با خانواده همسر در دوران نامزدی چگونه باید رفتار کرد؟
پایه های زندگی مشترک از دوران نامزدی شروع میشود و زوجینباید بسیار مراقب رفتارشان در این دوران باشند و اصول رفتار با خانواده همسر را به طرز درستی ادا کنند.
شیوه رفتار با خانواده همسر در دوران نامزدی
ازدواج یک تعامل است که علاوه بر همسر در آن خانواده ها هم اهمیت دارند. شناخت و رفتار درست با خانواده همسر از ارکان داشتن یک زندگی موفق است . روابط درست با خانواده همسر علاوه بر محبوبیت بین آنها تضمینی برای داشتن زندگی موفق است و کسب رضایت همسر . اما باید بدانید که پایه های یک زندگی در دوران نامزدی بنا میشود بنابراین باید اصول درست رفتار با خانواده همسر را در دوران نامزدی بیاموزید تا بتوانید در زندگی آرامش داشته باشید و آینده خوبی با همسرتان و خانواده اش رقم بزنید.همسر
اهمیت دوره نامزدی در این است که شما میتوانید راحت تر خانواده همسرتان را بشناسید و برای زندگی مشترک بی مشکل در آینده آماده شوید. خودتان باشید و از ابتدا درست پیش بروید.
راهکارهایی برای درست رفتار کردن با خانواده همسر
خشت اول را درست بچینید
برای اینکه بتوانید زندگی خوبی در کنار خانواده ی جدیدتان داشته باشید، باید با آنها درست رفتار کنید. درست رفتار کردن صرفا در مهربانی و احترام بیش از حد و مسائلی از این دست خلاصه نمی شود. شما باید بدانید با آدم هایی که تازه قرار است دنیای آنها را کشف کنید و آنها را بشناسید چطور رفتار کنید. چیزهایی که در ادامه مرور می کنیم رفتارهای بنیادین است که روی هر آدمی با هر اخلاقی جواب می دهد.
بعضی ها در معاشرت های اول قبل از عروسی با خانواده ی همسر چنان تصویر جذابی از خودشان به نمایش می گذارند که همه ی فامیل عاشق آنها می شوند. از آن عروس های گوش به فرمان و بی نهایت مهربان که چشم گفتن از دهانش نمی افتد. همین آدم بعد از عروسی تصمیم می گیرد از نقش بازی کردن دست بکشد و بشود خود واقعی اش.
در این مواقع است که خانواده ی همسر نسبت به این تغییر موضع، واکنش نشان می دهند و این ممکن است خیلی به مذاق شما خوش نیاید. در حالیکه آنها حق دارند. از همین روزهای اول نامزدی که قرار است شما همسرتان و خانواده اش را بشناسید، دور نقش بازی کردن را خط بکشید و خودتان باشید. قطعا خود ِ واقعی تان از کسی که نقشش را بازی می کنید دل نشین تر است و لازم نیست خودتان را به دردسر نقش بازی کردن بیندازید.
حتما این نصیحت را بارها شنیده اید و با خیال اینکه نصیحت کننده خیلی بدبین است آن را پشت گوش انداخته اید. اما باید بگوییم که اشتباه می کنید. اتفاقا این بهترین نصیحتی است که ممکن است یک نفر به شما بکند. اولین قدم برای خودمانی نشدن این است که شما همیشه احترام حرف زدن با خانواده ی همسرتان را حفظ کنید و به جای شوخی های بی جا و استفاده از صفت ها و کلماتی که بین شما و دوستان تان رد و بدل می شود سعی کنید آنها را «شما» خطاب کرده و در عین حال سعی کنید صمیمت تان را حفظ کنید. خیلی ها می گویند پدر و مادر همسر مثل پدر و مادر خودمان هستند اما بهتر است شما پدر و مادر همسرتان را در همان جایگاه پدر و مادر همسرتان بدانید و رفتاری که مناسب شان است را با آنها انجام بدهید.
حد و حدودتان را در تعامل با خانواده همسر را حفظ کنید
دخالت نکنید
سعی کنید اصلا در روابط همسرتان با خانواده اش دخالت نکنید. حتی اگر آنها جلوی روی شما شروع کردند به بحث کردن و دعوا راه انداختن بهتراست شما هیچ واکنشی نشان ندهید و مشغول کار دیگری شوید. دخالت نکردن باعث می شود حرمت شما حفظ شود. اگر زمانی که شاهد بحث بین همسرتان و اعضای خانواده اش هستید، چیزی ناراحت تان کرد، وقتی تنها شدید به همسرتان بگویید که بهتر است دیگر چنین رفتاری را از خودش نشان ندهد.
دور باش و دوست باش فقط یک ضرب المثل نیست. یک شیوه از سبک زندگی است. زمانی که شما با خانواده ی همسرتان زیاد رفت و آمد کنید، باعث می شود شما بیش از حد با آنها صمیمی و به قول معروف «خانه یکی» شوید و اصلی که درباره ی خودمانی نشدن به شما گفتیم را زیر پا بگذارید.
با توجه به بُعد مسافت و مشغله هایی که زندگی دارد، حد و حدود رفت و آمدتان را مشخص کنید و مشخص کردن این حدود زمانی به درستی شکل می گیرد که سنگ بنای آن را در روزهای اولیه زندگی تان یعنی دوره ی نامزدی بگذارید.
خیلی ها در اوایل ازدواج کافیست شما را ببینند و با شیطنت درباره ی رابطه تان با مادر شوهرتان بپرسند. اتفاقا این سوال ممکن است بر خلاف تصورتان در خانواده ی آقا داماد بیشتر مطرح شود. برای اینکه از دست این شیطنت ها آسوده باشید، بهتر است منکر این برچسب عروس و مادرشوهری شوید و هر بار که کسی سوالی در این خصوص پرسید با خنده بگویید « دوره ی اختلاف های مادرشوهر و عروس گذشته و ما با هم خوبیم»
اگر مشکل را دلخوری پیش می آید و شما معمولا می ریزید توی خودتان یا سعی می کنید با سکوت کردن ناراحتی تان را بیان کنید، بهتر است دست از این حرکت بردارید و در زندگی مشترک صراحت را پیشه ی خودتان کنید. اگر مشکلی برایتان پیش آمد یا از چیزی دلخور شدید کافیست بدون اینکه چیزی را بپوشانید، درباره اش صحبت کنید.
اگر همسرتان اخلاق بدی دارد یا کاری انجام می دهد که خیلی باب میل شما نیست، بهتر است آن را با خانواده ی همسرتان در میان نگذارید چون ثابت شده گله کردن از همسر خیلی نتیجه ی خوبی در بر ندارد. ضمن اینکه خانواده ی همسرتان کاملا در جریان نقص های فرزندشان هستند و نیازی نیست شما دوباره آنها را برای شان دیکته کنید.