گردشگری, سفر مدل لباس, عکس, سریال, آهنگ
خانه / سرگرمی / گردشگری / نحوه گرفتن ویزای قطر
loading...

نحوه گرفتن ویزای قطر

ویزای قطر

چگونه ویزای قطر بگیریم؟

یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس قطر ایت که اقتصاد آن متکی به نفت است ولی در زمینه گردشگری نیز بسیار به موفقیت رسیده است. برای سفر به این کشور نیاز به ویزا دارید.

قطر با نام رسمی دولت قطر یکی از کشورهای منطقه خاورمیانه در جنوب‌غربیآسیا است. این کشور نیز در حاشیه خلیج‌ فارس قرار دارد و مانند بیشتر کشورهای منطقه از ذخایر نفت و گاز بهره می‌برد. در این رابطه، مجله فوربز قطر را ثروتمندترین کشور جهان معرفی کرده است.

ولی جالب است بدانید که قطر علاوه بر گنجینه طلای سیاه دارای جاذبه‌هایگردشگری جذاب و هیجان‌انگیزی مانند جزیره مصنوعی مروارید، پارک حیات وحش الماها، منطقه کورنیش، صحراگردی، مراکز خرید ورستوران‌های متنوع است. همچنین، قطر نخستین کشور میزبان جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۲۲ خواهد بود. البته دریافت ویزا یکی از لازم برای سفر به این کشور است و گردشگران باید پیش از سفر به سفارت قطر در تهران برای درخواست ویزا مراجعه کنند.

انواع ویزای قطر

ویزای قطر

  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تجاری
  • ویزای توریستی
  • ویزای شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس
  • ویزای همراهان شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس (شامل پرستار کودک، راننده و…)
  • ویزای ترانزیت (این ویزا مختص کسانی است که به‌عنوان مقصد ثالث قصد عبور یا اقامت در قطر را دارند.)
  • ویزای توریستی مشترک برای بازدید از دو کشور قطر و عمان (شهروندان ۳۳ کشور جهان می‌توانند از این نوع ویزا استفاده کنند.)
  • ویزای فوری توریستی (ویژه شهروندان ترکیه، لهستان، مجارستان و قبرس)
  • ویزای بازدید
  • ویزای مجدد (این ویزا ویژه شهروندانی است که پیش‌تر ویزای خود را به صورت الکترونیک دریافت کرده‌اند.)

هزینه‌های صدور ویزا

نوع ویزا هزینه (ریال قطر)
ویزای مقام‌های رسمی معاف از پرداخت هزینه
ویزای تجاری ۲۰۰
ویزای توریستی ۲۰۰
ویزای شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس ۱۰۰
ویزای همراهان شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس ۱۰۰
ویزای ترانزیت ۱۰۰
ویزای توریستی مشترک برای بازدید از دو کشور قطر و عمان ۱۰۰
ویزای فوری توریستی ۱۰۰
ویزای بازدید ۲۰۰
ویزای مجدد ۲۰۰

مدارک لازم برای ویزای توریستی قطر

  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه)
  • مدارک لازم برای صدور ویزا
  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • دو قطعه عکس ۴*۶
  • رزرو قطعی هتل و هواپیما
  • ارائه سند بانکی مربوط به حساب سه ماه گذشته متقاضی (حداقل موجودی حساب بانکی متقاضی باید ۵۰۰۰ ریال قطر باشد.)

مدت اعتبار ویزای توریستی

ویزای توریستی قطر در مدت ۲۴ ساعت برای شهروندان کلیه کشورها با سیستم اتوماتیک صادر می‌شود. این ویزا از تاریخ صدور به مدت سه ماه دارای اعتبار است و دارنده ویزا باید قبل از اتمام اعتبار آن وارد خاک قطر شود. همچنین، دارنده ویزا می‌تواند به مدت یک‌ماه با استفاده از ویزای توریستی در خاک قطر اقامت داشته باشد. البته ویزای توریستی قابل تمدید نیست.

سفارت قطر در تهران

ویزای قطر

  • نشانی: تهران، بلوار آفریقا، خیابان گل‌آذین، پلاک ۴
  • تلفن: ۷- ۲۲۰۲۹۳۳۶ (۰۲۱)، ۲۲۰۲۹۳۳۷، ۲۲۰۵۸۴۵۳، ۲۲۰۵۱۲۵۵ و ۲۲۰۵۱۲۵۶
  • وب‌سایت: tehran@mofa.gov.qa
  • ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۵:۳۰ بعدازظهر

همچنین ببینید :

loading...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *