“آلبرت انیشتن” نظریه ها، نقل قول ها و ضریب هوشی وی
آلبرت انیشتن یکی از دانشمندان خاص دنیا بود که درک بشر را از فضا و زمان متحول کرد. بر خلاف تصورات عمومی وی دانش آموزی خوب و باهوش بود و در سن 12 سالگی به صورت خودخوان هندسه را آموخت. او در دوران تحصیلی اش نمرات خوبی کسب کرده بود.
اطلاعاتی جالب و خواندنی در مورد آلبرت انیشتن
آلبرت انیشتین درک ما را از فضا و زمان متحول کرد
با هم مختصری از زندگی انیشتین را می خوانیم:
انیشتین در جایی درباره شکستش در آزمون ورودی مهندسی برق در سن ۱۶ سالگی گفته است. او ظاهرا مدرسه را به این دلیل ترک کرد که احساس می کرد نمی تواند با نظم و انضباط و اجبار آنجا کنار بیاید. در سال ۱۹۰۵ انیشتین موفق به دریافت درجه دکتری شد و مقاله ای نوشت که امروزه به نام نظریه ی نسبیت خاص شناخته می شود.
البته انیشتین فقط یک ریاضیدان و نظریه پرداز نبود. او ویلون می نواخت، بسیار سفر می کرد و در زمینه های مختلف اظهار نظرهای جالبی می کرد. برخی از نقل قول های او را در سطور پایین آمده است:
قوانین فیزیکی در همه جا یکسانند
نقل قول های انیشتین
گفته های جالب بسیاری به انیشتین نسبت داده می شود که بعضی از آنها در پایین آمده است:
«تخیل مهمتر از دانش است.»
«تنها دلیل برای وجود زمان این است که همه چیز با هم اتفاق نیفتد.»
«هر چیزی را باید تا حد امکان ساده کرد، اما نه ساده تر از خودش.»
نظریه های انیشتین
ایده ی اولیه ی بزرگ انیشتین ، یعنی نسبیت خاص، شامل دو فرض اصلی است:
۱- قوانین فیزیکی در همه جا یکسانند. بنابراین، قوانین نور و جاذبه برای ما روی زمین به همان شکلی است که شخصی یا چیزی در گوشه ای دیگر از جهان با آنها روبرو است. و البته همه چیز نسبی است. (یعنی ناظران متفاوتِ زمان و مکان، رویدادهای مختلف را به طور متفاوت خواهند دید.)
۲- سرعت نور ثابت است. بخش بزرگی از فیزیک مدرن (و بسیاری از اکتشافات جدید) بر اساس همین ایده بنا شده است. انیشتین کشف کرد که بالا رفتن سرعت یک جسم باعث سنگین تر شدن آن می شود. که به این معنی است که هیچ جسمی به سرعت نور نخواهد رسید، چون در این صورت جرمش به بی نهایت می رسد. این رابطه در معادله E=mc^2 مطرح شده است که منظور از E انرژی، m جرم و c سرعت نور می باشد.
در سال ۱۹۱۶، انیشتین نظریه نسبیت عام خود را منتشر کرد، که بیان می دارد، شتاب باعث خمیدگی شکل فضا – زمان می شود. به طور خلاصه فضا و زمان در نزدیکی یک جسم سنگین خمیده می شود. (بافت فضا – زمان انحنا می یابد.) مشاهدات جدید این نظریه را مورد حمایت قرار داده اند.
ضریب هوشی آلبرت انیشتین معادل ۱۶۰ بود، او یک مغز به تمام معنا بود
ضریب هوشی انیشتین
آلبرت انیشتین واقعا انیشتین بود. او همانند استیون هاوکینگ ضریب هوشی معادل ۱۶۰ داشت. او یک مغز به تمام معنا بود. قطعات مغز انیشتین در سال ۲۰۱۱ به نمایش گذاشته شد.
حقایق بیشتر
• انیشتین تابعیت آلمانی خود را در سال ۱۸۹۶ کنار گذاشت و در سال ۱۹۰۱ شهروند سوئیس شد.
• او در سال ۱۹۰۱ با میلوا ماریچ ازدواج کرد که حاصل ازدواج آنها دو پسر بود، آنها پس از چند سال از یکدیگر جدا شدند. بعدها انیشتین با دختر خاله خود السا ازدواج کرد.
• انیشتین از سال ۱۹۰۲ تا ۱۹۰۹ در دفتر ثبت اختراعات برن سوئیس کار می کرد. (در این برهه زمانی بود که آثار مهمی از او منتشر شد.)
• او در سال ۱۹۲۱ موفق به دریافت جایزه نوبل شد. برای چه کاری؟ برای کار بر روی اثر فوتوالکتریک. او بیان داشت که نور حالت ذره ای دارد می دارد که امروزه به آن ذرات فوتون گفته می شود.
• انیشتین بسیار سفر می کرد. در سفری به آمریکا به او موقعیت شغلی ای پیشنهاد شد. مدتی پس از آن نازی ها کنترل آلمان را به دست گرفتند، و انیشتین تصمیم گرفت که در آمریکا بماند و هرگز به آلمان باز نگردد.
• آلبرت انیشتین یکی از بزرگترین دانشمندان تاریخ در آوریل سال ۱۹۵۵ میلادی درگذشت.