مجله تاپ‌ناز‌

خط قرمز رفتار با خانواده همسر؛ نکات مهم برای رفتار مناسب برای حفظ احترام

خط قرمز رفتار با خانواده همسر؛ نکات مهم برای رفتار مناسب برای حفظ احترام

رفتار با خانواده همسر یکی از مواردی است که لازم است خانم ها و آقایان در مورد آن بسیار محتاط باشند. همه ی روابط حد و حدود و حریم خود را دارد. در مورد تمامی روابط افراد باید مراقب رفتار ها و اعمال خود باشند. اگر افراد این حریم و حدود را رعایت نکنند بعد ها دچار مشکل می شوند. از مهم ترین موارد بعد از ازدواج رفتار با خانواده همسر می باشد.

افراد بهتر است از همان اول رفتار درستی با خانواده همسر خود داشته باشند. این کار باعث می شود که اولین ذهنیت ایجاد شده از فرد ذهنیت مناسبی باشد. زیرا ازدواج تنها زندگی کردن با یک نفر نیست. بلکه زندگی با یک خانواده جدید است. پس بهتر است در همان ابتدا تمامی خط قرمز رعایت شود تا بعد ها فرد دچار مشکل نشود.

خط قرمز رفتار با خانواده همسر چیست؟

خط قرمز رفتار با خانواده همسر؛ نکات مهم برای رفتار مناسب برای حفظ احترام

در رفتار با خانواده همسر همیشه خط قرمز هایی وجود داشته و دارد که بهتر است افراد آن ها را رعایت کنند. چگونگی رفتار با خانواده همسر تاثیر بسیار زیادی بر رابطه ی دو نفره بین زوجین دارد. اگر رفتار با خانواده درست مدیریت شود رابطه بین دو نفر نیز محکم تر و پایدار تر نیز می شود. اگر چه خانواده همسر، خانواده دوم فرد می باشد اما بهتر است در مواجهه با آن ها برخی از رفتار ها انجام نشود.

تعادل در رفتار بسیار مهم است. افراد باید بسیار سنجیده و فکر شده عمل کنند. رفتار سنجیده به نحوی است که فرد نه زیاد خشک و رسمی است و نه زیاد صمیمی می شود. همچنین در رفتار های خود باید و نباید های مهمی را رعایت می کند. خانم ها و آقایان برای یادگیری این باید و نباید ها همچنین شناخت خط قرمز ها می توانند ادامه مقاله را دنبال کنند.

منع صمیمیت زیاد

در رفتار با خانواده همسر بهتر است افراد زیاد صمیمی نشوند. در رفتار با خانواده همسر مهم ترین نکته تعادل می باشد. بهتر است افراد از صمیمیت بی جا و اضافه خودداری کنند. زیرا این صمیمیت ها موجب از بین رفتن حرمت ها می شوند.

به طور کلی داشتن صمیمیت بی جا همیشه مخرب می باشد. خانم ها و آقایان علی الخصوص خانم ها باید اجازه بدهند روابط شان در عادی ترین روند پیش برود. اما افراد باید دقت کنند که بسیار خشک و جدی برخورد نکنند. زیرا این رفتار موجب تنها شدن آن ها در میان خانواده همسرشان می شود.

برای رعایت تعادل تنها کافی است افراد خوش اخلاق و خوش رو باشند. اما از شوخی ها و بگو بخند های زیادی و نا به جا دوری کنند. همچنین مسائل شخصی و خصوصی خود را برای کسی از خانواده همسر تعریف نکنند. اما با آن ها به گپ و گفت بپردازند. همچنین تنها در مواردی که نظرشان پرسیده می شود اظهار نظر کنند. اما در زمان های دیگر بهتر است دخالت نکنند.

تاکید بر احترام

 افراد در رفتار با خانواده همسر خود باید احترام را اولویت قرار دهند. به طور کلی نگه داشتن احترام خانواده همسر موجب محترم و عزیز شدن فرد در میان آن ها می شود. فرد باید سعی کند در هر شرایط و حالت روحی که دارد رفتاری محترم و درست با خانواده همسر خود داشته باشد. همچنین بهتر است تا حد امکان از بی احترامی به آن ها پرهیز کند.

باید دقت شود که احترام با گوش به فرمان بودن بسیار متفاوت است. نگه داشتن احترام به این معنی نیست که فرد در مقابل تمام خواسته های خانواده همسرش چشم بگوید. اما بهتر است آن ها را درک کند و در مواقع لزوم همراه آن ها باشد.

علاوه بر این فرد باید همیشه بهترین رفتار را با خانواده همسر خود داشته باشد. بهتر است با آن ها با ملایمت برخورد کند. ناراحتی ها و مشکلات آن ها را رعایت کند. عرف آن خانواده را بپذیرد و به آن بی حرمتی نکند. در مواردی که خانواده همسر به آن حساس هستند رعایت های لازم را داشته باشد. در جمع های خانوادگیشان شرکت کند و سعی کند به حرف های آن ها گوش دهد.

واسطه نکردن دیگران

افراد در رفتار با خانواده همسر خود بهتر است کسی را به عنوان میانجی و واسطه قرار ندهند. خانواده همسر، خانواده دوم فرد می باشد و فرد بهتر است با رعایت خط قرمز ها با آن ها صمیمی باشد. به نحوی که بتواند مشکلات و حرف های خود را به راحتی با آن ها در میان بگذارد.

خانم ها و آقایان هرگز نباید از واسطه برای رساندن منظور خود به خانواده همسر کمک بگیرند. زیرا این کار ممکن است شائبه ها و مشکلات فراوانی را برای خانواده به وجود آورد.

 زمانی که ناراحتی یا دلخوری پیش می آید بهتر است خود خانم یا آقا آن را در میان خانواده مطرح کند. در این زمان فرد با به کار بردن لحن درست و ملایم همچنین انتخاب کلمات مناسب می تواند مشکل را به راحتی حل کند. اما زمانی که مشکل از طرف شخص دیگری عنوان شود امکان دارد که منظور به درستی منتقل نشود. با این کار نه تنها دلخوری رفع نمی شود بلکه بزرگ تر نیز می شود.

مطلب مشابه: با خانواده همسر در دوران نامزدی چگونه باید رفتار کرد؟

منع انتقاد بی موقع

انتقادهای بی موقع و نا به جا در رفتار با خانواده همسر از خط قرمز های این رابطه می باشد. خانم ها و آقایان بهتر است در این مورد بسیار محتاط باشند و هرگز سعی نکنند از آب گل آلود ماهی بگیرند. انتقادهای نا به جا یا انتخاب لحن نامناسب در هنگام انتقاد رفتار بسیار نادرستی می باشد. با انجام این کار نه تنها مشکل فرد رفع نمی شود بلکه موجب ایجاد مشکل جدید در رابطه آن ها می شود.

این نوع انتقاد ها معمولا مانند سم عمل می کند و باعث ناراحتی طرف مقابل و کدورت در میان آن ها نیز می شود. حتی در مواردی نیز ممکن است خانواده همسر در جواب انتقاد او چیزی بگویند که موجب ناراحتی بیشتری شود. در انتقاد بی موقع حتی زمانی که حق با فرد است موجب قضاوت نادرست می شود. همچنین ممکن است افراد و خانواده همسر را ناراحت و آزرده کند.

در رفتار با خانواده همسر قضاوت ممنوع

خط قرمز رفتار با خانواده همسر؛ نکات مهم برای رفتار مناسب برای حفظ احترام

در رفتار با خانواده همسر پیش داوری و قضاوت اکیدا ممنوع می باشد. فرد بهتر است تا زمانی که شناخت کاملی از اعضای خانواده به دست نیاورده قضاوتی در مورد آن ها نداشته باشد. او باید ابتدا آن ها را کامل بشناسد. رفتار و برخورد آن ها را ببیند همچنین از اخلاقیات و نحوه رفتار آن ها باخبر شود سپس قضاوت کند.

قضاوت قبل از شناخت آدم ها در حالت کلی و در مورد همه ی افراد اشتباه بسیار بزرگی می باشد. قضاوت نباید قبل از دیدن افراد و از روی شنیده های قبلی صورت گیرد. زیرا ممکن است افراد دیگری عقاید خود را به آن ها تحمیل کنند. اما در صورت شناخت کامل فرد متوجه شود که اشتباه کرده یا برخورد اشتباهی داشته است.

پیش داوری و قضاوت قبل از شناخت موجب می شود که فرد رفتار های نادرستی از خود نشان دهند. به عنوان نمونه یکی از اعضای خانواده شوهر را بد قضاوت کند و تصور کند او آدم بدی می باشد. اما بعد از مدت ها متوجه شود که اشتباه کرده است. اگر در این مدت رفتار نادرستی انجام داده باشد موجب ایجاد ناراحتی و دلخوری شده باشد دیگر نمی تواند رابطه خود را با آن فرد درست کند. همچنین ممکن است با تصور خوب بودن فردی با او صمیمی شود و به او اعتماد کند. بعد ها از اعتماد خود ضربه بخورد.

منع دخالت در رفتار همسر با خانواده اش

در رفتار با خانواده همسر بهتر است تا حد امکان دخالتی انجام نشود یا حداقل کمترین دخالت صورت گیرد. زمانی که یکی از زوجین با خانواده اش بحث می کند بهتر است همسرش سکوت کند و خود را دخالت ندهد. در زمان هایی که این بحث به فرد مربوط نیست بهتر است اجازه دهد که خودشان مشکلشان را حل کنند. زیرا دخالت در این بحث ها موجب از بین رفتن حرمت فرد می شود.

مشکل پیش آمده در میان خانواده هر اندازه که بزرگ باشد باز هم زمانی حل می شود. آن ها بعد از گذشت زمان باز هم در کار یک دیگر قرار می گیرند و فراموش می کنند. اما آنچه که فراموش نمی شود برخورد عروس یا داماد خانواده است. بهتر است افراد در هنگام بروز این مشکلات خود را به کاری مشغول کنند. این امر موجب حفظ حرمت در میان افراد می شود. پس تا جایی که امکان دارد از دعوا و جدل های خانواده همسر دوری شود.

نگهداری از فرزندان به خانواده همسر سپرده نشود

یکی دیگر از خط قرمز های رفتار با خانواده همسر سپردن فرزندان و بچه ها به آن ها می باشد. بهتر است افراد بدانند که هیچ کس در مقابل فرزند آن ها مسئول نیست. در زمان هایی نیز که خانواده همسر از بچه ها نگهداری می کند در واقع این کار را از روی لطف انجام می دهد. هرگز نباید افراد این کار را وظیفه ی آن ها بدانند. علاوه بر این سپردن کودک به خانواده همسر مشکلات زیادی را نیز به دنبال دارد. زیرا زمانی که کودک پیش آن ها است از آن ها الگو می گیرد و رفتار هایشان بر تربیت کودک تاثیر می گذارد. علاوه بر این زمانی که کودک به آن ها سپره می شود ممکن است خواسته یا ناخواسته آسیب ببیند. این حالت موجب ناراحتی و دلخوری میان افراد و خانواده همسرشان می شود.

داشتن محبت رفتار با خانواده همسر

بهتر است افراد در رفتار با خانواده همسر خود بی مهر نباشند و با آن ها با مهربانی بر خورد کنند. زیرا آن ها خانواده کسی هستند که فرد او را دوست دارد و با او زندگی می کند. علاوه بر این افرادی هستند که فرد سال های طولانی قرار است با آن ها زندگی کند.

پس لازم است فرد با آن ها مهربان باشد و نسبت به آن ها با محبت برخورد کند. علاوه بر این جواب محبت های آن ها را بدهد و هیچ کاری را وظیفه ی آن ها نداند. همچنین مشکلات میان خود و همسرش را پای آن ها ننویسد. در صورت اختلاف با همسر، با خانواده همسرش تغییر رفتار ندهد و آن ها را مسئول مشکلات خود نداند.

در رفتار با خانواده همسر حرافی ممنوع

در رفتار با خانواده همسر حرف زدن بیهوده، اضافه و بی مورد کاملا ممنوع می باشد. زمانی که افراد در کنار خانواده همسرشان هستند بهتر است زیاد پر حرف و زیاده گو نباشند. علاوه بر این آن ها نباید در مورد هر موضوع و مسئله ای با خانواده همسر حرف بزنند.

حرف زدن زیادی و باز کردن همه مسائل در میان خانواده همسر باعث ایجاد دخالت های نا به جا از سو آن ها می شود. زیرا با در میان گذاشتن بیش از حد ذهنیت و مسائل آن ها فکر می کنند که فرد به دنبال مشورت است. در این صورت به خود اجازه می دهند که در مورد هر موضوعی اظهار نظر کنند.

برای خانواده همسر مهمان ناخوانده نباشید

در رفتار با خانواده همسر بهتر است فرد رفت و آمد ها را کنترل کند. افرادی نباید بی دلیل و هر وقت که دلشان خواست به خانه پدری همسرشان بروند. زیرا رفت و آمد مداوم و پشت سر هم باعث ایجاد صمیمیت و راحتی اضافی در بین آن ها می شود.

افرادی که بدون دعوت چند روز را در خانه خانواده همسرشان سپری می کنند باعث می شود با آن ها رابطه ای نامحدود داشته باشند. در این روابط نا محدود اغلب حرمت ها حفظ نمی شود و اغلب افراد دچار اختلاف می شوند.

اما باید توجه شود که مهمان ناخوانده بودن به این معنا نیست که فرد تنها با دعوت به خانواده همسرش سر بزند. زیرا به این معناست که در رفت و آمد ها زیاده روی نکند. نکته قابل توجه این است که اگر افراد هر چد وقت یک بار بدون دلیل به آن ها سر بزنند محبوب تر دیده می شوند. این کار موجب می شود که خانواده همسر تصور کنند که فرد به فکر آن ها بوده و مانند خانواده خود دلتنگشان می شود. همين امر موجب محکم تر شدن رابطه ی میان آن ها می شود.

منع توقع اضافی

در رفتار با خانواده همسر توقع اضافی موجب ایجاد ناراحتی برای دو طرف می شود. به عنوان نمونه افراد نباید از پدر همسرشان همیشه توقع حمایت مالی داشته باشند. زیرا او نیز زندگی شخصی خود را دارد و مسئول مشکلات زندگی آن ها نیست. علاوه بر این فرد نباید خود را با فرزندان خانواده همسرش مقایسه کند و توقع داشته باشد مانند آن ها با او برخورد شود. زیرا فرزندان جایگاه خود و داماد یا عروس نیز جایگاه خود را دارند.

مطالب مشابه را ببینید!