تقویت بینایی با استفاده از روش ها و راهکارهای طب سنتی و اسلامی
با راهکارها و روش های طب سنتی می توانید باعث تقویت بینایی چشم ها شوید. بینایی یکی از حس های مهم در افراد است که به آن نیاز دارند و با رعایت بعضی از نکات و برنامه غذایی سالم می توان به بهتر شدن و تقویت آن کمک زیادی کنند. در این مطلب توضیحات کاملی در مورد تقویت بینایی در طب سنتی و اسلامی را می خوانید.
اگر بینایی چشم شما ضعیف شده است و دید شما واضح نیست در این مطلب در مورد قوی تر شدن بینایی یا راهکارهای مختلف طب سنتی و طب اسلامی را به اشتراک گذاشته ایم. با استفاده از مواد غذایی سالم و رعایت بعضی از نکات می تواند باعث سلامت چشم ها شوید.
روش های مختلف تقویت بینایی
چشم یکی از نقاط حساس در بدن می باشد که باید به اندازه کافی مواظب و مراقب آن باشیم. با خوردن مواد غذایی مفید و گیاهان می توانیم چشم ها را بیناتر کنیم که از راه های مختلف در طب سنتی و طب اسلامی ممکن است.
برنامه غذایی برای افزایش پیدا کردن حس بینایی
فلفل
استفاده هر روزه ا فلفل بسیار توصیه می شود زیرا باعث تقویت چشم های ضعیف می شود.
آلوئه ورا
یکی از گیاهان عالی که اثر معجزه وار بر بینایی دارد آلوئه ورا است. می توانید آب آلوئه ورا را به انداز 100 گرم بگیرید و با 200 گرم عسل و 400 گرم گردو خرد شده و 3 قاشق آبلیمو یک نوشیدنی عالی برای تقویت بینایی تهیه کنید.
توت فرنگی
این میوه خوشمزه دارای ویتامین c است و دارای آنتی اکسیدان های بسیار قوی است و باعث درمان التهاب چشم می شود و ضعف بینایی را برطرف می کند و برای خشکی چشم نیز موثر است.
گردو
خوردن گردو به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، روی امگا 3 و ویتامین E بری بینایی و سلامت چشم بسیار مفید است. همچنین برای حفظ سلامتی و مبازه با التهاب چشمی مفید است.
سیب زمینی
خوردن سیب زمینی برایا سلامت و تقویت بینایی موثر ست. سیب زمینی دارای ویتامین A است. باعص درمان خشکی چشم و آب مروارید می شود.
دارو برای تقویت چشم ها در طب سنتی
شافیه ۱۶ ماهه
استفاده به اندازه یک دانه عدس که با باران یا برف یا تگرگ (تازه باریده باشد) حل شود و صبح، ظهر و شب در 4 روز به چشم بکشید اگر خوب نشد تا 8 روز ادامه دهید.
آب مرزنجوش
این گیاه را به صورت خشک یا تازه بجوشانید و به میزان 2 الی 3 قطره درون چشم بریزید تا از درد چشم خلاص شوید.
سرمه اثمد
یکی از سرمه هایی که برای تقویت چشم مفید است استفاده از این سرمه در هنگام شب می باشد به طوری که ۳ تا ۷ بار باید از چشم راست کشیده شود.
سرمه کافوری
از این سرمه هم برای حفظ سلامت و بهبودی در بینایی می توانید در هر ۱ یا ۲ هفته یک شب به چشم بزنید.
افزایش نور چشم در طب اسلامی
هر کس سوره قدر را به جهت افزایش نور چشم یا تقویت چشم ۲۱ مرتبه بخواند خداوند نور چشمان او را کرامت می فرماید. امام صادق (ع)
حنا ببندید چون بینایی را تقویت می کند و باعث رویش مو می شود و بدن را خوشبو می کند و زوجه را آرام می کند. پیامبر اسلام (ص)
خواندن قرآن از روی قرآن نه از حفظ برای تقویت چشم ها مفید است و برای بیماری های روحی و روانی و جسمی موثر است. امامان معصوم (ع)
مسواک زدن اشک ریزی چشم ها را برطرف کرده و بینایی را افزایش می دهد و همچنین ۴ چیز باعث افزایش نور چشم می شود؛ آویشن و نمک و زنیان و گردو هستند. امام صادق (ع)
نکاتی در رابطه با ضعف بینایی در اسلام
- مصرف آویشن و نمک و زنیان بعد از غذا بسیار مهم در تقویت چشم ها به شمار می رود.
- مصرف میوه به و کاسنی و نوشیدن آب فاتر برای تقویت بینایی موثر است.
- استفاده از چوب مسواک برای مسواک زدن و همینطور حنا مفید است.
- مصرف گوشت و خرما برنی و گردو و دارو بلغم زا بسیار توصیه می شود.
- گرفتن ناخن به طوری که از ناخن کوچک دست چپ شروع شود در روز پنج شنبه بسیار توصیه شده است.
- نگاه کردن به قرآن و سرسبزی و آب جاری و صورت زیبا و همینطور پوشیدن کفش زرد برای تقویت بینایی مفید است.
- پوشیدن کفش مشکی چشم ها را ضعیف می کند.
- بلند شدن موی بدن و سر برای بینایی خوب نیست.
- کندن از ریشه موی زیر بغل جایز نمی باشد.
- خوردن زیاد ماهی پی چشم را از بین می برد.
- همخوابی در اول شب و در حالت سیری معده و رگها توصیه نمی شود.
- رعایت نکردن و پاکیزه نکردن دست و دهان چشم ها را ضعیف می کند.
- زیاد ماندن در خانه به دلیل محدودیت در دید چشم ها باعث ضعیفی چشم می شود.
مصرف بعضی از مواد غذایی مناسب مانند پیاز، سیر، کلم پیچ، گریپ فروت، سبزیجات تیره، کدو تنبل، اسفناج، برگ چغندر، موز، لوبیا، اجیل، گوشت، هویج، ماهی، دانه کتان، لیمو، زینک و ویتامین های A، E و C را فراموش نکنید و همیشه در رژیم غذایی خود داشته باشید.
با راهکارهای سنتی ذکر شده می توانید باعث سلامت بینایی شوید و چشم ها را تقویت کنید.