مجله تاپ‌ناز‌

بیوگرافی مهدی عبدی (از آغاز فوتبال تا حواشی و ازدواج)

بیوگرافی مهدی عبدی

مهدی عبدی فوتبالیست آینده‌دار و جوان ایرانی است که هم‌اکنون در تیم تراکتور تبریز بازی می‌کند. اما فوتبال دوستان او را با گل زیبای فینال در لیگ قهرمانان آسیا به خاطر می‌آورند، گلی که پرسپولیس را تا یک قدمی قهرمانی بُرد اما متاسفانه به آن دست نیافت. در ادامه متن همراه ما باشید تا نگاهی بر زندگی این فوتبالیست داشته باشیم.

تولد

تولد

مهدی عبدی در 9 آذر ماه 1377 در روستای قراخیل شهرستان قائمشهر استان مازندران به دنیا آمد. او در همین روستای کوچک بزرگ شد و از همان کودکی نیز علاقه شدید به فوتبال در وی وجود داشت. بعدها پدر مهدی، او را به قائمشهر بُرد و در مدرسه فوتبال ثبت نام کرد. مهدی عبدی با درخشش در این مدرسه فوتبال توانست به تیم پرسپولیس قائمشهر راه یابد.

او تا سن 17 سالگی در این تیم توپ زد تا اینکه سران باشگاه پرسپولیس تهران از بازی او خوششان آمد.

مهدی درباره خانواده‌اش گته است: بیشتر اعضای خانواده من اهل ورزش به خصوص فوتبال هستند. من در خانواده‌ای پرسپولیسی بزرگ شدم و آن‌ها مشوق من برای فوتبال بودند. البته همیشه اصرار داشتند که در کنار فوتبال، باید درسم را هم ادامه بدهم و به همین دلیل من درس را رها نکردم.

در همه این سال‌ها، طوری برنامه ریزی کردم که هم به فوتبالم برسم و هم درسم. با همین مسئله، بعد از گلزنی‌ام در دربی شوخی شد و گفتند که اگر بازی بعد از شروع مدارس برگزار می‌شد، باید به مدرسه می‌رفتم و …! حقیقت‌اش این است که من الان دانشجو هستم و در رشته کامپیوتر دانشگاه قائم شهر درس می‌خوانم و دوست دارم در کنار فوتبالم، مدرک مهندسی کامپیوترم را هم بگیرم و حتی مدارج علمی بالاتر هم به دست بیاورم.

پرسپولیس تهران

پرسپولیس تهران

مهدی عبدی در سال 1397 با قراردادی سه ساله به تیم پرسپولیس تهران پیوست. او نخست در تیم امیدهای پرسپولیس توپ زد و توانست خودی از خود نشان دهد. او بعدها به دلیل کسب تجربه بیشتر به تیم بادران قرض داده شد.

اما در سال 1398 مهدی عبدی دوباره به این تیم بازگشت و قرار شد که مقابل سرمربی جدید این تیم یعنی گابریل کالدرون تست بدهد. اما این مربی کار کشته عملا اعلام کرد که او فوتبالیست بدی است و به درد تیم پرسپولیس نمی‌‌خورد. سرمربی امیدهای پرسپولیس در این باره گفته است: پرسپولیس مهدی را نمی‌خواست و به او گفنه بودند که بیاید رضایت نامه‌اش را بگیرد و برود، اما من به زور او را در پرسپولیس نگه داشتم.

همین موضوع باعث شد تا مهدی عبدی با قراردادی سه ساله در این تیم بماند.

مطلب مشابه: بیوگرافی سروش رفیعی (زندگی شخصی، حواشی و افتخارات)

اولین بازی، اولین گل

اولین بازی، اولین گل

در روز 31 شهریور سال 1398 مهدی عبدی در اولین بازی خود مقابل استقلال و در دقیقه 81 وارد میدان شد. او چند دقیقه بعد و در اولین لمس توپ خود موفق شد گل برتری پرسپولیس را مقابل استقلال به ثمر برساند. همین موضوع محبوبیت مهدی عبدی را دو چندان کرده و نشان داد که او مهاجم آینده‌داری است.

مهدی عبدی درباره این گل مهم گفت: واقعا فکرش را نمی‌کردم که حتی به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شوم ولی چند روز قبل از بازی خواب دیده بودم که دقیقا 10 دقیقه آخر وارد زمین می‌شوم و گلزنی می‌کنم.

گلزنی در فینال لیگ قهرمانان آسیا

پرسپولیس که توانسته بود برای دومین بار در تاریخ خود به فینال لیگ قهرمانان آسیا راه یابد، به لطف مهدی عبدی موفق شد برای اولین بار در فینال به گل برسد. آن‌ها دو سال پیش نتوانسته بودند دروازه کاشیمای ژاپن را باز کنند اما این‌بار توانستند در دقیقه 45 نیمه نخست، با شوت مهدی عبدی ستاره جوان خود برای اولین بار در فینال لیگ قهرمانان آسیا به گل برسند. گلی که البته در نهایت بازی پیروزی تیم نشده و با دو پنالتی جونیور برای اولسان پرپولیس بازی را واگذار کرد.

ما بهانه نمی‌آوریم

ما بهانه نمی‌آوریم

من تعجب می‌کنم چرا بعضی‌ها دائما سعی دارند به زعم خودشان برای پرسپولیس مشکل درست کنند در حالی که ما اسیر این حاشیه‌سازی‌ها نمی‌شویم و با تمرکز بالا فقط حواس‌مان را به تیم خودمان معطوف ساخته‌ایم.

ضمن این‌که به قدرت تیم‌مان هم ایمان داریم. هر جایی بگویند ما بازی می‌کنیم چون بر خلاف بعضی‌ها هیچ استرسی نداریم و ترسی هم از هیچ تیمی نداریم و دنبال بهانه هم نمی‌گردیم و حواس و تمرکزمان فقط به پیروزی است.

از این‌رو حتی در زمین خاکی هم بگویند با حریف بازی می‌کنیم و بهانه نمی‌آوریم و با روحیه بالا و بازی قدرتمندانه و به امید خدا و دعای هواداران‌مان از سد حریفان‌مان هم می‌گذریم. هر هجمه‌ای هم به تیم ما وارد سازند مهم نیست چون ما روی برنامه‌ریزی خودمان حرکت می‌کنیم.

قهرمانی با پرسپولیس

قهرمانی با پرسپولیس

مهدی عبدی در فصل 1400 موفق شد با تیم پرپولیس به قهرمانی لیگ برتر خلیج فارس دست یابد. او درباره قهرمانی این تیم گفت:بازی سطح خیلی بالایی داشت و فراتر از ایران و در حداروپا بود. به هواداران مان با غیرت مان تبریک می‌گویم و دم شان گرم که در این فصل خیلی حمایت مان کردند.

مهاجم پرسپولیس در خصوص رقابت با استقلال گفت: استقلال تیم قدرتمند و خوبی است، 7 بازی به پایان لیگ مانده بود که بازیکنان دور هم جمع شدیم و گفتیم هم لیگ و هم حذفی را می خواهیم و خوشبختانه همین اتفاق افتاد.

حضور در تیم تراکتور تبریز

حضور در تیم تراکتور تبریز

مهدی عبدی در سال 1402 به صورت قرضی و با حواشی بسیار زیاد وارد تیم تراکتور شد. او درباره جدایی خود از تیم پرسپولیس گفت: به هر حال به من گفتند که از پرسپولیس برو، من هم از ایشان هیچ  ناراحتی ندارم و این طور به مسأله نگاه می‌کنم که شاید آقا یحیی صلاح مرا می‌خواسته که چنین تصمیمی برای من گرفته است.

 واقعاً از هواداران پرسپولیس می‌خواهم که شرایط مرا درک کنند. من زمانی که در این تیم بودم نهایت تلاشم را انجام دادم و تمام سعی‌ام را کردم که از پرسپولیس جدا نشوم و در این تیم بمانم اما نظر سرمربی تیم این بود که من از پرسپولیس جدا شوم.

حتی یک ماه پیش هم سرمربی پرسپولیس به مدیر برنامه‌های من گفته بود عبدی از تیم جدا شود اما من و مدیر برنامه‌هایم قبول کردیم که من روی نیمکت تیم هم که شده بنشینم و از تیم جدا نشوم اما بعد از یک ماه وقتی دیدیم بی‌مهری‌ها زیاد شده و مستقیم به من گفته شده که باید از تیم بروم پیشنهاد از تیم تراکتور رسید.

 من هم پیشنهاد تیم بزرگ تراکتور را برای یک سال بازی در این تیم قبول کردم. با این حال دوست دارم همه هواداران بدانند که من از پرتغال و سپاهان هم قبلاً پیشنهادهای خوبی داشتم که به لحاظ مالی هم پیشنهادات خوبی برای من بود اما با وجود این من ماندن را به پول و زرق و برق ترجیح دادم. الان هم شاید خیر و صلاح من و باشگاه در جدایی بود.

مهدی عبدی از تیم پرسپولیس خداحافظی نکرد

مهدی عبدی بدون مراسم خداحافظی از این تیم جدا شد. او بعدها در نشت خبری این چنین توضیح داد: او درباره حضور در تبریز بدون خداحافظی اظهار داشت: در باشگاه با همه عوامل باشگاه خداحافظی کردم اما شرایط به گونه‌ای شد که باید سریع به تبریز می‌آمدم تا کارهایم را انجام دهم. الان هم وقت فکر کردن به این مسائل نیست و به این فکر می‌کنم که با همه وجود هر چه زودتر با بقیه بازیکنان هم‌تیمی‌ام هماهنگ شده و بهترین نمایش را ارائه دهم ضمن اینکه بعد از یک سال هم دوباره باید برگردم در ضمن بازیکن هیچ وقت از خانه خودش خداحافظی نمی‌کند.

امیدوارم بتوانم جواب اعتماد تراکتور را بدهم

تراکتور از قبل هم مرا می‌خواست به همین دلیل این تیم را انتخاب کردم تا موفقیت جدید را در این تیم تجربه کنم و روزهای خیلی خوبی با این تیم رقم بزنم.

هر چه دارم و ندارم از پرسپولیس است اما من خودم را حالا عضو باشگاه تراکتور می‌دانم و افتخار می‌کنم به تیمی آمدم که رنگ پیراهنش رنگ خونم است. تیمی دوست داشتنی و بزرگ که آن تیم هم هواداران زیادی دارد و بخشی از وجودم است.

امیدوارم که بتوانم توانایی‌هایم را نشان دهم و جواب اعتماد مربی، مالک و مدیرعامل تراکتور را بدهم و اعتمادی که به من شده را به بهترین شکل ممکن جواب بدهم.

متأسفانه چون مراحل اداری انتقالم کمی طول می‌کشد من در بازی پلی‌آف نیستم اما ان‌شا‌ءالله تراکتور به مرحله گروهی صعود خواهد کرد و من هم از تمام تجربه‌ام در آسیا برای بازی‌های بعدی تراکتور استفاده خواهم کرد تا در این تیم به بهترین شکل ممکن ایفای نقش کنم و هواداران این تیم را خوشحال کنم.

در پرسپولیس با همه وجود بازی می‌کردم و در تراکتور هم از جانم مایه خواهم گذاشت تا تیم نتیجه بگیرد.

عبدی با اشاره به وضعیت تیم جدیدش عنوان کرد: تراکتور تیم خیلی خوبی است و من قول می‌دهم که بازی به بازی بهتر شویم. من هم در کنار بازیکنان تمام تلاشم را می‌کنم تا به تیم کمک کنم.

من فکر می‌کنم همه چیز به لحاظ موفقیت در تیم تراکتور مهیاست و مطمئن باشید که ما در لیگ بیست و سوم برای قهرمانی تلاش می‌کنیم و هدفی جز این نداریم.

شماره 16 در تبریز

شماره 16 در تبریز

مهاجم جدید تراکتور در مورد شماره پیراهنش در تیم جدید توضیح داد: به هر حال من تنها با هدف موفقیت در تیم جدیدم، به تراکتور آمده‌ام و حتماً به گونه‌ای کار خواهم کرد که جواب اعتماد مسئولان تراکتور را بدهم. دوست دارم اگر امکانش فراهم شد باز هم با شماره 16 به فوتبالم در تراکتور ادامه دهم شماره‌ای که همیشه با آن بازی کرده‌ام و باز هم دوست دارم که با آن بازی کنم.

نظر خمس مربی اسپانیایی تراکتور درباره مهدی عبدی

عبدی بازیکنی است که با توجه به موقعیت‌های زیادی که ما در هر بازی خلق می‌کنیم، انتظار دارم بیشتر از اینها گل بزند، چون او بازیکنی است که ما جلوی زمین داریم تا بتواند ضربات آخر را بزند و توپ‌ها را تبدیل به گل کند.

 او بازیکنی است که باید پیشرفت کند و بهتر شود، به خصوص در نکات تاکتیکی. او در گلزنی خوب عمل کرده، اما نکته این است که شاید از تیمی آمده که کارها را اینطور از او نمی‌خواستند یا این کارها را انجام نداده و به چیزی که ما از او می‌خواهیم، عادت ندارد اما تلاشش را می‌کند و هر روز کار می‌کند. بازیکنانی که تلاش و کار می‌کنند تا به نکاتی که من می‌خواهم، برسند و پیشرفت کنند، برای من خیلی ارزش دارند.

مطلب مشابه: بیوگرافی امید عالیشاه (از آغاز فوتبال تا کاپیتانی در پرسپولیس)

تراختور منیم عشقیم

مهدی عبدی پس از به ثمر رساندن اولین گل خود برای تراکتور در فضای مجازی پستی را منتشر کرد. او با منتشر کردن ویدئوی گلزنی خود به سه زبان ترکی، فارسی و انگلیسی کپشن این ویدئو را نوشت. او در شروع با زبان ترکی نسبت به تیم جدیدش اینطور ابراز احساسات کرد: تیراختور منیم عشقیم جانیم. یاشاسین آذربایجانیم…

او در ادامه راجع به زنوری نوشت: جناب آقای زنوزی عزیز. از اعتماد، انتخاب و حمایت شما بسیار سپاسگزارم. باور دارم رسیدن به اهداف بزرگ تنها در سایه اعتماد شکل می‌گیرد.

عبدی همچنین به زبان انگلیسی از خمس بابت اعتمادش تشکر کرد که ترجمه آن این چنین است: جناب خمس عزیز. از اینکه اعتماد شما به من نتیجه خوبی داشته است، احساس خوشحالی می‌کنم. من معتقدم روزهای بهتری برای همه ما به عنوان یک تیم کامل در راه است.

الگوهای مهدی عبدی

الگوی من در ایران علی علیپور همشهری‌ام است، همیشه به عنوان یک بزرگتر مرا راهنمایی می‌کند، در خارج هم علاقمند بازی‌های کریستیانو رونالدو هستم.

ازدواج

ازدواج

مهدی عبدی در مرداد ماه 1400 ازدواج خودش را با دختری به نام الینا عبدی رسانه‌ای کرد. مهدی عبدی در پستی اینستاگرامی خطاب به همسرش نوشت: تو این زمانه قشنگ عاشق زیاده ولی عاشقی مثل ما نیستش.

خواننده مورد علاقه مهدی عبدی

مهدی عبدی فوتبالیست خوب کشورمان در یک مصاحبه خودمانی در پاسخ به اینکه خواننده مورد علاقه‌اش کیست، پاسخ داد: رضا بهرام.

تمام افتخارات مهدی عبدی در یک نگاه

پرسپولیس

  • قهرمان لیگ برتر خلیج فارسی در سه دوره: 1399، 1400، 1402
  • نایب‌قهرمان لیگ برتر خلیج فارس (): 1401
  • دو بار قهرمان سوپرجام لیگ ایران: 1399 و 1402
  • نایب‌قهرمان جام حدفی ایران: 1400
  • یکبار نایب‌قهرمان لیگ قهرمانان آسیا: سال 2020 میلادی
  • یکبار قهرمان جام حدفی ایران: 1401

افتخارات فردی

  • زننده زیباترین گل لیگ قهرمانان آسیا در سال 2020 میلادی (گل معروف وی در فینال)

سخن پایانی

بسیار خرسندیم که تا پایان همراه سایت تاپ ناز بودید. ما امروز و در مقاله فوق سعی کردیم تا درباره زندگی شخصی و حرفه‌ای مهدی عبدی بنویسیم تا شما عزیزان و طرفداران با زندگی این ورزشکار بیشتر از قبل آشنا شوید. در پایان امیدواریم که از خواندن این مقاله نهایت لذت را برده باشید.

مطالب مشابه را ببینید!