داستان سریال در جستجوی پدر
در جستجوی پدر (به اسپانیایی”Amarte asi” ) عنوان یک سریال تلویزیونی درام اسپانیایی زبان آمریکای لاتین(تلنولا) است. این سریال اولین سریال اسپانیایی زبان تلموندو است که درآرژانتین با بازی بازیگران مکزیکی و آرژانتینی فیلمبرداری شده است.
این سریال داستانی خانوادگی دارد که درباره یک پسر بچه شش ساله است که به دنبال یافتن پدر واقعی خود است و نیز درباره عشقی غیر ممکن میان پدر و مادرش است. در این سریال بازیگرانی همچون موریسیو اوچمن ، لیتزی نقش پدر و مادر پسربچه را ایفا می کنند و نقش خود پسربچه راالخاندرو فیلیپ بازی میکند و نقشهای منفی سریال را دنبلا تورز و کارلا پیترسون ایفا می کنند.
این سریال رابطه میان مارگاریتا یک خواننده کافه و ایگناسیو یک دکتر جوان را نشان می دهد. ایگناسیو هنگامی که مارگاریتا ۱۵ ساله بوده در یک مهمانی با او آشنا می شود. و به او داروی خواب آور می دهد و به او تجاوز می کند. بعد از این اتفاق ایگناسیو برای تحصیل به خارج می رود و مارگاریتا از ایگناسیو بچه دار می شود (بدون آگاهی ایگناسیو). حالا بعد از گذشت ۶ سال مارگاریتا و پسرش با ایگناسیو رو در رو می شوند.
بازیگران
- موریسیو اوچمن ( ایگناسیو ریه س )
- لیتزی دومینگز ( مارگاریتا لیزاراگا )
- آلخاندرو فلیپه ( فریجولیتو )
- روبرتو ماتئوس ( فرانسیسکو ریه س )
- ادگار ویوار ( پدرو )
- دانیلا تورس ( مارسلا )
- کارلا پترسون ( چنتل )
- خورخه سوارز ( دیوید )
- لیلیانا رودریگز ( آنوشیا )
- ایزامار گونزالز ( دانیلا )
- ماریانا بیه ر ( دالس )
- لئوناردو سوارز ( تونو )
- ماریتا بایستروس ( لوکرسیا )
- ایرن آلموس ( آده لا )
- دیه گو اولیورا ( گره گوریو )
- انوک لیانو ( جوان تنوریو )
- سرخیو اوچوا ( ویسنته )
- کریستینا ماسون ( روزیتا )
- مرسدس اسکاپولا ( اولگا )
- مکسی گیون ( لوچو )
- وانسا روبیانو ( کارمن )
- پیترو جیان ( کشیش سالوادور )
- گیدو ماسری ( تمو )
- مائوریسیو رودریگز ( پاتاچو )
- تینا رومه رو ( آوانجلینا )
- آلدو پاستور ( مورالس )