صفر تا 100 خرید کابینت پیش ساخته
کابینت پیش ساخته از جمله کابینتهایی است که فرایند ساخت آنها کمی متفاوت از کابینتهای سفارشی ساز است. امروزه همه ما به دنبال این هستیم که بهترین دکوراسیون را برای منزل و محل کار خود تهیه کنیم؛ اما درعینحال توجه به هزینهها و مقرون بهصرفه بودن آن نیز مهم است.
توجه به سرعت عمل در طراحی و تولید در کنار کاهش هزینههای اقتصادی باعث شده است که طراحان دکوراسیون با استفاده از خلاقیت و فناوری جدید، کابینتهای پیش ساخته را با طراحی زیبا و منحصر به فرد با مواد اولیه مرغوب مانند متریال کابینت آشپزخانه ممبران ارائه کنند.
در این روش ساخت، کابینت آشپزخانه در مدت زمانی سریع و طی چند روز آماده میشوند و قابل نصب در مکان مورد نظر هستند. البته این مدل از کابینتها دارای مزایا و معایب مختلفی هستند و دانستن این موارد میتواند شما را در انتخابی درست و بهینه کمک کند. به همین دلیل در این نوشتار قصد داریم زوایای مختلف درباره انواع کابینت پیش ساخته، مزایا و معایب آن را بررسی کنیم تا در نهایت بتوانید بهترین تصمیم را برای زیباتر کردن دکوراسیون خانه خود بگیرید. همراه ما بمانید.
بایدها و نبایدهای خرید کابینت پیش ساخته
خرید کابینت پیش ساخته قبل از هر چیز نیاز به اطلاعات کاملی در این زمینه دارد. در حال حاضر تولیدکنندگان مختلفی درزمینه تولید این نوع کابینت فعال هستند و انواع آن را با قیمتهای متفاوت عرضه میکنند. اما نکته مهمی که در خرید کابینت پیش ساخته باید مدنظر داشته باشید، توجه به متریال ساخت و کیفیت آن است.
- عوامل مختلفی در کیفیت این ابزار دکوراتیو و کاربردی موثر است. ورقهایی که در آمادهسازی کابینت به کار میرود، با ضخامتهای مختلف در بازار عرضه میشود. هرچه ضخامت این ورقها بیشتر باشد، استحکام کابینت پیش ساخته نیز افزایش پیدا میکند. اما بیکیفیت بودن متریال ورقهای کاربردی تاثیر مستقیمی در کاهش عمر مفید کابینت و کارایی آن خواهد داشت.
- اگر شما هم به دنبال خرید کابینت پیش ساخته هستید، توصیه ما به شما این است که کابینتی ساخته شده از متریال صفحه HBL خریداری کنید که دارای ضخامت 3.2 میلیمتری باشد. این ورقها دارای کیفیتی متناسب و جنس مرغوب هستند. به همین دلیل عمر مفید بیشتری دارند و توانایی و مقاومت بیشتری در برابر ضربه دارند و وزن بیشتری را تحمل میکنند.
- کابینت پیش ساخته فلزی که از چوبهای چندلایه تهیه شده دارای مقاومت بسیار خوبی نسبت به کابینتهای با متریال MDF ارزان قیمت است.
- هنگام خرید کابینت پیش ساخته به رنگ روی کابینت و مرغوبیت آن توجه کنید. همچنین به خوبی لولاها را بررسی کنید و از مقاومت و کیفیت آن اطمینان حاصل کنید.
انواع کابینت پیش ساخته
در حالت معمول این نوع کابینت در 4 دسته کلی قرار میگیرد. این دستهبندی بر اساس جنس و متریال ساخت کابینت، طراحی و سبک کابینت تهیه میشود. این موارد شامل:
- کابینتهایی در سبک کلاسیک و از متریال مرغوب ممبران
- کابینت با طراحی و سبک مدرن با متریال هایگلس
- کابینت پیش ساخته با طراحی معمولی و تهیه شده از جنس MDF
- کابینتهایی با بدنه سفید که درب آنها با استفاده از متریالهای مختلف قابل تولید است.
مزایا و معایب کابینت پیش ساخته
هرکدام از ابزارهایی که در حوزه دکوراسیون داخلی تولید میشوند، دارای مزایا و معایب مختلفی هستند. کابینتهای پیش ساخته دارای نکات مثبت و منفی مختلفی هستند که با توجه به فاکتورهای مورد نظر خود باید آنها را ارزیابی کنید و در بعد از آن به خرید کابینت پیش ساخته اقدام کنید.
از جمله مزایای کابینت پیش ساخته میتوان به سرعت بیشتر در آمادهسازی آن اشاره کرد. در این صورت اجرا و نصب آن نیز با سرعت بیشتری پیش میرود و درعین حال آلودگی و گرد و غبارهای ناشی از نصب کابینت بسیار کمتر است. درعینحال هزینه تولید کابینت آماده بسیار کمتر است و نمونههای مختلفی در طرح و رنگهای مختلف دارد تا دست شما در انتخاب گزینه بهتر باز باشد.
کابینت آماده به دلیل طراحی خاص آنها، پایههای بلندتری دارند و در نتیجه دسترسی راحتتری به زیر کابینت خواهند داشت. این موضوع کمک میکند که در طول زمان، نظافت آشپزخانه و نقاط دور از دسترس راحتتر باشد.
اما در کنار این مزایا، نمیتوان معایب کابینتهای آماده را نادیده گرفت. متاسفانه بزرگترین مشکلی که در ساخت این نوع کابینتها وجود دارد این است که بهخوبی تمام فضای آشپزخانه را پوشش نمیدهند. زمانی که شما از کابینت سفارشی برای قسمت خاصی از آشپزخانه استفاده میکنید، دقیقا تمام قسمتهای آن اندازهگیری میشود و بعد از نصب میبینید که فضایی خالی وجود ندارد. اما کابینت پیش ساخته به دلیل آماده بودن قابلیت پوشش دهی کامل فضاها را ندارد.
از جمله معایب کابینت پیش ساخته میتوان به متریال ساخت آن اشاره کرد. البته برخی از این کابینتها از جنس مرغوب تهیه میشوند، اما در بیشتر موارد چوب و یراقآلات مصرفی کیفیت درجهیک ندارند و عمر مفید کمتری برای کابینت ایجاد میکنند. تمامی این موارد در کنار هم موجب میشود که خرید کابینت پیش ساخته مناسب تمام آشپزخانهها نباشد.
کلام پایانی
در این نوشتار مزایا و معایب کابینت پیش ساخته را به طور خلاصه مرور کردیم. ازجمله مزایای کابینت آماده میتوان به قیمت بسیار مناسب، نصب سریع و راحت و کاهش در زمان نصب و اجرا اشاره کرد. همچنین این مدل کابینت در طرحها و رنگهای مختلف در بازار موجود است و سلیقههای مختلف را بهخوبی پوشش میدهد.
اما درعین حال کیفیت پایینتر متریال ساخت این کابینتها و ماندگاری کمتر آنها باعث میشود که گزینه مناسبی برای طولانی مدت نباشد. به همین دلیل خرید کابینت پیش ساخته را به همه افراد و برای تمام دکوراسیونها نمیتوان پیشنهاد داد. اما اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که میخواهید با قیمت مناسب و ارزان، فضای خاصی از آشپزخانه و یا محل کار را با کابینت بپوشانید و آن را کاربردی کنید، کابینت آماده گزینه مناسب و ارزان قیمت پیش روی شما است.