مجله تاپ‌ناز‌

معرفی سریال در انتهای شب (از خلاصه داستان، بیوگرافی بازیگران تا رقص جنجالی!)

تاپ ناز 32

در انتهای شب یکی از جدیدترین سریال‌های نمایش خانگی است که در جذب مخاطب بسیار موفق بوده است. ما نیز در سایت ادبی تاپ ناز قصد داریم این سریال جذاب را برای شما دوستان به صورت کامل معرفی کنیم. با ما باشید.

داستان این سریال درباره چیست؟

داستان درباره یک زوج به نام های بهنام و ماهی است. آن ها قبلا استاد و شاگرد بوده اند و ۱۰ سال اختلاف سنی دارند. این دو عاشق هم میشوند و ازدواج میکنند.

حالا چند سالی گذشته است، آن ها یک فرزند پسر دارند که به بیش فعالی مبتلا است و شرایط زندگی آنطور که همیشه میخواسته اند پیش نرفته است.

این زوج در زندگی با مشکلات زناشویی و اختلاف های بسیاری روبرو هستند. این دو تصمیم میگیرند که به حاشیه شهر بروند چون تنها در همچین منطقه ای توانایی خرید خانه دارند.

با این شرایط آن ها باید چند ساعت زودتر از خواب بیدار شوند تا به محل کار خود برسند.

یک بار بهنام سوار اتوبوسی میشود که فکر میکند اتوبوس خط واحد است تا به محل کار خود برود اما مشخص میشود که اتوبوسی خاص است و این باعث میشود که او دستگیر شود و برای ساعت ها اعضای خانواده اش از او بی خبر بوده اند.

زمانی که دوباره به خانه برمیگردد با ماهی یک دعوای شدید راه می اندازد و او را مقصر میداند چرا که به پیشنهاد او خانه شان را تغییر داده اند. بعد از آن دچار طلاق عاطفی میشوند و چند ماه بعد نیز از یکدیگر طلاق میگیرند.

نام و عنوان این سریال

نام و عنوان این سریال

سریال در انتهای شب که در ابتدا قرار بود محبوبه شب نام گذاری شود، سریالی است که به مسائل مربوط به زوحین و اختلافات زناشویی و معضل طلاق می پردازد.

این سریال این مسائل را از دریچه ای جدید نگاه میکند و به جزئیاتی درباره رابطه زوج میپردازد که تا پیش از این در سریال ها مطرح نمیشد.

میتوان گفت که در انتهای شب قدمی تازه در ساخت سریال هایی است که این مسائل میپردازند. آیدا پناهنده به همراه همسرش این سریال را نوشته است و به نظر میرسد از تجربیات خود در زندگی نیز برای طبیعی تر کردن داستان و اضافه کردن جزئیات به آن استفاده کرده است.

عوامل سریال در انتهای شب

پارسا فیروزفر

پارسا فیروزفر

پارسا پیروزفر بازیگر، کارگردان تئاتر و نمایش‌نامه‌نویس ایرانی است. او فعالیتش را در اوایل دهه 1370 با نقشی کوتاه در پری ساخته داریوش مهرجویی آغاز کرد.

او در سال 1382 نقش سربازی را در اشک سرما ایفا کرد و برای بازی در نقش یک معتاد در مهمان مامان ساخته مهرجویی، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.

پارسا پیروزفر در 22 شهریور 1351 در تهران زاده شد. او دارای مدرک کارشناسی نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و دانش‌آموخته رشته بازیگری از آکادمی هنرهای نمایشی حمید سمندریان است.

علاقه‌مندی اش به نقاشی سبب شد تا در طی سال‌های 1363 تا 1369، هنگامی که او در مقطع تحصیلی دبیرستان و در رشته ریاضی و فیزیک مشغول به تحصیل بود، به خلق داستان‌های مصور بپردازد.

بعد از اتمام مقطع تحصیلی دبیرستان در رشته ریاضی و فیزیک در سال 1369، پیروزفر تحصیلات خود را در رشته نقاشی در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران ادامه داد، منزلی که اولین تجربه‌های بازیگری تئاتر خود را نیز از صحنه نمایش آنجا آغاز نمود.

مطلب مشابه: معرفی فیلم تمساح خونی؛ خلاصه داستان، عوامل و حاشیه‌های این فیلم پُر فروش

هدی زین‌العابدین

هدی زین‌العابدین

هدی زین‌العابدین هنرپیشه سینما و تلویزیون اهل ایران است. او کار حرفه‌ای خود را از 1390 به صورت رسمی آغاز کرد و با ایفای نقش در سریالِ سقوط یک فرشته (1390) به شهرت دست یافت.

زین‌العابدین با بازی در عرق سرد (1396) نامزد سیمرغ نقش مکمل زن از جشنواره فیلم فجر شد و با بازی در عطرآلود (1401) نامزدی سیمرغ نقش اول زن را به دست آورد.

زین‌العابدین فارغ‌التحصیلِ رشته گرافیک است و در رشته عکاسی نیز فعالیت دارد.

پدرام شریفی

پدرام شریفی

پدرام شریفی 11 مرداد 1366 در تهران به دنیا آمده‌است. او فوق دیپلم عمران است و فعالیت خود را در بازیگری با تئاتر شروع کرده‌است.

شریفی با فیلم ماهی و گربه به کارگردانی شهرام مکری به سینمای ایران معرفی شد و بازی در فیلم متولد 95 به کارگردانی مجید توکلی (کارگردان) باعث شناخته‌شدن بیشتر وی شد.

او تاکنون در فیلم کارگردانان بسیاری همچون محسن قرایی،ابراهیم حاتمی‌کیا، نوید محمودی،رسول صدرعاملی،کریم لک زاده،نرگس آبیار، خسرو معصومی،شهرام شاه حسینی،فائزه عزیزخانی،بهروز شعیبی و مصطفی کیایی حضور داشته‌است.

رضا بهبودی

رضا بهبودی

بهبودی فارغ‌التحصیل رشته کارگردانی تئاتر از دانشکده سینما تئاتر در سال 1376 است. او عضو انجمن بازیگران خانه تئاتر ایران و عضو گروه تئاتر لیو است.

وی فعالیت حرفه‌ای خود را از سال 1376 با بازی در نمایش بینوایان بهروز غریب‌پور آغاز کرد. او همچنین آثاری را کارگردانی کرده‌است. همچون همه چیز می‌گذرد تو نمی‌گذری، مده سن مدار، اطلسی‌های لگدمال‌شده.

بهبودی در سریال روزگار قریب نقش جوانی مهدی بازرگان نخست‌وزیر دولت موقت ایران را بازی کرد.

احترام برومند

احترام برومند

احترام‌السادات برومند یزدی معروف به احترام برومند مجری تلویزیون و بازیگر ایرانی است. او مجری برنامه کودک تلویزیون ایران پیش از انقلاب بود.

او از سال 1346 با برنامه کودک در تلویزیون فعالیت هنری خود را آغاز کرد و به مدت 11 سال یعنی تا سال 1358 به این فعالیت ادامه داد. او همسر داوود رشیدی، مادر لیلی رشیدی و خواهر مرضیه برومند و راضیه برومند است.

پس از انقلاب چند نوار قصه برای بچه‌ها منتشر کرد و همچنین در فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا (1383) ساخته رسول صدرعاملی نقشی فرعی داشت. او پس از سال‌ها دوری از صحنه در 9 اردیبهشت 1389 به عنوان مجری در جشن انجمن تئاتر کودک و نوجوان حضور یافت.

نسرین نصرتی

نسرین نصرتی

نسرین نصرتی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است. نسرین نصرتی در سال 1382 با فیلم شهر زیبا به کارگردانی اصغر فرهادی فعالیت خود را در سینما آغاز کرد؛ وی در سال 1383 با بازی در سریال روشنی‌های شهر به کارگردانی مسعود کرامتی به‌ صورت حرفه‌ای وارد عرصه سینما و تلویزیون شد.

نسرین نصرتی با ایفای نقش «فهیمه» در سریال پایتخت ، به‌ کارگردانی سیروس مقدم به شهرت و محبوبیت رسید؛ لهجه وی در سریال پایتخت موجب شد عده‌ای به اشتباه تصور کنند که او واقعاً اهل مازندران است.

شروع بازیگریحضور نسرین نصرتی در عرصه بازیگری به‌ صورت کاملاً اتفاقی صورت گرفت؛ او به‌ پیشنهاد یکی از دوستانش از سال 80 به‌ عنوان منشی صحنه وارد تئاتر شد؛ در یکی از روزها در نبود بازیگر آن نقش، به‌ جای وی بازی کرد و مورد استقبال قرار گرفت و به دنبال آن، برای بازی در یک نمایش از او دعوت شد که این دعوت باعث شد سرنوشت او طور دیگری رقم بخورد.

سیامک صفری

سیامک صفری

سیامک صفری (زاده 22 فروردین 1343) بازیگر اهل ایران است. او افزون بر دو دهه فعالیت در سطح اول بازیگری تئاتر، به تدریس بازیگری تئاتر در کلاس‌های آموزشی نیز می‌پردازد. صفری دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر است. او کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (اعترافات ذهن خطرناک من / سی و سومین جشنواره فیلم فجر، 1393) شد.

کارگردان زن سریال در انتهای شب

کارگردان زن سریال در انتهای شب

آیدا پناهنده فیلمساز، فیلمنامه‌نویس و تهیه‌کننده ایرانی است. در سال 1394 برای فیلم سینمایی ناهید موفق به دریافت جایزه «آینده نویدبخش» از جشنواره فیلم کن 2015 در بخش نوعی نگاه شد.

وی همچنین توانست یکی از سه فیلمساز زن جوانی باشد که در سال 2016 جایزه Women In Motion را از جشنواره فیلم کن 2016 دریافت کند.

آیدا پناهنده پس از ناهید، سه فیلم سینمایی اسرافیل، پاییز نیکایدوها و تی تی را در کارنامه کاری خود دارد.

در اولین جشن بزرگ کارگردانان سینمای ایران از پناهنده برای فعالیت حرفه ای و مؤثر در حوزۀ کارگردانی تقدیر ویژه به عمل آمد.

بیشتر فیلم‌های پناهنده با محوریت موضوعات زنان و دغدغه‌های فردی- اجتماعی آنان در فضای فرهنگی سنتی یا نیمه-سنتی شهرهای کوچک و نیمه بزرگ ایران ساخته شده‌اند. آیدا پناهنده بارها از تأثیر رخشان بنی اعتماد بر نگاه و سینمایش سخن گفته‌است.

مطلب مشابه: معرفی فیلم مست عشق (فیلم مشترک ایران و ترکیه با بازی هانده ارچل؛ از حواشی تا نقد تند مسعود فراستی)

سکانس جنجالی رقص و حدف آن

تنها به فاصله‌ کوتاهی بعد از انتشار قسمت سوم، این قسمت از روی پلتفرم فیلم‌نت حذف شد و قسمت سوم بدون سکانس رقص مادر و پسر در خانه‌ سالمندان دوباره روی پلتفرم فیلمنت قرار گرفت.

«ساترا» که مسئولیت نظارت و ممیزی و دستور اصلاحات تولیدات نمایش خانگی را برعهده دارد، در توضیح سانسور این سکانس گفته است: «پخش حرکات موزون نامتعارف در قسمت سوم سریال در انتهای شب از ابتدا برخلاف کاربرگ اصلاحیه ارایه شده از سوی ساترا به سکوی پخش‌کننده بوده است.»

آن طور که ساترا مدعی شده است از ابتدا قرار بوده این سکانس حذف شود اما فیلم‌نت بدون توجه به این اصلاحیه، آن را پخش کرده است. بعد از وایرال شدن صحنه‌ی رقص، با دستور ساترا، این سکانس حذف شد.

سکانس رقص بهنام با مادرش به خاطر نوع اجرای آن به سرعت در شبکه‌های احتماعی پخش شد و چنان به کرات به اشتراک گذاشته شده است که حتی کسانی که اصلا سریال را ندیده بودند، این سکانس را دیده‌اند.

و درست برخلاف نظر ممیزان، این سکانس به دست بخش عظیمی از ایرانیان داخل و خارج از ایران رسیده است.

توضیح سکانس جنجالی

در این سکانس برای اولین بار در تولید یک سریال، زن و مردی دست‌های همدیگر را لمس می‌کنند. در داستان یکی مادر و دیگری پسر اوست، پوست دست همدیگر را لمس کرده و با ترانه‌ی گل سرخ ویگن والس می‌رقصند.

این رقص در اتاق شخصی مادر در سرای سالمندان و با تکنیک «اسلو موشن» اتفاق می‌افتد و شاید به همین خاطر شاعرانه اما واقعی درآمده است. نوه‌ی خردسال هم شاهد ماجراست.

از جایی از رقص، پسر خردسال به نام نیما از پدرش می‌خواهد که اجازه دهد او با مادربزرگش برقصد اما به جای والس، رقص سنتی ایرانی انجام می‌دهد، در حالیکه همان موسیقی «گل سرخ» در حال پخش شدن است.

سریال در انتهای شب چند قسمت است؟

سریال در انتهای شب چند قسمت است؟

یکی از سوالات پرتکرار که راجع به این سریال جدید فیلم‌نت پرسیده می‌شود، این است که در انتهای شب چند قسمت است؟ این سریال در 9 قسمت تولید شده است و یک سریال کوتاه محسوب می‌شود.

نقد کوتاه سریال در انتهای شب

«در انتهای شب» تا به اینجا نقطه اوج پختگی پناهنده و البته همکاری او با ارسلان امیری است و با توجه به اینکه یک سوژه کاملاً در دسترس و در واقع بحران روزمره‌های یک زوج حاشیه‌نشین طبقه متوسط را انتخاب کرده، اما در چگونگی پرداخت به آن، درام جذابی را خلق می‌کند.

جزئیات فیلمنامه در انتقال مفاهیم و تکامل کاراکتر‌ها و در کل پیشبرد قصه بسیار کارکرد دارد و به این‌ها اضافه کنیم قاب‌های فکرشده و دقیق فرشاد محمدی که در همکاری با پناهنده خلق شده و البته طراحی صحنه و لباسِ واقع‌گرایانه و دور از چیدمان‌های مصنوعی که به باورپذیرتر کردن و ارتباط عمیق‌تر مخاطب با اتمسفر زندگی این زوج کمک شایانی می‌کند.

در کارگردانی فیلم استفاده زیبایی‌شناسانه از لوکیشن‌های مورد نظر، یکی دیگر از نکات مثبت فیلم است که پناهنده با پختگی و خوش‌سلیقگی تمام آن‌ها را به تصویر کشیده و حتی در دکوپاژ‌ها به دنبال خودنمایی نبوده و به وضوح مشخص است که حرکات نرم و ریتم آرام تدوین به خوبی در اختیار فضای داستان قرار دارد و در این مسیر موسیقی نیز با وجود جاری بودن در اکثر سکانس‌ها پس‌زننده نیست و به خروجی حسی نما‌ها و موقعیت‌ها کمک شایانی می‌کند.

پیام منوچهر هادی به عوامل سریال در انتهای شب

منوچهر هادی کارگردان سریال‌هایی همچون دل و مانکن در فضای مجازی به این سریال واکنش نشان داد؛ او نوشت: تبریک به بانو آیدا پناهنده و تیم سازنده در انتهای شب ساختاری منسجم و مرتبط با متن، فیلمنامه ای با شعور و باسواد، روانشناسی یک زوج در حال فروپاشی، مشکل مسکن و پس لرزه های آن در زندگی امروز.

بازیهای درخشان پارسا پیروزفر و هدی زین العابدین مهمتر تحسین و تبریک به مدیران و اتاق فکر و شورای فیلمنامه پلتفرم فیلمنت که پس از پوست شیر و افعی تهران اینبار با در انتهای شب نشان دادند که با مدیریت درایت و فهم بالا در درک متن و چیدمان درست عوامل با فاصله نسبت به دیگر پلتفرمها قرار دارند.

امید که این روند ادامه داشته باشد و الگویی باشد برای صنعت سریال سازی و پلتفرمهای قدیم وجدید شما را به تماشای این سریال دعوت میکنم.

سخن پایانی

ممنون که تا آخر همراه تاپ ناز بودید. ما امروز و در این مقاله سعی کردیم تا درباره سریال در انتهای شب نوشته و آن را به صورت کامل به شما عزیزان معرفی کنیم. اگر قصد تماشای این اثر را دارید؛ امیدواریم اطلاعات نوشته شده در این مقاله به درد شما بخورد.

مطالب مشابه را ببینید!