گردشگری, سفر مدل لباس, عکس, سریال, آهنگ
صفحه اصلی / سرگرمی / گردشگری / چگونه ویزای توریستی استرالیا بگیریم؟
loading...

چگونه ویزای توریستی استرالیا بگیریم؟

ویزای توریستی استرالیا

یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا استرالیا است که به دلیل داشتن جاذبه های طبیعی و گردشگری و امکانات رفاهی مورد توجه گردشگران و مهاجران قرار گرفته است.

نحوه اخذ ویزای توریستی استرالیا

استرالیا به دلیل برخورداری از آب و هوای معتدل در طول سال، جاذبه‌های طبیعی و گردشگری مانند آبشارها، جنگل‌ها، سازه‌های مدرن و …. در کنار اقتصاد غنی و پویا – دومین کشور ثروتمند دنیا پس از سوئیس – همواره از مهم‌ترنی مقصدهای گردشگران و مهاجران در سراسر جهان به شمار می‌رود؛ ولی همانند اغلب کشورهای جهان دریافت ویزا از طریق سفارت این کشور یکی از الزامات سفر است.

ویزای توریستی استرالیا

انواع ویزاهای استرالیا

۱)‌ ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص (Skilled Migration)

۲) مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری (Business Migration)

۳) مهاجرت همسر (Spouse Migration)

۴) مهاجرت والدین (Parent Migration)

۵) آخرین فرد بازمانده (Last Remain Relative)

۶) ویزای دانشجویی (Student Visa)

۷) ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی (Visitor Visa)

انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوارترین ویزاها محسوب شده و دارای انواع مختلفی است؛ به عبارت دیگر، هر یک از آن‌‌ها برای هدفی خاص و مدتی محدود صادر می‌شوند. همچنین دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را نخواهند داشت.

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی (گردشگری)

با استفاده از این ویزا می‌توان به صورت گردشگر به استرالیا سفر کرده و تا مدت ۳، ۶ و ۱۲ ماه در آنجا اقامت داشته باشید. هزینه دریافت این ویزا در ایران ۱۳۵ دلار و در خاک استرالیا ۳۴۰ دلار است.

ویزای توریستی خانوادگی

چنانچه یکی از خویشاوندانتان ساکن استرالیا است، از این طریق می‌توانید به راحتی برای دریافت ویزای گردشگری اقدام کنید. برای این کار کافی است تا دعوتنامه‌ای از فرد مذکور برای شما ارسال شود؛ همچنین لازم است تا وی مبلغی در حدود ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار را به عنوان امانت به دولت استرالیا بپردازد (این وجه پس از بازگشت مسافر عودت داده خواهد شد). هزینه صدور این ویزا در ایران به صورت آنلاین ۱۳۵ دلار و مدت اعتبار آن ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.

ویزای توریستی کاری

ویزای کاری نوعی از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری و … قصد سفر به استرالیا را دارند. دریافت این ویزا در ایران منوط به پرداخت ۱۳۵ دلار بوده و مدت اعتبار آن بین ۳، ۶ تا ۱۲ ماه متغیر است. همچنین دارنده این نوع ویزا مجاز به کار در استرالیا نبوده و همانند دو ویزای قبلی فقط تا ۳ ماه می‌تواند در استرالیا تحصیل کند.

بیشتر بخوانید:

  • راهنمای سفر به استرالیا
  • حقایقی جالب در مورد استرالیا

البته با توجه به طبقه‌بندی ویزاها در کشور استرالیا برای تعیین نوع، هزینه و مدت اعتبار هر یک از ویزاها می‌توانید به وب‌سایت اداره امور مهاجرت استرالیا مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

  • تکمیل فرم درخواست (لینک ثبت‌نام ویزای آنلاین)
  • شناسنامه ایرانی
  • پاسپورت
  • یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۴*۶
  • کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ۱۸ تا ۵۰ سال
  • مدارك مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی
  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و … در صورت کارفرما بودن متقاضی
  • ارائه مدارک لازم مبنی بر بازگشت به ایران (نامه کارفرما، نامه ثبت نام در مدرسه یا دانشگاه، سند اموال و دارایی‌ها، سند ازدواج، مدرک ثبت نام در کنفرانس، …)
  • پرداخت وجه صدور ویزا ( ۱۳۵ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا): این مبلغ در صورت رد درخواست نیز قابل استرداد نیست.

نکته‌ها

ویزای توریستی استرالیا

  • اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.
  • در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارك تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.
  • زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است، ولی در صورت کامل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود ۳ تا ۵ هفته نتیجه درخواست متقاضی مبنی بر واجد شرایط بودن وی برای دریافت ویزا مشخص خواهد شد.
  • پرداخت هزینه ویزا به صورت اینترنتی نیز امکان‌پذیر است. (لینک پرداخت)
  • کلیه متقاضیان باید پیش از مراجعه حضوری وقت قبلی دریافت کنند.

سفارت استرالیا در تهران

موقعیت جغرافیایی بر روی نقشه

تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، خیابان بیست و سوم، پلاک ۲

کدپستی: ۱۵۱۳۹۳۴۱۱۳

صندوق پستی: ۴۳۳۴-۱۵۸۷۵

تلفن امور ویزا و مهاجرت: ۸۸۷۲۴۴۵۶-۰۲۱ (زمان پاسخگویی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ۸:۳۰ صبح تا ۱۲ ظهر)

نمابر: ۸۸۷۱۴۱۲۱-۰۲۱

پست الکترونیک: immigration.tehran@dfat.gov.au

وبسایت: www.iran.embassy.gov.au

در حال حاضر، کلیه مراحل صدور ویزا در سفارت استرالیا به صورت آنلاین انجام می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری ندارد.

همچنین بخوانید :

loading...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *