بیماری پیرونی (کجی الت تناسلی) بدترین مشکل جنسی مردان و راه درمان
بیماری پیرون چیست؟ کجی آلت تناسلی چگونه درمان می شود؟
بیشتر افراد به علت نوع خاصی از درگیری بافت آلت،دچار بروز انحنای آلت به سمت بالا می شوند.این بیماری همچنین نشانگان ناخن خمیده نیز نامیده می شود و در نهایت،چون جراحی فرانسوی به نام فرانسوا ژیگو دولاپیرونی در سال 1743 برای اولین بار این بیماری را شرح داد،آن را به نام پیرونی هم می نامند.
برخلاف تصور،پیرونی فقط موجب انحنا نمی شود؛بلکه موجب برجستگی و دندانه دار شدن بافت آلت و باریک شدگی و کوتاهی آن نیز می شود.دردی که در ابتدای بیماری وجود دارد،حدود 12 تا 18 ماه بعد از شروع بیماری از بین می رود.اختلال در نعوظ و سفتی آلت در پاسخ به تحریک جهت فعالیت زناشویی به درجات گوناگونی وجود دارد و در مراحل پیشرفته تر بیماری بروز می یابد و موجب دردناک و مشکل شدن فعالیت زناشویی می شود.
اگرچه کمی انحنای آلت،طبیعی است و بسیاری از نوزادان پسر با این حالت به دنیا می آیند و مشکلی هم ندارند،اما هنگامی که این مساله موجب درد و سفتی و بروز ضایعاتی مانند طناب (به نام پلاک) یا انحنای غیرطبیعی آلت در زمان نعوظ یا تحریک شود،می گوییم که فرد به بیماری پیرونی دچار شده است.
بیماری پیرونی یا کجی آلت تناسلی سردسته بیماری های جنسی مردان
باید بدانید، بیماری پیرونی سه مرحله دارد؛ مرحله حاد، مرحله مزمن زودرس و مرحله مزمن دیررس. علامت بارز مرحله حاد، احساس درد در آلت تناسلی بویژه هنگام نعوظ است.
اگر در این مرحله بیمار به پزشک مراجعه کند، احتمال این که با درمان، جلوی پیشرفت بیماری را بگیریم زیاد است ولی صددرصد نیست. این مرحله، حدود 6 تا 12 ماه طول می کشد و اکثر مردان مبتلا نیز به آن اهمیت نمی دهند یا به علت خجالت به پزشک مراجعه نمی کنند.