تفاوت لیفت سینه و پروتز سینه
لیفت سینه و پروتز سینه هر دو جز اقدامات زیبایی برای سینه بانوان هستند، البته لازم است بدانید برخی از مواقع به منظور درمان برخی از بیماریها از این دو روش استفاده میشود. اما کسانی که قصد دارند تا اقدامی در راستای جذابتر شدن سینههای خود انجام دهند، برایشان مهم است که تفاوت لیفت سینه و پروتز سینه را بدانند و بر اساس اطلاعاتی که به دست میآورند، اقدام کنند. در این مطلب با ما همراه باشید تا دقیقتر این عنوان را مورد بررسی قرار دهیم.
تفاوت پروتز و لیفت سینه
فرق پروتز سینه و لیفت سینه میتواند شامل موارد زیر باشد:
· نحوه پیادهسازی
· هزینه
· ماندگاری
· شدت تهاجمی بودن
· زمان جراحی
· و …
نحوه پیادهسازی
جراحی پروتز سینه ابتدا با بیهوشی شروع میشود و سپس متخصص جراح پلاستیک، برشی برای جایگذاری پروتز ایجاد میکند و پروتز را در جای درست قرار میدهد. بعد از اتمام مراحل قبل، پزشک ناحیه برش داده شده را بخیه میزند و عمل به پایان میرسد.
عمل لیفت سینه با ایجاد بیحسی موضعی یا بیهوشی کامل شروع میشود. در ادامه پزشک متخصص لیفت سینه با توجه به ویژگیهای سینه بیمار یکی از روشهای لیفت نظیر لیفتینگ هلالی، لیفتینگ گرد، لیفتینگ لنگری و … را انتخاب و اجرا میکند. بعد از اینکه سینه در جای درستی قرار گرفت و پوستهای اضافی برداشته شد، مجدد مانند روش قبل سینه بخیه زده میشود. برای گرفتن اطلاعات بیشتر میتوانید اینجا کلیک کنید
هزینه
یکی دیگر از تفاوت لیفت سینه و پروتز سینه مربوط به هزینه آنها است. هزینه عمل لیفت سینه نسبت به جراحی پروتز کمتر است. در جراحی پروتز سینه علاوه بر دستمزد جراحی هزینه ایمپلنت استفاده شده باید پرداخت شود.
ماندگاری
این دو عمل زیبایی ماندگاری بالایی دارند اما ممکن است گاهی پس از گذشت زمان لازم به ترمیم باشد. تفاوت در زمانی است که ترمیم مجدد نیاز میشود. عوامل مختلفی در ماندگاری پروتز سینه و لیفت سینه وجود دارد که برخی از آنها عبارتاند از:
· کاهش یا افزایش شدید وزن بیمار بعد از جراحی
· الگو تغذیه بیمار
· برند مواد و لوازم استفاده شده برای جراحی
· و …
ماندگاری جراحی پروتز سینه به پروتزی است که استفاده میشود، بستگی دارد و ماندگاری عمل لیفت سینه به روتین زندگی بیمار وابسته است.
شدت تهاجمی بودن
فرق پروتز سینه و لیفت سینه تهاجمی بودن این روشها را نیز شامل میشود. هر دو روش به صورت بیهوشی کامل انجام میشوند.
زمان جراحی
هر دو روش جراحی سرپایی هستند، اما لیفت سینه به صورت کلی جراحیاش زمانبرتر است. البته با توجه به شرایط بدنی بیمار و شیوه جراحی زمان عمل میتواند کمتر یا بیشتر باشد.
پروتز و لیفت سینه چگونه انجام میشوند؟
در این بخش به بررسی شرایط انجام این دو عمل میپردازیم که یکی از اصلیترین تفاوت لیفت سینه و پروتز سینه به حساب میآید.
پروتز سینه چگونه انجام میشود؟
در جراحی پروتز سینه، جراح برای گذاشتن پروتز، از برشهایی در سه محل زیربغل، هاله دور سینه و چین زیر آن استفاده میکند. این برشها برای جایی که پروتز قرار است وارد شود، مسیری ایجاد میکنند. برشهای انتخاب شده معمولاً بر اساس اندازه و شکل سینه، نوع پروتز و نظر جراح تعیین میشود.
سپس جراح، پروتز را از بالا یا پایین عضله دیواره قفسه سینه وارد بدن میکند. بدن پروتز را در جای خود نگه میدارد و از تکان خوردن آن زیر پوست جلوگیری میکند. در ادامه، جراح برشها را پس از تثبیت پروتز در جای مناسب بخیه میزند. مدت زمان جراحی پروتز سینه معمولاً حدود یک تا سه ساعت طول میکشد، اما میتواند بسته به موارد مختلف، بیشتر یا کمتر باشد. پس از جراحی، برای بهبود وضعیت بیمار باید نکاتی که پزشک متخصص تعیین میکند را به خوبی پیادهسازی کند.
لیفت سینه چگونه انجام میشود؟
در جراحی لیفت سینه، پوست اضافی از روی آن حذف میشود تا ظاهری مناسبی در سینه ایجاد شود. این جراحی تحت بیهوشی کامل انجام میشود و مدت زمان آن حدود ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه است. در این روش ابتدا با استفاده از یک ماژیک، نواحی پوستی که باید از سینه برداشته شود بر روی پوست سینه مشخص میشود. این علامتگذاری باید در حالت ایستاده بیمار انجام شود؛ زیرا در حالت خوابیده، فرم سینهها حالت دیگری خواهد داشت.
سپس جراح، با ایجاد برشهایی در سینه، پوست اضافی را برداشته و بازسازی فرم سینه را انجام میدهد. در این جراحی، عضلات و بافت پوستی سینه نیز قرار است قویتر شوند تا سینهها پس از جراحی به شکلی زیبا و پایدارتر باشند. در نهایت، بعد از اتمام جراحی پزشک نواحی برش خورده را بخیه میزند.
خلاصه مطلب
در این مطلب به بررسی تفاوت لیفت سینه و پروتز سینه اشاره داشتیم و پی بردیم از نظر مدت زمان جراحی، ماندگاری، هزینه، شرایط عمل و… نسبت به یکدیگر متفاوت هستند. شما باید با بررسی دقیق فرق پروتز سینه و لیفت سینه، بهترین روش را با توجه به شرایط خود انتخاب کنید تا از نتیجه نهایی عمل رضایت داشته باشید.
منبع : سایت دکتر نداف کرمانی