مجله تاپ‌ناز‌

قاتل جوش صورت چیست؟ روش های عالی و موثر برای درمان جوش

قاتل جوش صورت چیست؟ روش های عالی و موثر برای درمان جوش

اگر شما نیز مرتبا با جوش صورت سروکار دارید، احتمالا بارها به این فکر بوده اید که چگونه می توان جوش را برای همیشه از بین برد؟ اصلا قاتل جوش صورت چه چیزی می باشد؟ جوش ها به دلایل مختلفی ممکن است روی صورت به وجود بیایند.

تغییرات هورمونی، چربی بیش از حد پوست، عدم رعایت بهداشت پوست، عفونت ها و … جزء این عوامل هستند. حال چه روش هایی برای درمان قطعی جوش صورت وجود دارند؟ با چه روش هایی می توان جوش صورت را برای همیشه از بین برد؟ در این مطلب می خواهیم قطع ترین روش های درمان جوش صورت را معرفی کنیم.

رفع جوش صورت با محصولات ضدجوش

محصولات ضدجوش، قاتل جوش صورت هستند که می توانند جوش ها و آکنه های پوست را در مدت زمان بسیار کوتاهی از بین ببرند. دقت داشته باشید محصولات ضدجوش حاوی بنزوئیل پراکسید، سالیسیلیک اسید و رتینوئیدها هستند.

از همه مهم تر برای ساخت این محصولات از روغن درخت چای استفاده می کنند. این روغن به شدن آنتی باکتریال بوده و جوش ها و آکنه ها را ضدعفونی می کند. با محصولات ضدجوش باکیفیت می توانید  تمامی جوش های صورت خود را در مدت زمان بسار کمی درمان کنید.

دقت داشته باشید محصولات ضدجوش شامل شوینده ها، پمادها، لوسیون ها، کرم های مرطوب کننده و سرم ها می شوند. محصولات ضدجوش می توانند التهاب، قرمزی، خارش و درد  ناشی از جوش را به شدت کاهش داده و آن را برای بهبودی آماده کنند.

درمان جوش صورت با دارو خوراکی

از دیگر روش هایی که قاتل جوش صورت به حساب می آیند، داروهای خوراکی هستند. داروهای خوراکی می توانند عفونت موجود در بدن را مهار کرده و آن را به مرور زمان از بین ببرند. همچنین کنترل چربی ترشح شده از غدد چربی با استفاده از داروهای مصرفی صورت می گیرد. این داروها می توانند ترشح چربی از غدد را به شدت کاهش دهد. در نتیجه منافذ باز پوست کمتر با چربی پر شده و کمتر نیز شاهد جوش زدن خواهیم بود.

داروهایی که برای درمان جوش صورت تجویز می شوند شامل آنتی بیوتیک ها، قرص راکوتان، رتینوئیدها، اسپیرونولاکتون، آزیترومایسین و … هستند. آنتی بیوتیک ها به از بین بردن باکتری های مولد جوش در بدن کمک کرده و مانع از جوش زدن صورت می شوند. راکوتان، رتینوئیدها و اسپیرونولاکتون برای کنترل ترشح چربی پوست موثر هستند.

رفع جوش صورت با روش طب سنتی

قاتل جوش صورت چیست؟ روش های عالی و موثر برای درمان جوش

برخی از افرادی که با جوش صورت مواجه هستند، دوست ندارند برای درمان از روش های شیمیایی و پزشکی استفاده کنند. برای این افراد روش های خانگی و طب سنتی بهترین انتخاب است. البته فراموش نکنید این روش ها برای جوش های شدید پاسخگو نیستند. پس انتظار معجزه از این روش ها نداشته باشید. درمان های خانگی برای جوش صورت عبارتند از:

  • ماسک عسل و آبلیمو
  • استفاده از جوش شیرین
  • ماسک سفیده تخم مرغ
  • ماسک سیر و عسل
  • عرق نعناع و زردچوبه
  • ماسک گلاب و آلوورا

تمامی این ماسک ها می توانند برای رفع جوش های صورت مفید باشند. اما مهم ترین روغن در طب سنتی برای درمان جوش صورت، روغن درخت چای است. با اضافه نمودن روغن درخت چای به ماسک های خود می توانید تاثیرگذاری آن ها را چندین برابر کنید. روغن درخت چای خاصیت آنتی باکتریال، ضد التهابی و ضد قرمزی برای جوش صورت دارد.

درمان جوش صورت با روش های پزشکی

روش های پزشکی برای درمان جوش صورت تنها محدود به داروهای خوراکی و یا پمادهای موضعی نمی شوند. بلکه می توان با استفاده از تکنیک های مدرنی نسبت به رفع جوش های سرسیاه و سرسفید و انواع آکنه اقدام کرد. روش هایی مانند لیزر، سابسیژن، میکرونیدلینگ، میکرودرم ابریژن، مزونیدلینگ، فیشیال و … برای رفع جای جوش وجود دارند. می توانید از این روش ها برای تمیز کردن منافذ پوست، از بین بردن چربی های اضافه و ضدعفونی کردن پوست صورت بهره ببرید.

این تکنیک های پزشکی می توانند به بسته شدن منافذ پوست کمک کرده و ترشح چربی در پوست را کاهش دهند. روش های پزشکی برای افرادی که درجه شدیدتری از جوش صورت را تجربه می کنند، پیشنهاد می شود. البته این روش ها تنها برای رفع جوش های صورت کاربرد ندارند. بلکه می توان از این روش ها برای جوانسازی پوست و افزایش شادابی آن استفاده کرد.

رفع جوش صورت با رعایت روتین پوستی

قاتل جوش صورت، رعایت صحیح روتین پوستی است. روتین پوستی را باید طبق نوع پوست خود رعایت کنید. مثلا اگر پوست خشکی دارید، در روتین پوستی خود از محصولات مخصوص پوست های خشک بهره ببرید. اگر دارای پوست چربی و مستعد آکنه هستید، استفاده از محصولات مخصوص پوست های چرب پیشنهاد می شود.

اگر دارای پوست چرب و مستعد آکنه هستید، انجام روتین پوستی بعد از بیدار شدن از خواب و قبل از به خواب رفتن الزامی است. حتما در روتین خود از محصولات ضد جوش استفاده کنید. رعایت روتین پوستی باعث کنترل چربی ترشح شده توسط غدد چربی می شود. در نتیجه کمتر شاهد بروز جوش و آکنه خواهیم بود. بعد از روتین پوستی برای کاهش قرمزی و التهاب جوش ها می توانید از کمپرس سرد استفاده کنید.

انجام اسکراب و لایه برداری را در روتین پوستی جدی بگیرید. انجام اسکراب با تفاله قهوه می تواند به کاهش التهاب و چربی پوست کمک کرده و جوش های صورت را در مدت زمان کمی از بین ببرد. التبه اسکراب های مخصوصی نیز برای پوست های چرب وجود دارند که تاثیر فوق العاده ای برای رفع جوش خواهند داشت.

مطلب مشابه: روش سریع درمان “جوش های سرسیاه” روی بینی با ماسک خانگی

برای درمان جوش صورت به چه پزشکی مراجعه کنیم؟

قاتل جوش صورت چیست؟ روش های عالی و موثر برای درمان جوش

برای درمان قطعی جوش صورت حتما باید به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه کنید. این پزشکان ابتدا دلیل و علت اصلی جوش صورت را در بدن شما پیدا می کنند. سپس با راهکارهایی درست و اصولی، مشکل جوش صورت شما را درمان خواهند کرد. دقت داشته باشید برای درمان جوش صورت حتما باید علت آن را بدانید. دلیل جوش می تواند عدم تعادل هورمونی، استفاده از لوازم بهداشتی و آرایشی بی کیفیت و یا زیاد بودن چربی پوست باشد.

رفع جوش صورت چه مدت زمانی طول می کشد؟

قاتل جوش صورت برای آنکه بتواند تاثیرات خود را نشان دهد به زمان نیاز خواهد داشت. بنابراین اصلا انتظار نداشته باشید که جوش صورت در مدت زمان خیلی کوتاهی از بین برود. برای آنکه بتوانید جوش های صورت خود را به صورت قطعی درمان کنید. حتما باید به خودتان زمان دهید. حتی استفاده از داروهای خوراکی و پمادهای موضعی قوی نیز در مدت زمان مشخصی تاثیرات خود را نشان می دهند. پس ناامید نشوید و صبور باشید.

جمع بندی

در این مطلب قاتل جوش صورت و درمان قطعی آن را به شما معرفی کردیم. برای درمان جوش های شدید استفاده از داروها خوراکی و داروهای موضعی همانند محصولات ضدجوش به صورت همزمان پیشنهاد می شود.

مطلب مشابه: درمان جوش های گردن با روش های خانگی + دلایل ایجاد این جوش ها

مطالب مشابه را ببینید!