بلاگر کیست؟ (تمام اطلاعات در مورد انواع بلاگر و بلاگر شدن)
بلاگر کیست؟
شاید شما هم در اینستاگرام یا شبکه های اجتماعی دیگر افراد مختلفی را دیده اید که در یک زمینه خاص فعالیت کرده و پست و استوری میگذارند. خود کلمه بلاگ به معنی نشریه آنلاین یا وب سایتی است که همیشه در حال تولید محتوا است. این روزها که اینترنت پیشرفت خوبی داشته است، افراد زیادی را میبینیم که دست به ساخت مجله اینترنتی میزنند و شروع به نوشتن در آن میکنند. جالب است بدانید بلاگری در لیست پر درآمد ترین شغل های دنیا قرار دارد.
درآمد بلاگرها امروزه در فضای مجازی بسیار بالاست و به همین دلیل است افراد زیادی را میبینید که برای بلاگر شدن تلاش میکنند. قوانین جهانی درباره بلاگرها وجود دارد که آن را تبدیل به صنعت کرده است. اما در ایران هنوز این قوانین واضح نیستند. البته بلاگر شدن به این صورت نیست که با مقدار کمی کار مقدار زیادی پول به دست آورید. در این مقاله به بلاگرها مبپردازیم. و اطلاعات مفیدی درباره آنها به شما میدهیم، با ما همراه باشید.
به چه کسی بلاگر میگویند؟
این روزها با پیشرفت دنیای تکنولوژی، ارتباطات روش های جدید و نوینی پیدا کرده است. یکی از این راه ها و نوآوری های جدیدی که ظهور کرده است بلاگری میباشد. البته در گذشته هم کسانی بودند که این کار را میکردند. اما با پیشرفت های عصر حاضر نوع دیگری از آن ظهور کرده است و همچنان در حال تحول است. کسانی در گذشته بوده اند که درمورد زمینه ای صاحب نظر بوده و با استفاده از وبلاگ هایی درباره آن موضوع خاص اظهار نظر میکردند.
کسانی که با نظر آنها موافق بودند و به نحوی طرفدارشان محسوب میشدند باید برای دستیابی به نظریات بلاگرها به وب سایت یا وبلاگ آنها میرفتند و با آنها در ارتباط قرار میگرفتند. این دوره بالا و پایین های بسیاری را تجربه کرد و افراد زیادی در این زمینه آمدند و رفتند و حتی بعضی از آنها را میشناسید که اثر خوبی روی دیگران گذاشتند و بعضی از آنها هنوز در حوزه بلاگری کار میکنند و میشود محتوای آنها را مشاهده کرد و دسترسی داشت.
اما تغییراتی که این حوزه نسبت به گذشته کرده وابسته و محدود نشدن افراد به وبلاگ و وب سایت هایشان است. پیدایش زمینه های دیگری برای بلاگری مثل شبکه های اجتماعی زیاد و متنوع که این روزها دسترسی و استفاده از آنها بسیار آسان است باعث نقل مکان بلاگر ها از وب سایت ها به این شبکه ها و ظهور روز افزون بلاگرهای جدید شده است. کسانی که فعالیتشان در یک زمینه خاص بوده و تمام تلاششان را میکنند تا در آن زمینه محتوایی تازه و مفید برای مخاطبین ارائه دهند.
با انواع بلاگرها آشنا شوید
همان گونه که اشاره کردیم در گذشته بلاگرها در حوزه های گوناگونی وبلاگ و یا وب سایت خودشان را داشتند و در آن زمینه به خصوص تولید محتوا میکردند. بلاگرهای امروزی هم با پیشرفت تکنولوژی این مسیر را ادامه داده و در زمینه های مختلفی مشغول به کار هستند. بعضی از آنها در زمینه موسیقی، برخی سینما و تلویزیون و … را به عنوان حوزه تخصصی کار خود انتخاب کرده اند. دیگر بلاگرهایی هستند که به بیوتی و میکاپ آرتیستی علاقه داشته یا در زمینه مد و فشن به صورت تخصصی کار میکنند. حال بیاید با تک تک بلاگرهای مختلف مختصر آشنایی داشته باشیم.
به چه کسی بیوتی بلاگر میگویند؟
در یک معرفی مختصر و ساده به کسانی بیوتی بلاگر میگویند که در حوزه آرایشی و بهداشتی فعالیت میکنند. این حوزه شامل وسایل مراقبتی پوست و مو هم میشود. بیوتی بلاگرها به تبلیغ محصولات شرکت های مختلف میپردازند تا به این صورت باعث تحریک افراد برای خرید و استفاده از محصولات آن شرکت بشوند.
این رشته جنسیت و سن نمیشناسد و تمام افراد، زن و مرد با هر سن سالی ممکن است به این رشته علاقه داشته باشند. اما عموما افرادی که در این زمینه معروف شدند خانم ها هستند. حتما اسم بعضی از این خانم ها به گوش شما هم خورده است یا حتی با پیج آنها در شبکه های اجتماعی برخورد کرده اید. کسانی مثل الناز گلرخ، لیلی قالیچی، ملینا تاج و صدف بیوتی از اشخاص معروف و پر طرفدار در این حوزه هستند.
مطلب مشابه: بهترین شغل های برای افراد دانشجو در زمان تحصیل و در دانشگاه
با فشن بلاگرها بهتر آشنا شوید
در یک تعریف ساده فشن بلاگر کسی است که به دنیای مد و لباس علاقه دارد و با استفاده از قدرت رسانه های دیجیتالی در این زمینه به تولید محتوای متنی، ویدیویی یا تصوری میپردازند. فشن بلاگری هم مثل بیوتی بلاگر میتواند از هر قشر و جنسیتی باشد، چه پسر، چه بانوان مسن، دختران جوان و مردان خوشتیپی که به نوعی سبک زندگی آمیخته با دنیا فشن دارند و تلاششان این است که مخاطبین خود را هر روزه در جریان رویداد های مختلف این دنیا بگذارند و با طرح و برند های مختلف و رنگارنگ دنیای فشن آشنا کنند.
خوب است به این نکته توجه داشت باشید که فشن بلاگر با مدل شدن تفاوت هایی دارد. لازمه مدل شدن قد و وزن و ویژگی های دیگری است که توسط افراد خاصی تعیین میشود و با داشتن این فاکتورها شما توسط متخصصین برای ورود به دنیای مدل شدن تایید میشوید، اما برای فشن بلاگری به این چیزه نیاز ندارید و تنها علاقه کافی است.
تراول بلاگر، بلاگری با چاشنی طبیعت!
کسانی که به طبیعت و هیجان سیر و سفر علاقه دارند در این دسته قرار میگیرند. کسانی همیشه در حال سفر به مکان های جذاب و دیدنی هستند و با استفاده از شبکه های اجتماعی، وبلاگ و صفحه های شخصیشان به معرفی این مکان ها به دیگران و انتقال تجربیاتشان میپردازند. با این کار طرفداران بسیار زیادی جمع میکنند و با معرفی لوکیشن های تاریخی و معروف شهرهای مختلف توجهات زیادی را به خود جلب میکنند. همیشه در سفر بودن و خانه به دوشی از مشخصات اصلی این افراد است و به همین علت است که این بلاگرها سر زنده و شاداب هستند.
معرفی فود بلاگرها
فود بلاگر یا بلاگر غذا کسانی هستند که به طرق مختلفی حتما با آنها برخورد داشته اید. بعضی از آنها با سرزدن به رستوران های مختلف و مزه کردن غذای آنجا به نقد و برسی آن میپردازند. از دیگر انواع بلاگر غذا میشود به کسی اشاره کرد که به خود آشپزی و پخت و پز غذاهای مختلف علاقه دارد، او دوست دارد تا دستور غذایی خودش را ارائه دهد و آن را به وسیله فیلم یا تصویر یا حتی با نوشتن دستور پخت آن تحت عنوان یک مقاله در وب به انتشار روش آشپزی خود بپردازد.
این نوع بلاگری حوزه های تخصصی زیادی دارد. افرادی هستند که در زمینه غذای گیاه خواران فعالیت میکنند یا کسانی که به رژیم غذایی مناسب بیماری های خاصی مثل دیابت میپردازند. یکی از مزیت های جالب بلاگری غذا عدم پرداخت پولی برای تست غذای رستوران های مختلف است. چون این کار برای رستوران به نوعی تبلیغ تبدیل میشود و برای هر دو طرف به اندازه کافی سود دارد.
بلاگری کتاب برای دوست داران کتاب
رشته های مختلفی همزمان با تغییر سبک فعالیت هایی که در بستر اینترنت بودند به وجود آمد. یکی از این رشته ها بلاگری کتاب میباشد. یک بوک بلاگر کسی است که با معرفی کتاب های تازه و جدید به دوست داران کتاب سعی میکنند اطلاعاتی کلی و مفید راجب این کتاب ها به علاقه مندان بدهند. همچنین این افراد به مطالعه کتاب های قدیمی و معرفی آنان هم میپردازند و از این طریق هم تولید محتوا میکنند. آنها جز معرفی کتاب خوانندگان فعالی هستند که میتوانند به افرادی که دنبال کتاب خاصی میگردند یا درباره موضوع خاصی در حال مطالعه هستند بهترین کتاب ها را در آن زمینه معرفی کرده یا حتی از کتاب های خود به آنها قرض بدهند.
بلاگرهای لایف استایل یا سبک زندگی
یکی از پر مخاطب ترین انواع بلاگری است چون افراد بسیاری پیدا میشوند که علاقه زیادی به سبک زندگی دیگران دارند و حتی فراتر از آشنایی میخواهند از آن الگو گرفته و آن را در زندگی خود پیاده کنند. اگر سبک زندگی جذاب و خاصی دارید بلاگری لایف استایل زمینه مناسب بلاگری برای شماست زیرا هر چیزی که در طول روز برایتان رخ میدهد پتانسیل تبدیل شدن به محتوا را دارد. جذابیت زندگی روزمره شما باعث پیدا شدن طرفدارانی میشود که به سبک جذاب زندگی شما علاقه دارند.
مطلب مشابه: معرفی 24 شغل خانگی بانوان + لیست مشاغل خانگی برای بانوان و خانم های ایرانی
بلاگر ورزشی
یکی دیگر از حوزه های پرطرفدار بلاگری، بلاگرهای ورزشی هستند. این حوزه گستردگی زیادی دارد و افراد بسیاری را شامل میشود. از مربیان حرفه ای ورزش گرفته تا خود شما که در خانه خود ورزش را دنبال میکنید. یا اگر خود شما در زمینه ورزشی فعالیت دارید میتوانید اطلاعات خود را با کاربران اینترنت به اشتراک بگذارید و از معایب و مزایای رشته ای که در آن فعالیت میکنید صحبت کنید یا به گزارش رویداد های ورزشی بپردازید و با ارائه محتوایی جذاب به یک بلاگر ورزشی تبدیل شوید.
فرق بلاگر با اینفلوئنسر چیست؟
تا اینجا فهمیدیم که بلاگرها کسانی هستند که با انتشار محتوای خود به جذب مخاطبین میپردازند. آنها برای بلاگری حتما نباید دانش حرفه ای راجب زمینه ای داشته باشند و هر کسی در هر زمینه ای میتواند به بلاگری بپردازد. اما اینفلوئنسرها به صورت حرفه ای در آن زمینه مشغول به کار هستند و بیشتر در زمینه اینستاگرام فعالیت میکنند. این روزها در فضای اینترنت این دو واژه معنایی نزدیک به هم پیدا کرده و خیلی ها آنها را اشتباه میگیرند یا حتی هم معنی در نظر میگیرند. به نوعی میتوان بلاگر ها را زیر مجموعه اینفلوئنسرها در نظر گرفت.
ابزاری که برای بلاگر شدن لازمتان میشود
برای تبدیل شدن به یک بلاگر خوب نیاز به یک محتوای خیلی خوب دارید. این روزها نمیشود قدرت محتوای ویدیویی را در بلاگری منکر شد. حتما در شبکه های اجتماعی کسانی را دیده اید که علت موفقیتشان بی شک به ابزار حرفه ای که برای تولید محتوای ویدیویی با کیفیت استفاده میکنند بی ربط نمیباشد. از مهم ترین این ابزارها میشود به دوربین یا موبایل حرفه ای اشاره کرد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی دوربین های موبایل معمولا نیازی به استفاده از دوربین به صورت مجزا نمیشود به شرطی که دوربین گوشی شما با کیفیت باشد و این نکته برای جذب مخاطبین خیلی مهم است. در ادامه باید یک میکروفون با کیفیت تهیه کنید چرا که صدای شما بخش مهمی از محتوای شماست. یک سه پایه هم حتما باید داشته باشید تا با یک زاویه ثابت و بدون تکان به تولید محتوا بپردازید. و در آخر از نورپردازی محتوای خود غافل نشوید.
مطلب مشابه: مراحل تغییر شغل و نکاتی برای موفق شدن در شغل جدید