مجله تاپ‌ناز‌

اکستنشن مژه چیست؟ روش استفاده، عوارض و مراقبت های بعد از آن

اکستنشن مژه چیست؟ روش استفاده، عوارض و مراقبت های بعد از آن

برای داشتن مژه های حجیم و پرپشت، روش های زیادی مانند استفاده از ریمل، فرمژه و سرم های تقویت کننده مژه وجود دارد که این راهکارها زمان بر هستند و گاهی اوقات منجر به نتیجه دلخواه نمی شوند. اکستنشن مژه به عنوان یکی از روش های محبوب زیبایی مژه و چشم، در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

کاشت مژه موقت یا اکستنشن مژه، یکی از روش های جایگزین ریمل زدن است که کار را برای خانم ها بسیار آسان کرده است. با استفاده از اکستنشن مژه می توانید مژه هایی پرپشت و زیبا و چشم هایی جذاب داشته باشید. در حال حاضر اکستنشن مژه بسیار محبوب شده است، اما مانند روش های دیگر دارای مزایا و معایبی می باشد.

ما در این مقاله می خواهیم در مورد نحوه انجام اکستنشن، انواع اکستنشن، مزایا، معایب و مراقبت های بعد از آن صحبت کنیم تا با استفاده از این اطلاعات بتوانید در مورد اکستنشن مژه آگاهانه تر تصمیم بگیرید. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن مژه، مژه هایی مصنوعی و نیمه دائمی هستند که به مژه های طبیعی فرد متصل می شوند تا مژه ها بلندتر، پر پشت تر، تیره تر و حالت دار تر به نظر برسند. در این روش، تارهای باریک ساخته شده از مواد و ترکیبات مختلفی مانند ابریشم، موی مصنوعی یا موی طبیعی که شباهت زیادی به مژه های طبیعی دارند را با استفاده از چسب مخصوص اکستنشن بین تک تک مژه ها می چسبانند.

چسب مخصوص اکستنشن هم نیمه دائمی است. پس از انجام اکستنشن مژه، مژه ها متراکم می شوند و شما دیگر دائما نیاز به لوازم آرایشی مانند ریمل ندارید. این روش معمولاً توسط تکنسین های حرفه ای و اساتید کاشت مژه انجام می شود. توجه داشته باشید که باید در انتخاب رنگ مژه دقت زیادی داشته باشید و نزدیک ترین رنگ به مژه های طبیعی را انتخاب کنید.

انواع اکستنشن مژه

اکستنشن مژه چیست؟ روش استفاده، عوارض و مراقبت های بعد از آن

با توجه به حالت و فرمی که اکستنشن مژه ایجاد می کند، انواع مختلفی برای آن در نظر گرفته اند. انواع روش های اکستنشن مژه شامل موارد زیر می باشند:

اکستنشن مژه کلاسیک

اکستنشن مژه کلاسیک رایج ترین نوع اکستنشن است که با روش بسیار طبیعی مژه های شما را پرپشت و زیبا می کند. در این روش بین هر 2 تار طبیعی مژه، یک تار مژه مصنوعی چسبانده می شود. به همین دلیل ظاهر طبیعی تری دارد. اگر می خواهید مژه هایی پرپشت با ظاهری طبیعی داشته باشید، این روش را انتخاب کنید. نوع اکستنشن به کار برده شده در روش کلاسیک از موی اسب، موی سمور، موی مصنوعی و یا موی انسان می باشد. معمولا در این روش از 60 تا 80 مژه استفاده می شود.

اکستنشن مژه والیوم یا سه بعدی

این مدل اکستنشن نسبت به اکستنشن کلاسیک راحت تر و بادوام تر است. در این روش به هر مژه طبیعی یک اکستنشن وصل می شود که مژه را بسیار پرپشت می کند. اگر دوست دارید مژه های تیره و پرپشتی داشته باشید، این روش را انتخاب کنید. در روش اکستنشن مژه حجم دهنده از موهای ابریشمی استفاده می شود و حجم مژه ها نمایان می شود. به دلیل ضخامت و مقاومت مژه های طبیعی، تکنسین های حرفه ای از این روش استفاده می کنند.

اکستنشن مژه مگا والیوم

اکستنشن مژه مگا والیوم یکی دیگر از روش های محبوب است که شباهت زیادی به مژه های والیوم دارد. درواقع تنها فرق این دو تکنیک درحجم پرپشت تر مژه های مگا والیوم نسبت به والیوم می باشد. معمولا در این روش از 7 تا 12 مژه ابریشمی بین مژه های طبیعی استفاده می شود و بسیار تیره و پرپشت است.

اکستنشن مژه گربه ای

در اکستنشن مژه گربه ای همان طور که از نام آن مشخص است، حجم تارهای مژه مصنوعی در گوشه بیرونی چشم بیشتر می شود تا چشم ها حالت گربه ای داشته باشند. در این مدل هر چقدر که به دو طرف چشم بروید، مژه ها پرپشت تر می شوند. در نتیجه ممکن است در دو طرف بیرونی مژه، روی هر تار مژه، بیشتر از یک تار اکستنشن چسبیده شود. اگر فرم چشم های شما گرد و به هم نزدیک است می توانید از روش اکستنشن مژه گربه ای استفاده کنید تا به آن ها حالت دهید.

اکستنشن مژه اسپایکی

اکستنشن مژه اسپایکی در بین تمام روش ها بسیار پرطرفدار است. در این روش به تارهای مژه مصنوعی با توجه به حالت چشم های شما فرم داده می شود. به همین دلیل اکستنشن اسپایکی را روش مناسبی برای پوشاندن ایرادات کوچک پلک می دانند. برای پر رنگ تر دیده شدن مژه ها و افزایش حجم آن ها در روش اسپایکی، تارهای مصنوعی مژه به تک تک تارهای طبیعی اضافه می شوند.

مطلب مشابه: تفاوت بین اکستنشن و کاشت مژه چیست و چگونه انجام می شوند؟

اکستنشن مژه رنگی

اگر می خواهید استایل فانتزی و جذابی داشته باشید، می توانید بر اساس رنگ پوست، رنگ مو و رنگ ابروی خود از اکستنشن مژه رنگی استفاده کنید. اکستنشن مژه رنگی تنوع بسیار بالایی دارد و شما با هر سلیقه ای که دارید می توانید از این سبک استفاده کنید.

اکستنشن مژه عروسکی

اکستنشن مژه عروسکی یکی از روش های محبوب است که برای افرادی که چشم های ریز یا بادامی دارند و پلک های افتاده ای دارند انتخاب فوق العاده ای می باشد. اگر شما به داشتن چشم های درشت علاقه مند هستید می توانید هنگام اضافه کردن مژه از مژه کار خود درخواست کنید که از روش عروسکی استفاده کند.

روش اکستنشن مژه عروسکی یک مدل بسیار زیبا است که برگرفته از چشم های عروسک است. در این روش از مژه های مدل والیوم و هیبریدی استفاده می شود، با این تفاوت که تارهای مژه به جای تجمع در گوشه پلک، وسط قرار می گیرند. در این روش، مژه در اطراف چشم کوتاه و بین پلک ها بلند است. این مدل اکستنشن باعث بازتر دیده شدن چشم ها می شود.

اکستنشن مژه نچرال

اگر می خواهید حجم مژه های شما بیشتر شود اما حالت طبیعی خود را از دست ندهد، می توانید از روش اکستنشن نچرال یا طبیعی استفاده کنید. در این روش تارهای مژه کلاسیک به دلیل ظرافت و لطافت بین تارهای طبیعی مژه شما قرار می گیرند.

برای حفظ حالت نچرال و طبیعی مژه ها، حجم تارهای اضافه شده مژه در وسط پلک بیشتر خواهد بود. بنابراین اگر به دنبال ظاهر طبیعی برای مژه های خود هستید، اکستنشن نچرال بهترین گزینه برای شما است.

اکستنشن مژه ابریشمی

مژه های ابریشمی از جنس الیاف مصنوعی شبیه به ابریشم ساخته می شوند. در واقع می توان آن ها را نوعی مژه ابریشمی مصنوعی دانست، چون ابریشم خالص قادر به شکل گیری نیست و نمی توان آن را به فرم دلخواه درآورد.

در حال حاضر اکستنشن مژه ابریشمی بسیار پر طرفدار است. این نوع مژه ها مانند روش های دیگر به پرپشتی و بلند شدن مژه ها کمک می کنند. تفاوت آن ها با روش های دیگر در براق بودن مژه های ابریشمی است که ظاهری متفاوت و جذاب ایجاد می کنند.

ماندگاری اکستنشن مژه چقدر است؟

اکستنشن هم مانند روش های زیبایی دیگر ماندگاری محدودی دارد. به طور کلی اکستنشن مژه معمولا از 2 هفته تا 20 روز می تواند ماندگاری داشته باشد و این مدت زمان تا حدود زیادی به نحوه مراقبت و نگهداری شما از مژه هایتان بستگی دارد.

اگر شما به مژه هایی که کاشته اید، اهمیت زیادی ندهید احتمالا بعد از گذشت 2 هفته دچار ریزش می شوند و اثری از حالت اولیه شان نخواهند داشت. اما اگر کمی در نگهداری از آن دقت کنید می توانید بیش از 2 هفته و تا 20 روز مژه هایتان را حفظ کنید.

مطلب مشابه: لیفت و یا لمینت مژه چیست و چه عوارضی و مزایایی دارد؟

نحوه انجام اکستنشن مژه

اکستنشن مژه چیست؟ روش استفاده، عوارض و مراقبت های بعد از آن

فرآیند اکستنشن مژه در یک مکان راحت، در حالت نشسته یا دراز کشیده انجام می شود و حدود 2 ساعت طول می کشد. اکستنشن مژه در یک جلسه انجام می شود و برای هر چشم بین 80 تا 140 تار مژه اضافه می شود.

این مژه ها را با چسب هایی که فرمولاسیون خاصی دارند و نیمه دائمی هستند به مژه های طبیعی فرد می چسبانند و این چسب به چشم ها و مژه های طبیعی فرد آسیبی وارد نمی کند. اکستنشن ها فقط به مژه های فرد چسبانده می شوند، نه پوست پلک. البته این روند در سالن های مختلف متفاوت است اما معمولا شامل مراحل زیر است:

ارزیابی

در مرحله اول، مژه کار شما در مورد عوارض و مزایای اکستنشن مژه برای شما توضیح می دهد و شرایطی را که باعث می شود اکستنشن مژه برای شما مناسب نباشد، شرح می دهد. در این جلسه در مورد هزینه هم صحبت می شود تا شما بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

مشخص کردن طول مژه و میزان فر بودن

در مرحله بعد از شما سوال می کنند که می خواهید مژه هایتان چقدر بلند شود و چقدر حالت خمیدگی داشته باشد. دوست دارید طبیعی تر باشد یا واضح تر. با توجه به ظاهری که در مورد طول و خمیدگی اکستنشن مژه مورد نظر شما است، تصمیم گیری می شود.

تمیز کردن اطراف چشم

در این مرحله باید در جای مناسب قرار بگیرید و سپس با یک شوینده ی مناسب، نواحی اطراف چشم شما از هر ماده ی آرایشی، چربی و جرمی پاک می شود. بهتر است که خودتان برای این جلسه با صورت تمیز و بدون آرایش بروید.

استفاده از نوار چسب و ژل چشم

در تمام مدت زمانی که اکستنشن مژه انجام می شود چشم های شما باید بسته بماند. این مدت ممکن است یک یا دو ساعت طول بکشد و زمان آن به تعداد اکستنشن هایی که باید چسبانده شود، بستگی دارد. برای آماده سازی چشم ها، ابتدا یک ژل مخصوص زیر چشم، روی مژه های پایینی شما زده می شود تا از دسترس دور بماند و چسب به آن ها نمالد.

سپس زیر چشم یک نوار چسب مخصوص چسبانده می شود که یک پس زمینه ی رنگ روشن برای مژه ها ایجاد کند تا آرایشگر بهتر بتواند تارهای مژه را ببیند. این چسب روی مژه ها چسبانده نمی شود و کندن آن هم با درد همراه نیست.

چسباندن اکستنشن ها

آرایشگر با یک موچین مخصوص، انتهای تارهای اکستنشن را داخل چسب مخصوص فرو می برد و به مژه های شما می چسباند. در بیشتر موارد، به هر مژه ی شما فقط یک تار اکستنشن چسبانده می شود. این فرآیند هیچ دردی ندارد ولی ممکن است به خاطر نزدیک شدن موچین به نواحی اطراف چشم، کمی احساس ناراحتی کنید.

خشک شدن چسب ها

چسب های مخصوص اکستنشن خیلی زود خشک می شوند. اما بعد از چسباندن تمام اکستنشن بهتر است که 10 دقیقه صبر کنید تا کاملا خشک شوند. برخی از آرایشگرها از فن های کوچک برای خشک کردن سریع تر چسب استفاده می کنند اما برخی دیگر ترجیح می دهند که چسب ها در معرض هوا خشک شوند. در این مرحله هم چشم های شما باید بسته باشند.

برداشتن چسب و ژل چشم

بعد از خشک کردن کامل چسب ها، ژل چشم و چسبی که زیر مژه ها چسبانده شده بود جدا می شود. این مرحله هم هیچ دردی ندارد ولی اگر در زیر چشم احساس ناراحتی می کنید، به آرایشگر اطلاع دهید. در مرحله ی بعد متخصص اکستنشن مژه، مژه های شما را با یک شانه ی مخصوص مرتب می کند و از شما می خواهد که به آرامی پلک بزنید و اینجا کار تمام می شود.

مطلب مشابه: همه چیز درباره اکستنشن مو؛ دلایل استفاده، نحوه نصب، دوام و ماندگاری آن

مزایای اکستنشن مژه

اکستنشن مژه چیست؟ روش استفاده، عوارض و مراقبت های بعد از آن

اکستنشن مژه مزایای زیادی دارد و به همین دلیل بسیار محبوب است. در این بخش به مهم ترین مزایای اکستنشن مژه برای خانم ها اشاره می کنیم:

  • داشتن مژه های بلند، پرپشت و زیبا تاثیر بسیار زیادی بر جذابیت چهره دارد و چهره ی شما را بسیار زیباتر و دوست داشتنی تر نشان می دهد.
  • مژه های مصنوعی که برای اکستنشن مژه استفاده می شوند بسیار شبیه مژه های طبیعی هستند و به راحتی دیده نمی شوند. بنابراین جلوه بسیار طبیعی دارند.
  • شما می توانید اکستنشن مژه خود را شخصی سازی کنید و در مورد تمام ویژگی های آن تصمیم بگیرید. ارتفاع مژه ها، میزان خمیدگی آن ها و حتی رنگ آن ها به انتخاب شما تعیین می شود و حتی محل چسباندن مژه ها را هم می توانید مشخص کنید.
  • با اکستنشن مژه، دیگر به ریمل و حجم دهی به مژه های خود نیاز ندارید. بنابراین لازم نیست هر روز وقت زیادی را با آرایش کردن تلف کنید.
  • اکستنشن مژه ضد آب است. بعد از انجام اکستنشن مژه تا 48 ساعت نباید آب به مژه های شما برسد، اما بعد از این مدت به راحتی می توانید دوش بگیرید، شنا کنید و یا ورزش کنید و مشکلی ایجاد نمی شود. البته هر چه بیشتر آن ها را خشک کنید ماندگاری بیشتری خواهند داشت.
  • تمام مراحل انجام اکستنشن مژه بدون درد انجام می شود. علاوه بر این، این روش زیبایی برای اکثر افراد کاملاً بی خطر و ایمن می باشد. فقط در برخی موارد خطر سوزش و عفونت چشم و پوست وجود دارد که با مراقبت و رسیدگی به آن برطرف خواهد شد.

عوارض اکستنشن مژه

عوارض جانبی اکستنشن مژه معمولا خود به خود بر طرف می شوند. اما در برخی موارد ترکیبات مژه ها یا چسب هایی که در این فرآیند به کار برده می شوند، ممکن است آسیب جدی ایجاد کنند. در ادامه عوارض جانبی اکستنشن مژه را بررسی می کنیم:

  • مژه های مگنتی یا آهنربایی ممکن است به مرور زمان باعث افتادگی دائمی پلک های شما شوند.
  • دست زدن به مژه ها یا برخورد آن ها به بالش و … هنگام خواب می تواند به مژه های طبیعی آسیب برساند.
  • بروز عفونت معمولا ناشی از مژه های کثیف است. روی مژه ها هم مانند موها، با لایه ای از چربی پوشیده می شود. اگر مژه ها را به طور منظم شست و شو ندهید، ممکن است آلودگی ها، گرد و خاک و سلول های مرده پوست روی مژه ها جمع شوند. عفونت باعث ایجاد قرمزی یا تورم پلک می شود و در نتیجه ممکن است روی مژه هایتان شوره یا گل مژه ایجاد شود.
  • اکستنشن مژه می تواند باعث ایجاد اختلالات چشمی مانند کراتوکنژنکتیویت (التهاب همزمان پلک و ملتحمه چشم) و بلفاریت آلرژیک (التهاب پلک چشم) شود.
  • حتی اگر اکستنشن مژه را پیش افراد حرفه ای انجام دهید، ممکن است به مژه های طبیعی شما آسیب وارد شود. وقتی مژه ها بلند می شوند، اکستنشن ها از انتهای مژه فاصله می گیرند و باعث می شوند که وزنی به مژه های طبیعی شما اضافه شود. گاهی اوقات این وزن اضافه باعث ریزش سریع تر مژه ها می شود.
  • امکان ورود چسب کاشت مژه به داخل چشم ها وجود دارد. اگر چه این موضوع لزوما به بینایی شما آسیب وارد نمی کند، اما ممکن است باعث ایجاد درد شود و مدتی طول بکشد تا بهبود یابد.
  • انجام اکستنشن هزینه ای دارد که بیشتر از خرید ریمل است و البته اگر بخواهید دائما اکستنشن مژه داشته باشید باید هر 2 تا 4 هفته، آن را ترمیم کنید.
  • هر بار که مژه های خود را اکستنشن می کنید، علاوه بر زمانی که باید برای رفت و آمد و نوبت گرفتن بگذارید، بین 1 تا 2 ساعت برای انجام کار نیز وقت شما گرفته می شود.
  • در برخی موارد مالیدن بیش از حد چشم ها ممکن است موجب گیر کردن تارهای مژه مصنوعی رو یا زیر غشای چشم شود.

مراقبت های بعد از اکستنشن مژه

استفاده از مژه های مصنوعی ممکن است نتایج نامطلوبی داشته باشد. بعد از انجام اکستنشن مژه نکات مهمی را باید برای حفظ سلامت چشم های خود انجام دهید که شامل موارد زیر هستند:

  • وقتی اکستنشن مژه دارید نمی توانید به مژه های خود دست بزنید. هنگام شستن صورت باید مراقب باشید که به نواحی اطراف چشم دست نزنید و مژه های خود را نمالید.
  • از کندن مژه های خود اجتناب کنید. لمس کردن، کشیدن و یا کندن این مژه ها ممکن است به مژه های طبیعی شما آسیب بزند و باعث پخش شدن باکتری ها در اطراف چشم ها شود.
  • بعد از انجام اکستنشن مژه، به مدت 24 تا 48 ساعت نباید چشم هایتان خیس شوند. بنابراین، باید از انجام دادن فعالیت های ورزشی، سونا و … اجتناب کنید. زیرا ممکن است چسب دوباره فعال شود و باعث چسبیدن مژه ها به یکدیگر شود.
  • هر چند هفته یک بار باید مژه های خود را تنظیم و ترمیم کنید تا ظاهر زیبا، مرتب و آراسته ای داشته باشند.
  • از محصولاتی که قدرت رطوبت رسانی بالایی دارند در اطراف چشم هایتان استفاده نکنید. شامپوها، نرم کننده ها و محصولات دیگر با پایه روغنی در نهایت چسب مژه ها را شل می کنند. هنگام شستن موها کمی سرتان را به عقب خم کنید تا از خیس شدن یا تماس مژه هایتان با این محصولات جلوگیری شود.

مطلب مشابه: نکات مفید در مورد اکستنشن مو و واقعیت هایی که نمی دانستید

مطالب مشابه را ببینید!