مجله تاپ‌ناز‌

علت کف کردن روغن بعد از سرخ کردن چیست؟ روش های از بین بردن کف

علت کف کردن روغن بعد از سرخ کردن چیست؟ روش های از بین بردن کف

یکی از مشکلات رایج در آشپزی و سرخ کردن مواد غذایی مختلف، کف کردن روغن می باشد. عواملی مختلفی می توانند باعث بروز این مشکل شوند. یکی از دلایل اصلی کف کردن روغن رطوبت مواد غذایی می باشد. تحت چنین شرایطی روغن کف خواهد کرد. از دیگر علل کف کردن روغن می توان به یکپارچه نبودن مواد غذایی اشاره نمود. تحت چنین شرایطی تکه های مواد غذایی در روغن ترکیب شده و باعث ایجاد کف خواهند شد.

چی کار کنیم روغن کوکو سیب زمینی کف نکنه؟

کف کردن روغن می تواند باعث ایجاد مشکلات متعددی در حین سرخ کردن مواد غذایی می شود. تحت چنین شرایطی کوکو به خوبی در روغن سرخ نمی شود و خام باقی می ماند. به کمک ترفندهای مختلف می توانید از کف کردن روغن حین سرخ کردن کوکو جلوگیری کنید.

اولین نکته استفاده از سفیده تخم مرغ به صورت محدود در ترکیبات کوکو می باشد. تحت چنین شرایطی احتمال کف کردن روغن کوکو به شدت کاهش پیدا می کند. همچنین مواد کوکو را قبل از سرخ کردن به مدت زمان ۳۰ دقیقه در داخل یخچال قرار دهید.

در صورتی که میزان رطوبت مواد کوکو کم باشد؛ احتمال بروز کف غیر ممکن خواهد بود. همچنین برای سرخ کردن کوکو از روغن های گیاهی استفاده نکنید. چنین روغن هایی باعث ایجاد کف در روغن کوکو خواهند شد. حتما برای سرخ کردن کوکو از ماهیتابه تفلون کمک بگیرد. سایر ماهیتابه ها باعث کف کردن روغن خواهند شد.

روش های جلوگیری از کف کردن روغن

علت کف کردن روغن بعد از سرخ کردن چیست؟ روش های از بین بردن کف

به کمک ترفندهای مختلف و کاملا ساده می توانید از کف کردن روغن جلوگیری کنید. تحت چنین شرایطی مواد غذایی در شرایط کاملا ایده آلی سرخ خواهند شد. متاسفانه کف کردن روغن خطر سوختگی مواد غذایی را نیز افزایش می دهد. بهترین روش ها برای جلوگیری از کف روغن حین سرخ کردن مواد غذایی مختلف شامل موارد زیر هستند:

استفاده از روغن سرخ کردنی

بهترین راهکار برای جلوگیری از کف کردن استفاده از روغن سرخ کردنی می باشد. همچنین از روغن مخصوص سرخ کردنی فقط یک بار باید استفاده کنید.

عدم اضافه کردن ادویه در مراحل پخت

متاسفانه بسیاری از خانم ها در مراحل میانی پخت ادویه های مختلفی را استفاده می کنند. تحت چنین شرایطی روغن کف خواهد کرد.

افزایش میزان حرارت

حین سرخ کردن مواد غذایی مختلف باید حرارت اجاق گاز را افزایش دهید. در غیر این صورت روغن کف خواهد کرد.

استفاده از آرد و نشاسته

مواد غذایی که در ترکیبات خود آرد و نشاسته دارند، به سرعت حین سرخ کردن کف می کنند. در همین راستا به صورت محدود از آرد و نشاسته برای سرخ کردن مواد غذایی کمک بگیرید.

روش های از بین بردن کف روغن فلافل

اغلب خانم ها حین سرخ کردن فلافل با مشکل کف کردن روغن مواجه می شوند. کف روغن مانع ترد شدن فلافل ها خواهد شد. به منظور از بین بردن این کف می توانید در مراحل میانی پخت یک تکه یخ کوچک به ماهیتابه اضافه کنید.

سپس حرارت شعله را بیشتر کنید تا یخ کف موجود در ماهیتابه را از بین ببرد. بهترین راهکار قرار دادن مواد فلافل در فریزر قبل از پخت می باشد. تحت چنین شرایطی مواد انسجام لازم را به دست می آورند. در واقع احتمال کف کردن روغن کاهش پیدا می کند. به هیچ عنوان حین سرخ کردن حرارت اجاق گاز را کاهش ندهید.

حتما در درجه حرارت متوسط فلافل های خود را سرخ کنید. همچنین در صورت بروز کف مقداری روغن سرخ کردنی اضافه کنید.

راه های جلوگیری از کف کردن روغن بامیه

یکی از صحنه های آزار دهنده حین سرخ کردن بامیه، کف کردن روغن می باشد. تحت چنین شرایطی پروسه پخت طولانی تر خواهد شد. برای از بین بردن این کف باید روغن را قبل از سرخ کردن بامیه داغ کنید. تحت چنین شرایطی احتمال کف کردن روغن به شدت کاهش پیدا خواهد کرد.

همچنین از روغن های گیاهی و ترکیبی برای سرخ کردن بامیه ها استفاده نکنید. تحت چنین شرایطی روغن ها دچار واکنش شیمیایی شده و کف در ماهیتابه ایجاد خواهد شد. قبل از سرخ کردن بامیه ها را به خوبی خشک کنید. در این صورت احتمال کف کردن روغن بسیار کمتر خواهد بود.

استفاده از قاشق چوبی را فراموش نکنید. قاشق های فلزی و استیل می تواند باعث ایجاد کف در حین سرخ کردن شود. سطح بامیه را با مقداری روغن قبل از سرخ کردن چرب کنید. تحت چنین شرایطی موفق به سرخ کردن حرفه ای بامیه ها خواهید شد.

علت کف کردن روغن ارده کنجد

برخلاف تمامی باورهای رایج کف کردن روغن حین سرخ کردن، نشانه کیفیت پایین روغن نیست. در واقع عدم رعایت برخی از نکات مهم باعث ایجاد کف در روغن می شود. روغن ارده کنجد درجه حرارت بسیار پایینی دارد؛ به همین دلیل گزینه مناسبی برای سرخ کردن مواد غذایی نیست. حین سرخ کردن رطوبت مواد غذایی به داخل دانه ها نفوذ خواهد کرد. تحت چنین شرایطی روغن کف خواهد کرد.

از دیدگاه پزشکی استفاده از این روغن برای سرخ کردن مواد غذایی مختلف می تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد. این روغن با قرار گرفتن در معرض حرارت دچار سوختگی خواهد شد. روغن سوخته سرطان زا می باشد و باعث ایجاد اختلالاتی در روند پخت خواهد شد.

نکات مهم در جلوگیری از کف کردن روغن

علت کف کردن روغن بعد از سرخ کردن چیست؟ روش های از بین بردن کف

برای جلوگیری از کف کردن روغن باید با ترفندهای جادویی دنیای آشپزی آشنایی کاملی داشته باشید. تحت چنین شرایطی احتمال کف کردن روغن به صفر خواهد رسید.

  • قبل از سرخ کردن مواد غذایی مختلف آب آن را بگیرید. تحت چنین شرایطی رطوبت موجود در مواد غذایی را می توانید از بین ببرید.
  • به هیچ عنوان از زرده تخم مرغ در مواد غذایی مختلف استفاده نکنید. به جای زرده از سفیده تخم مرغ برای انسجام بیشتر مواد غذایی کمک بگیرید.
  • در تهیه غذاهایی مثل کتلت از ادویه ها در مراحل میانی پخت استفاده نکنید.
  • ماهیتابه خود را از قبل گرم کنید تا روغن کف نکند.
  • سیب زمینی و گوشت را قبل از سرخ کردن با دستمال خشک کنید. تحت چنین شرایطی روغن کمتری نیز حین سرخ کردن استفاده خواهد شد.
  • از بستن درب ماهیتابه حین سرخ کردن خودداری کنید. این اشتباه مانع از ترد شدن بافت مواد غذایی مختلف نیز خواهد شد. حتما درجه حرارت متوسط را برای پخت مواد غذایی خود انتخاب کنید.

نتیجه گیری

به کمک ترفندهای ساده و کاربردی می توانید از کف کردن روغن جلوگیری کنید. از ساده ترین روش ها برای رفع این مشکل استفاده از روغن مخصوص سرخ کردنی می باشد. روغن گیاهی گزینه مناسبی برای سرخ کردن مواد غذایی به شمار نمی آیند. مواد کوکو و کتلت را قبل از سرخ کردن در داخل یخچال قرار دهید. تحت چنین شرایطی رطوبت مواد کمتر خواهد شد. برای ایجاد انسجام بیشتر مواد فلافل را به خوبی مخلوط کنید. در صورتی که مواد فلافل منسجم نباشد؛ روغن کف خواهد کرد. قبل از سرخ کردن ماهیتابه را داغ کنید و همچنین از اضافه کردن ادویه در مراحل میانی پخت خودداری نمایید.

مطلب مشابه: طرز تهیه چند غذای مجلسی برای شام (5 غذای بی نظیر و خوشمزه برای وعده شام)

مطالب مشابه را ببینید!