مجله تاپ‌ناز‌

صورت صاف، بدون رد جوش: بررسی هزینه های مختلف درمان

داشتن پوست صاف، بدون لک و جوش برای برخی از افراد یک رویا است. این افراد برای پوشاندن جای جوش و لک از لوازم آرایشی و محصولات مراقبتی پوست استفاده می‌کنند. مصرف چنین محصولاتی موجب بدتر شدن جای جوش می‌شود. در نتیجه هزینه درمان جای جوش افزایش می‌یابد. برای کاهش هزینه‎ها و از بین بردن دائمی جای جوش می‌توانید از انواع روش‌ها مانند لیزرها، میکرونیدلینگ، سابسیژن و تزریق فیلر استفاده کنید. این را به خاطر بسپارید که هزینه هر کدام از این موارد به دلایل گوناگونی با هم متفاوت است.

برای مشاهده هزینه انواع هزینه درمان اسکار آکنه (جای جوش) به صفحه زیر مراجعه کنید:

https://doctoreto.com/offers/service/acne-scar

صورت صاف، بدون رد جوش: بررسی هزینه های مختلف درمان

هزینه درمان جای جوش با لیزر

جای جوش روی صورت از معضلاتی است که بیش‌تر افراد با آن روبه‌رو هستند. جای جوش می‌تواند لک‌های پوستی، عمقی و فرورفتگی روی پوست ایجاد کند. در نتیجه با انجام لیزر درمانی می‌توانید تا حد مطلوبی به درمان جای جوش صورت کمک کرده و اسکار و آکنه‌ها را برطرف نمایید. به خاطر داشته باشید که پیش از انجام لیزر باید جوش‌های فعال را نیز درمان کنید. در این روش نور لیزر به جای جوش تابیده می‌شود و رشد سلول‌های جدید برای جایگزینی بافت اسکار تحریک می‌شود.

دقت داشته باشید که لیزر نمی‌تواند جای جوش را به طور کامل برطرف کند. انواع لیزرها برای درمان جای جوش وجود دارد که شامل لیزر فرکشنال، اربیوم، لیزر KTP، لیزر پالسی IPL است. البته این را در نظر داشته باشید که هزینه لیزر جای جوش متفاوت است و هر کدام از آن‌ها دارای قابلیت‌های مختلفی هستند.

هزینه درمان جای جوش با میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ از سوزن‌های کوچکی استفاده می‌کند تا پوست شما را سوراخ کند. در این پروسه درمان، پوست شما کلاژن بیشتری تولید می‌کند؛ در نتیجه زخم‌های ناشی از سوزن‌ها درمان می‌شود. کلاژن جدید تشکیل شده در میکرونیدلینگ به صاف کردن پوست شما کمک می‌کند و هزینه درمان جای جوش در این روش بسیار به صرفه است. همچنین برخی مطالعات نشان می‌دهد که اثرات سوزن زدن پوست بر روی اسکارها زمانی که درمان با ویتامین سی ترکیب شود، نتیجه بهتری دارد. علاوه بر این ممکن است موارد مختلفی مانند جای سوختگی، اسکارهای جراحی و آسیب‌های نور خورشید را درمان نماید.

درمان جای جوش با این روش برای اسکارهای قدیمی‌تر بهترین کارایی را دارد؛ چرا که میکرونیدلینگ به کلاژن‌سازی پوست مربوط می‌شود. هزینه درمان جای جوش با میکرونیدلینگ در مقایسه با سایر روش‌های درمانی بسیار به صرفه‌تر است؛ زیرا بیشتر افراد از آکنه‌های قدیمی رنج می‌برند و تنها این روش درمانی است که جای جوش را از بین می‌برد.

صورت صاف، بدون رد جوش: بررسی هزینه های مختلف درمان

هزینه درمان جای جوش با سابسیژن

سابسیژن جای جوش یک روش درمانی برای درمان‌های جوش‌های عمیق و غیر عمیق محسوب می‌شود و هزینه درمان جای جوش در این روش به موارد مختلفی بستگی دارد. برای انجام این تکنیک نیاز نیست بستری شوید و به شکل سرپایی سابسیژن انجام می‌شود. درمان جای جوش با سابسیژن روش نسبتاً امنی است که عوارض جدی و خطرناکی ندارد؛ اما در بعضی از موارد امکان دارد موجب ایجاد عفونت، التهاب، درد یا خونریزی شود. جالب است بدانید برای افزایش اثربخشی این روش درمانی می‌توانید از سایر روش‌ها همچون لیزر، میکروبیلدینگ و مزوتراپی جهت بازسازی و ترمیم پوست اقدام کنید. از کاربردهای این روش می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • کم شدن عمق جوش‌ها و اصلاح نقاط غیر منظم و افتادگی‌های پوستی
  • بهبود لک‌ها، نقاط آسیب دیده و نواحی تیره رنگ ناشی از باقی موندن جای جوش
  • برطرف شدن اسکار بخیه
  • ترمیم سریع پوست و کاهش اثر جوش
  • رفع ناهمواری‌های پوستی

در اولین قدم برای انجام سابسیژن باید از پزشک متخصص پوست و زیبایی مشورت بگیرید. سپس با ماده ضدعفونی‌کننده سبک، هر نوع آرایش و آلودگی را از روی پوست خود پاک کنید. این تکنیک نیازی به بیهوشی ندارد و بی‌حسی موضعی نیز انجام می‌شود. پزشک سوزن بسیار نازک و کوچکی به نام سرنگ نکور را وارد ناحیه مورد نظر کرده و به دو طرف حرکت می‌دهد تا اسکار جوش را از بافت اصلی جدا کند. همچنین این سوزن با تحریک پوست موجب کلاژن‌سازی نیز می‌شود. هزینه درمان جای جوش با سابسیژن به عوامل مختلفی همچون اندازه و محل جوش، نوع سابسیژن، تخصص و تجربه پزشک بستگی دارد.

هزینه درمان جای جوش با تزریق فیلر

بسیاری از افراد در سنین نوجوانی جوش‌های دوران بلوغ را روی صورت خود مشاهده می‌کنند. یکی از راه‌های درمان این جوش‌ها تزریق فیلر است. تزریق فیلر به جای جوش می‌تواند جایگزین بافت فرو رفته شود. در نتیجه فیلر جای جوش را تحریک می‌کند و کلاژن‌سازی آغاز می‌شود. این روش درمانی در حقیقت بدون بیهوشی و با بی‌حسی موضعی در ناحیه کوچکی از صورت شما انجام می‌شود. این ناحیه می‌تواند پیشانی، گونه، دور دهان، چانه و هر ناحیه‌ای که دچار فرورفتگی باشد، تزریق شود.

سپس شما می‌توانید بدون هیچ‌گونه عارضه‌ای به کارهای روزمره خود بپردازید. البته این را هم در نظر داشته باشید که با رعایت نکات بعد از تزریق فیلر، درمان جای جوش شما سریع‌تر انجام می‌شود. از مزایای دیگر فیلر جای جوش می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • این روش به نسبت هزینه‌ درمان جای جوش آن ماندگاری قابل توجهی دارد.
  • تزریق فیلر یک روش تهاجمی نیست و نیازی به دوران استراحت یا نقاهت ندارد.
  • در کنار تزریق ژل می‌توانید روش‌های درمانی دیگر شامل لیزر درمانی را نیز انجام دهید.
صورت صاف، بدون رد جوش: بررسی هزینه های مختلف درمان

سخن پایانی

جای جوش، آکنه و سایر فرورفتگی‌های پوست صورت اعتماد به نفس بسیاری از افراد را از بین می‌برد. به همین خاطر می‌توانید از انواع لیزرها، فیلرها، سابسیژن و میکرونیدلینگ استفاده نمایید تا از داشتن پوستی صاف لذت برده و اعتماد به نفس خود را بازگردانید. برای انجام این روش‌های درمانی باید از متخصص پوست و مو مشورت بگیرید. این را به خاطر داشته باشید که هزینه درمان جای جوش با این روش‌ها بهتر از سایر درمان‌ها است؛ چرا که به صورت دائمی و با هزینه مقرون به صرفه انجام می‌شود.

منبع هزینه ها:

https://doctoreto.com/offer

مطالب مشابه را ببینید!