مجله تاپ‌ناز‌

به توصیه های نادرست زناشویی توجه نکنید

به توصیه های نادرست زناشویی توجه نکنید

توصیه های اشتباه زناشویی که باید نادیده گرفته شوند

خیلی از توصیه های زناشویی که دیگران می کنند تکراری، اشتباه و کلیشه ای هستند و حتی می توانند باعث شوند شما در مسیر اشتباهی وارد شوید و مشکلات زندگی شما بیش از قبل شود.

 

با عصبانیت به رختخواب نرو

بهتر است خیلی مراقب باشید. اگر همسر شما از زندگی کلافه و خسته شده است بهتر است حرف های سخت و فرسایشی را در زمانی دیگر بزنید؛ بعنی زمانی که پیوندهای عاطفی قوی شما می‌تواند بحث و تنش را بخوبی و با موفقیت پیش ببرد.

کمبود خواب شما یا همسرتان حساسیت‌های عاطفی را بیشتر می‌کند و احتمال اینکه واکنش‌های مثبت نشان بدهید و تحمل نظر مخالف را داشته باشید بسیار کمتر است. مطالعات نشان می‌دهند کمبود خواب باعث می‌شود واکنش‌ها شدیدتر باشند.

راستگو و صادق باش

صداقت و رورسات بودن می تواند براس شما خیلی پرهزینه باشد.  درست است که خود ابرازی عاطفی عنصری حیاتی برای یک رابطه عاطفی خوب است اما معمولاً آدم‌ها اشتباه می‌کنند و وارد راهی می‌شوند که در آن حریم خصوصی‌شان نقض می‌شود. رفتار درمانی به زوج‌ها یاد می‌دهد تا آنها احساسات‌شان را بیان کنند اما نه بیش از اندازه‌ای که لازم است. مثلاً اگر شما از خواهر همسرتان خوشتان نمی‌آید نباید این احساس را بیان کنید همچنین لزومی ندارد که این انتقاد در بیان به همان شدتی باشد که در ذهنتان است: «ای کاش خواهرت به‌جای اینکه مدام به ما سر بزند، گاهی با ما تماس تلفنی داشته باشد.» لازم نیست آنقدر صریح و بی‌پرده همه احساساتتان را بیان کنید، مگر اینکه بخواهید او یک عادت بد را کنار بگذارد.

خیانت بخشودنی نیست

خیانت را هم می توان بخشید و به شریک زندگی باز هم فرصت داد.

وقتی پیش‌فرض ما این است که فرد ناسپاس همیشه ناسپاس است، ظرفیت آدم‌ها را برای تغییر دست‌کم می‌گیریم. بنابراین این تصور که آدم ناسپاس همیشه ناسپاسی می‌کند درست نیست.

با کسی باش که دوستت‌ دارد

این توصیه‌ای است که بر پایه یک ترس شکل گرفته است. تفکری که پشت این توصیه پنهان شده این است: اگر او تو را بیشتر از آنچه که تو دوستش داری، بخواهد به احتمال زیاد هرگز ترکت نخواهد کرد. اما کسانی که به چنین توصیه‌ای عمل می‌کنند دائماً دچار احساس ناامنی شدیدی هستند این یک نوع تلاش برای داشتن قدرت و کنترل رابطه است. در واقع فرد کوشش می‌کند تا به این طریق از آسیب خیانت در امان بماند. اما متأسفانه عشق و رابطه با آسیب‌پذیری همراه هستند و هیچ تضمینی برایش وجود ندارد. موضوعی که در ابتدا ممکن است به شما احساس امنیت بدهد ممکن است رفته رفته باعث نارضایتی شما شود.

اولویت با بچه‌هاست

مسلم است که والدین باید به نیازهای فرزندانشان توجه ویژه‌ای داشته باشند اما این توصیه اشتباهی است که از زوج‌ها بخواهیم تا فرزندانشان را در اولویت قرار بدهند. زمانی که والدین تمرکز اصلی خود را روی فرزندانشان می‌گذارند بخش‌های دیگر ارتباط را از دست می‌دهد. یک رابطه ابتدا با دوست یا همسر شروع می‌شود و بچه‌ها اولویت بعدی این ارتباط هستند. برای حفظ یک رابطه سالم باید همسر یا دوست‌تان را در کنار خود داشته باشید.


» همچنین بخوانید :

در یک رابطه زناشویی هرگز همسر حق به جانب نباشید

برای داشتن هیجان در زندگی زناشویی این کارها را انجام دهید

دلایل ناراضی بودن از زندگی زناشویی

مطالب مشابه را ببینید!