روشویی کابینتی چیست؟ [بررسی مزایا و معایب]
روشویی یکی از تجهیزات ضروری سرویس بهداشتی است که با مدلهای و اندازههای مختلف طراحی و تولید میشود و در دسترس خریداران قرار میگیرد. این روزها روشویی کابینتی طرفداران زیادی دارد و جایگزین مدلهای روشویی پایهدار شده است. در این مطلب قصد داریم اطلاعات کامل و دقیقی درباره مزایا و معایب روشویی کابینتی در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد میکنیم خواندن این مطلب را از دست ندهید.
روشویی کابینتی چیست؟
قبل از اینکه با مزایا و معایب روشویی کابینتی آشنا شویم، لازم است تعریف دقیقی از روشویی کابینتی ارائه کنیم:
سالهای گذشته اکثر روشوییهای موجود در بازار پایهدار بودند، اما با توجه گسترش آپارتماننشینی و کوچک شدن متراژ سرویس بهداشتی، استفاده از روشویی کابینتی که فضای کمتری اشغال میکند و جادار است جایگزین مدلهای قدیمی شد. پیش از این نصب این مدل از روشویی در هتلها و بیمارستانها طرفداران زیادی داشت، اما در حال حاضر روشویی کابینتی در سرویس بهداشتی منازل هم مورد استفاده قرار میگیرد.
مزایای روشویی کابینتی چیست؟
اغلب متقاضیان خرید تجهیزات سرویس بهداشتی میخواهند با مزایا و معایب روشویی کابینتی آشنا شوند تا بتوانند خریدی موفق و بهصرفه را تجربه کنند.
موارد زیر مهمترین مزایای روشویی کابینتی است:
- جادار بودن
- جلوه و زیبایی روشویی
- تنوع متریال مورد استفاده برای تولید روشویی کابینتدار
- نصب آسان روشویی
- بزرگتر نشان دادن فضای سرویس بهداشتی یا حمام
- تنوع رنگ بالای روشویی
در ادامه هر مورد را توضیح می دهیم.
جادار بودن
یکی از مهمترین مواردی که درباره مزایا و معایب روشویی کابینتی باید بدانیم جادار بودن آن است. در واقع مزیت نصب روشویی کابینتدار این است که به جز کاسه روشویی، کابینت هم دارد و شما میتوانید از کمد و کشوهای آن برای نگهداری از محصولات آرایشی و بهداشتی نظیر مانند مسواک و خمیردندان یا حوله استفاده کنید تا از شلوغی و بینظمی محیط جلوگیری کنید. از طرف دیگر با قرار دادن لوازم بهداشتی داخل کابینت میتوانید از آلوده شدن آنها در فضای سرویس بهداشتی جلوگیری کنید.
جلوه و زیبایی روشویی
قطعا یکی از مهمترین ملاکهای خریداران روشویی زیبایی و جلوه آن است. در بررسی مزایا و معایب روشویی کابینتی لازم است به این نکته اشاره کنیم که روشویی کابینتی جلوه خاصی به سرویس بهداشتی میدهد. مدلهای روشویی کابینتدار نسبت به مدلهای پایهدار جدیدتر است و دکوراسیون شیکی را ایجاد میکند.
حتی یکی دیگر از مزایای روشویی کابینتی این است که مدلهای متنوعی دارد که خریداران بتوانند متناسب با سلیقه خود دکوراسیون کلاسیک یا مدرن مورد نظر را ایجاد کنند.
تنوع متریال مورد استفاده برای تولید روشویی کابینتدار
برای طراحی و تولید کابینت روشویی از مصالح مختلفی نظیر چوب، فلز یا pvc استفاده میشود. هر کدام از این مصالح مزایای خاص خود را دارند و خریدار میتواند متناسب با سلیقه خود و با توجه به ویژگیهای مصالح، مزایا و معایب روشویی کابینتی یکی از آنها را انتخاب کند.
به طور مثال کابینت چوبی در مقابل رطوبت ماندگاری مطلوبی ندارد و خیلی زود خراب میشود. اما ماندگاری کابینت pvc در مقابل رطوبت بیشتر است. بنابراین تنوع بالای روشویی کابینتدار طیف وسیعی از انتخابها را در اختیار خریداران قرار میدهد.
اشغال فضای کم
یکی دیگر از مواردی که در بررسی مزایا و معایب روشویی کابینتی نباید فراموش کنیم، جاگیر نبودن آن است. روشویی نباید سایز خیلی بزرگی داشته باشد و جای زیادی اشغال کند. بنابراین باید ابعاد روشویی تنوع بالایی داشته باشد تا خریدار بتواند متناسب با متراژ سرویس بهداشتی مناسبترین روشویی را خریداری کند. به طور مثال در سرویس بهداشتی فرنگی لازم است از مدلهای روشویی با سایز مناسب استفاده کنیم تا فضای زیادی اشغال نکند.
هنگام خرید روشویی خوب است بدانید که روشویی توکار، از محبوبترین مدلهای روشویی است که کاسه روشویی داخل کانتر یا کابینت است و در سرویس بهداشتی یا حمام قابل نصب است و جای کمی اشغال میکند و در روشویی روکابینتی، روشویی روی کابینت قرار می گیرد.
نصب آسان روشویی
روشویی کابینتی در مقایسه با روشویی پایهدار وزن سبکتری دارد و به راحتی جابهجا میشود. همچنین شیوه نصب روشویی از ملاکهای بااهمیت برای خرید است. مزیت روشویی کابینتدار این است که به راحتی در سرویس بهداشتی یا حمام قابل نصب است. البته بهتر است در صورتی که در این زمینه تخصص و مهارت کافی ندارید اقدام به نصب روشویی نکنید و این کار را به فردی ماهر و باتجربه بسپارید.
بزرگتر نشان دادن فضای سرویس بهداشتی یا حمام
در صورتی که سرویس بهداشتی یا حمام منزل شما کوچک است و میخواهید بهترین وسیله را انتخاب کنید، باید بدانید روشویی کابینتی فضا را بزرگتر نشان دهد و قطعا انتخاب ایدهآلی برای مکانهای کوچک است.
تنوع رنگ بالای روشویی
اگر میخواهید با یکی دیگر از مزایا و معایب روشویی کابینتی آشنا شوید لازم است بدانید تنوع رنگی بالای کابینت روشویی مزیت مهمیست که از دید خریداران دور نمیماند؛ زیرا تنوع رنگی بالای کابین روشویی این امکان را برای خریداران فراهم میکند تا رنگ آن را با رنگ کاسه سنگی ترکیب کنند و دکوراسیونی مطابق سلیقه خود ایجاد کنند.
معایب روشویی کابینتی چیست؟
برای اینکه بتوانید بهترین تجهیزات را برای سرویس بهداشتی انتخاب کنید لازم است با معایب روشویی کابینتی هم آشنا شوید.
واقعیت این است که روشویی کابینتی از مناسبترین و بهترین وسایلی است که میتوانید برای سرویس بهداشتی تهیه کنید؛ اما برخی از مدلهای آن محدودیتهایی را برای شما ایجاد میکنند. بنابراین بهتر است قبل از خرید، به معایب مدلهای روشویی کابینتدار، پایهدار و دیواری توجه کنید.
مهم ترین معایب روشویی کابینتی عبارتند از:
- سختی نظافت روشویی کابینتی پایهدار
- نداشتن تنظیم ارتفاع در روشویی کابینتی پایه دار
- قیمت بالای روشویی
در ادامه هر مورد را توضیح می دهیم.
سختی نظافت روشویی پایهدار
در صورتی که روشویی کابینتدار دیواری تهیه کنید، به دلیل خالی بودن فضای زیر آن به راحتی میتوانید کف سرویس بهداشتی را تمیز کنید. اما با نصب روشویی کابینتی پایهدار نظافت سرویس بهداشتی سخت میشود و شما را درگیر دردسر میکند.
نداشتن تنظیم ارتفاع در روشویی کابینتی پایه دار
یکی دیگر از مواردی که در بررسی مزایا و معایب روشویی کابینتی باید بدانیم قابلیت تنظیم ارتفاع است. روشویی دیواری با قد افراد مختلف قابل تنظیم است و افراد کوتاه قد بدون نگرانی میتوانند روشویی را در مکانی مناسب نصب کنند؛ همچنین کسانی که معلول هستند یا به دلیل بیماری از ویلچر استفاده میکنند با روشویی دیواری احساس آسودگی و راحتی بیشتری دارند و همین امر باعث شده استفاده از این مدل در بیمارستانها طرفداران بیشتری داشته باشد؛ اما روشویی پایهدار قابلیت تنظیم ارتفاع ندارد و کودکان، افراد کوتاه قد یا کسانی که از ویلچر استفاده میکنند را محدود میکند.
قیمت بالای روشویی
یکی از مهمترین دغدغههای متقاضیان خرید تجهیزات سرویس بهداشتی، قیمت آن است. بهتر است بدانید قیمت روشویی کابینتدار نسبت به مدلهای قدیمی روشویی پایهدار بالاتر است. به طور قطع نمیتوانیم ادعا کنیم بالاتر بودن قیمت روشویی کابینتی جزو معایب آن است، اما برای برخی از افراد که دنبال خرید روشویی قیمت مناسب هستند، این ویژگی یک محدودیت و جزو معایب روشویی کابینتی تلقی میشود.
البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که قیمت روشویی ثابت نیست و عوامل متعددی قیمت آن را تحت تاثیر قرار میدهند. به طور مثال کیفیت مصالحی که برای تولید روشویی به کار رفته است، ابعاد و مدل روشویی مهمترین عواملی هستند که بر قیمت تاثیرگذارند.
در صورتی که بودجه محدودی در اختیار دارید، بهتر است روشویی پایهدار انتخاب کنید یا اینکه بین مدلهای مختلف روشویی کابینتدار، مدل و جنسی را انتخاب کنید که قیمت مناسبتری دارد
جمع بندی
روشویی با اندازهها و مدلهای مختلف تولید میشود تا خریداران بتوانند متناسب با نیاز خود و بدون محدودیت روشویی مورد نظر را تهیه کنند. در این مطلب سعی کردیم راهنمای کاملی درباره مزایا و معایب روشویی کابینتی در اختیار شما قرار دهیم. امیدواریم این اطلاعات برای شما مفید باشد و بتوانید مناسبترین روشویی کابینتی را تهیه کنید.