دکوراسیون داخلی حرفه ای با دیوار پوش و پارکت لمینت
دکوراسیون داخلی جذاب با دیوار پوش و پارکت لمینت
یکی از اصلیترین تغییرات در فضای داخلی منزل که میتواند روی حال و هوای کلیِ دکوراسیون خانه نیز اثر زیادی داشته باشد عوض کردن پوشش کف و دیوار پوش است. پوشش کف اگر به درستی انتخاب شود میتواند هماهنگی خاصی با مبلمان و نورپردازی خانه پیدا کند و محیطی گرم و دوستداشتنی را برایتان به ارمغان بیاورد. اما مانند سایر موارد برای انتخاب نوع کفپوش گزینههای متفاوتی پیش روی شماست. اگر کفپوش مناسب خودتان را انتخاب نکنید ممکن است خیلی زود از تغییر دکوراسیونتان سرخورده شوید.
پارکت لمینت چیست؟
کفپوش لمینت از چند لایه چوب فشرده شده تشکیل شده است. پارکت لمینت به خاطر قیمت مناسب، نصب آسان و تنوع در طرح و رنگ بسیار در بازار پر طرفدار می باشد.ضخامت پارکت لمینت 8، 10 و 12 میلی متر می باشد.
ویژگی های پارکت لمینت
زیبایی وتنوع در طرح و رنگ
نصب آسان
قابلیت تعمیر
امکان جابجایی به محل دیگر وجود دارد
نصب سریع و آسان
قیمت مناسب
دوام و استحکام زیاد
عایق صوت و حرارت
زیبایی و جذابیت
استحکام و دوام بسیار بالا
معایب پارکت لمینت
عدم مقاومت در برابر رطوبت
استفاده در مکانهایی که گرمایش در کف هست ممکن است در برخی موارد دچار باد کردگی و تورم شود
رنگ رفتگی پارکت در اثر رعایت نکردن اصول تمیز کردن و استفاده از مواد شوینده
آشنایی با دیوارپوش پی وی سی
امروزه کاربرد دیوارپوشهای پی وی سی رو به افزایش می باشد تا جایی که یکی از بهترین مصالح برای طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی و معماری داخلی می باشد, تنوع رنگی و طرح های زیبا از ویژگیهای این محصولات می باشد . دیوارپوش پی وی سی در بیشتر مواقع بصورت دو جداره و روکشدار تولید می شود که می تواند دیوار را در مقابل صدا و گرما محافظت نماید. در برخی موارد نیز دیوارپوش پی وی سی بصورت توپُر وارد بازار میشود که این امر موجب شده تا میزان استقامت آن افزایش پیدا کن به شاسی سازی نیاز ندارد.
انواع دیوارپوش های پی وی سی
دیوارپوش های پی وی سی در رنگهای متنوعی عرضه میشوند و می توانند برای ساختمانی مسکونی، تجاری و یا اداری مورد استفاده قرار بگیرند. این نوع دیوارپوش ها به دو نوع خارجی و داخلی تقسیم میشوند که هر کدام ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.
دیوار پوش پی وی سی خارجی
میزان استقامت و پایداری در دیوارپوش های پی وی سی خارجی بالا بوده و در مقابل عواملی از قبیل بارندگی، تابش مستقیم نور خورشید و سایش، می توانند تا حد زیادی مقاومت کنند.
دیوار پوش پی وی سی داخلی
اگر چه دیوارپوش های پی وی سی نوع داخلی در مقابل عوامل فرسایشی استحکام و مقاومت کمتری نسبت به نوع قبلی دارند، اما به دلیل وجود تولید کنندگان متعدد در این عرصه و وجود رقابت سخت میان آن، ممکن است در آینده شاهد ورود دیوارپوش هایی با استقامت بالاتر بود. در حال حاضر دیوارپوش های پی وی سی که توسط تولیدکنندگان داخلی عرضه میگردد دارای رنگها و متریال های متنوعی هستند و به دو نوع تقسیم بندی می شوند:
– دیوارپوش ساده مات که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه بوده و سادگی و زیبایی خاصی دارند. این نوع دیوارپوش برای منازل و مراکز اداری با فضای کوچک قابل استفاده می باشند.
– دیوارپوشهای روکش دار که به دلیل زیبایی و تنوع رنگ، برای منازل و مراکز تجاری که نیاز به دکوراسیون زیبا دارند، قابل استفاده هستند.
دیوار پوش ام دی اف
دیوار پوش هایMDF از خرد های چوب با تراکم های مختلف و با روکش پی وی سی تولید میشود دیوار پوش ام دی اف در ضخامت های 7 و 8 میل در بازار موجود می باشد .این نوع دیوار پوش قابلیت استفاده در تمام مراکز تجاری ، صنعتی ، اداری ، مسکونی و …. می باشد.
مزایای دیوار پوش ام دی اف
1: مقاومت بالا در برابر فشار و ضربه های محکم
2: دیوار پوش ام دی اف آنتی باکتریال است و در برابر خوردگی و نفوذ حشرات بسیار مقاوم می باشد.
3: از آنجایی که این دیوار پوش دارای مقاومت بسیار بالایی است اگر در محیط های سر باز و در مقابل نور خورشید قرا بگیرید هیچ مشکلی پیدا نخواهد کرد.
4: دوستدار محیط زیست می باشد.
5: نصب بسیار آسان
6:تنوع در طرح و رنگ
معایب دیوار ام دی اف
مقاومت پایین آن در برابر نفوذ آب و رطوبت
قیمت بالاتر آن نسبت به دیوار پوش پی وی سی
تفاوت دیوار پوش پی وی سی با ام دی اف
1: در مکان های پر تردد بهتر است از دیوار پوش MDF استفاده شود دیوار پوش پی وی سی در برابر ضربه های محکم ممکن هست سوراخ شود.
2:در مکانهای که رطوبت بالایی دارند بهتر است از دیوار پوش پی وی سی استفاده شود دیوار پوش ام دی اف مقاومت کمتری نسبت به پی وی سی دارد.
3: دیوار پوش پی وی سی نسبت به ام دی اف بسیار سبک تر می باشد.
4:از نظر قیمت دیوار پوش ام دی اف کمی گرانتر از دیوار پوش پی وی سی است.
اگر قصد دارید دکوراسیون داخلی منزل خود را تغییر دهید و به کمک یک تیم حرفه ای و خبره نیاز دارید، ما به شما شرکت شهام دیزاین را معرفی می کنیم.
برای دریافت مشاوره با کارشناسان شهام دیزاین در ارتباط باشید:
تلفن های تماس : 88497746 – 88528044