مجله تاپ‌ناز‌

معرفی فیلم بی بدن (خلاصه داستان و حواشی فیلم جدید الناز شاکردوست)

image 2

فیلم بی بدن جدیدترین اثر جنایی ایرانی است که الناز شاکردوست و پژمان جمشیدی از بازیگران اصلی آن هستند. این فیلم تا به کنون توجهات بسیاری را به خود جلب کرده و همچنین به یکی از پُر فروش‌ترین آثار سینمای امسال تبدیل شده است. ما امروز در سایت تاپ ناز قصد معرفی این فیلم به شما عزیزان را داریم. پس اگر قصد تماشای فیلم بی بدن را دارید، در ادامه با تاپ ناز همراه شوید.

خلاصه داستان فیلم بی بدن

داستان این فیلم درباره پسر جوانی است که مرتکب قتل شده است. به گفته کارگردان، داستان فیلم برداشتی آزاد از چندین پرونده قضایی واقعی است. شباهت‌های بسیار عناصر فیلم با پرونده قتل غزاله شکور، باعث اعتراض خانواده شکور به این فیلم گردید. کارگردان فیلم، ارتباط مستقیم اقتباس سینمایی خود با این پرونده را نپذیرفت.

تیم بازیگری

این فیلم از تیم بازیگری قوی و معروفی تشکیل شده است. در ادامه نگاهی بر زندگی کوتاه و نقش آن‌ها در فیلم بی بدن خواهیم داشت.

الناز شاکردوست در نقش سارا مقدم (مادر مقتول)

الناز شاکردوست در نقش سارا مقدم (مادر مقتول)

الناز شاکردوست در دانشکده معماری دانشگاه تهران تحصیل و بازیگری را در تئاتر دنبال کرد. او برای بازی در باد در علفزار می‌پیچد (1386) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم فجر شد و برای بازی در مبارک (1395) جایزه بهترین بازیگر زن جشن حافظ را کسب کرد. شاکردوست برای بازی در شبی که ماه کامل شد (1397) و ابلق (1399) ساخته نرگس آبیار به‌ترتیب برنده و نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شد.

در بهمن 1402 الناز شاکردوست که برای تماشای فیلم بی‌بدن در جشنواره فیلم فجر به پردیس سینمایی کورش رفته بود دقایقی پیش از پایان نمایش فیلم روی صحنه رفت و از مدیران جشنواره فجر انتقاد کرد.

مطلب مشابه: بیوگرافی الناز شاکردوست + عکس های الناز شاکردوست و همسرش و قبل از عمل زیبایی!

نوید پورفرج در نقش بازپرس

نوید پورفرج در نقش بازپرس

فعالیت خود را از زمان دانشگاه و در سن 18 سالگی با شرکت در کلاس‌های بازیگری امین تارخ آغاز کرد.

سپس دوره‌های دیگر بازیگری را زیر نظر هومن سیدی، بازیگر و کارگردان مشهور ایرانی، گذراند و از همین کلاس‌ها برای بازی در فیلم مغزهای کوچک زنگ‌زده، توسط خود سیدی دعوت شد.

وی در این فیلم خوش درخشید و تحسین منتقدان را برانگیخت.وی در سه دوره برای فیلم‌های مغزهای کوچک زنگ‌زده، مغز استخوان و زالاوا نامزد دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شده‌است.

گلاره عباسی در نقش مادر قاتل

گلاره عباسی در نقش مادر قاتل

گلاره عباسی، بازیگر، صداپیشه، کارگردان و رمان‌نویس ایرانی است. وی تحصیلاتش را دانشکده هنر و معماری آغاز کرد و پس از آن به کارگاه آزاد بازیگری رفت و زیر نظر امین تارخ آموزش دید. او تا کنون برنده سه جایزه بهترین بازیگر از جشنواره اسب نقره‌ای روسیه، بهترین بازیگر از فستیوال فیلم زنان فرانسه و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره فیلم فجر شده‌است.

«واقعی» و «باورپذیر» بودن، ویژگی‌ای است که به نوعی به سبک بازی گلاره عباسی تبدیل شده‌است.

در سال 1401 عباسی اولین فیلم نیمه بلند خود، «هما» را ساخت. این فیلم مستند 47 دقیقه‌ای برای اولین بار در جشنواره بین‌المللی مستند ملبورن به نمایش درآمد.

در سال 1398 بنیاد سوینا را تأسیس کرد. بنیادی که برای اولین بار در ایران و به منظور دسترس پذیر کردن محصولات فرهنگی و فیلم‌های سینمایی برای نابینایان و مشارکت نابینایان متخصص و نخبه در ساخت محصولات فرهنگی تأسیس شد.

سروش صحت در نقش پدر مقتول

سروش صحت در نقش پدر مقتول

سروش صحت بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی است. او در سال 1398 برای فیلم جهان با من برقص برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر شد.

سروش صحت به سالِ 1344 در اصفهان به دنیا آمد. او تا سال 1363 در اصفهان زندگی می‌کرد و پس از پذیرفته شدن در دانشگاه تهران، آنجا ساکن شد.

وی دارای مدرک کاردانی رادیولوژی، کارشناسی شیمی کاربردی از دانشگاه باهنر کرمان و کارشناسی ارشد آلودگی و حفاظت محیط زیست دریا است. وی از سمت مادر برادر ناتنی خشایار موحدیان، تدوین‌گر سینما، است.

پژمان جمشیدی در نقش پدر قاتل

پژمان جمشیدی در نقش پدر قاتل

پژمان جمشیدی بازیگر ایرانی و بازیکن سابق فوتبال است. او در طول فعالیت حرفه‌ای خود در فوتبال برای باشگاه‌هایی مانند سایپا، پرسپولیس، پاس تهران، فولاد خوزستان، استیل آذین و نیز برای تیم ملی ایران بازی کرد. جمشیدی از پول‌سازترین و فعال‌ترین بازیگران سینمای ایران در سال‌های اخیر است.

او حرفه بازیگری‌اش را نخست در سال 1390 با بازی در قسمتی از مجموعه تلویزیونی ساختمان پزشکان و سپس در سال 1392 و با بازی در نقش اصلی مجموعه تلویزیونی پژمان آغاز کرد.

او برای نقش‌آفرینی در فیلم‌های سوءتفاهم، شیشلیک و علفزار نامزد دریافت جایزه سیمرغ بلورین از جشنوارۀ فیلم فجر شده‌است.

همچنین نقش‌آفرینی او در مجموعه تلویزیونی زیرخاکی برایش تندیس جشن حافظ بهترین بازیگر مرد کمدی در تلویزیون را به همراه داشت.

پیام احمدی‌نیا در نقش دادستان

پیام احمدی‌نیا در نقش دادستان

پیام احمدی‌نیا فعالیتش را در عرصه هنر از پشت صحنه و به عنوان دستیار کارگردان آغاز کرد و تاکنون در آثار گوناگون، فیلم، سریال و تئاتر حضور داشته‌است.

احمدی‌نیا اولین بار در سال 1392 با حضور در فیلم سینمایی پایان خدمت به کارگردانی حمید زرگرنژاد، جلوی دوربین رفت.

او برای اولین بار نقش اول یک فیلم سینمایی را در فیلم حمال طلا برعهده داشت که در جشنواره فیلم فجر اکران شد. او برای نقش مکملش در ملاقات خصوصی به کارگردانی امید شمس نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.

فیلم بی بدن اقتباسی از پرونده قتل واقعی!

فیلم بی بدن اقتباسی از پرونده قتل واقعی!

همان‌طور که در ابتدای مقاله نوشتیم این فیلم اقتباسی از یک پرونده پیچیده قتل ایرانی است. این فیلم درباره زندگی و قتل غزاله شکور است. غزاله شکور دختر 19 ساله ایرانی بود که در 12 اسفند 1392 به دست دوست‌پسرش آرمان عبدالعالی کشته شد و جسدش هرگز یافت نشد. عبدالعالی در زمان وقوع جرم کمتر از 18 سال سن داشت. روند طولانی رسیدگی به پرونده قتل غزاله شکور در نتیجه مفقودی جسد و همین‌طور صدور احکام متعدد اعدام و لغو در آخرین لحظات این پرونده را پیچیده کرد.

عبدالعالی سرانجام در دادگاه مجرم شناخته و بامداد چهارشنبه 3  آذر 1400 اعدام شد. از این پرونده به عنوان یکی از پیچیده‌ترین پرونده‌های جنایی ایران یاد می‌شود.

در مهر ماه 1400 وکلای آرمان عبدالعالی در نامه‌ای به محسنی اژه‌ای با اشاره به مواردی همچون پیدا نشدن جسد غزاله و اخذ مرخصی تحصیلی و تمدید دفترچه درمانی متوفی مدعی شدند شهادت کتبی چند نفر از اهالی زاهدان موجود است که غزاله را در آن شهر رویت کرده‌اند. چند روز پس از اعدام عبدالعالی، پدر او مجدداً این ادعا را تکرار کرد.

به گفته او پنج شاهد در دادگاه شهادت داده بودند که غزاله شکور را در مقاطع زمانی و مکان‌های مختلف رویت کرده بودند. او مدعی شد آخرین شاهد اعلام کرده بود که غزاله را بر روی ویلچر و با یک مرد پاکستانی در بیمارستان هلال احمر ایرانیان در دبی دیده و آن دختر خود را «غزاله» معرفی کرده است.

هنوز سرنوشت واقعی غزاله در حاله‌ای از ابهام است!

مطلب مشابه: معرفی سریال داریوش (خلاصه داستان و تعداد قسمت های سریال هادی حجازی فر)

موسیقی بی بدن با صدای محسن چاوشی

موسیقی بی بدن با صدای محسن چاوشی

فیلم بی بدن تنها فیلم اجتماعی اکران 1403 است و تیم تبلیغات و تولید فیلم برای ساخت کلیپ فیلم، سراغ چه کسی بروند بهتر از محسن چاوشی؟ چاوشی ترانه‌ای اختصاصی برای فیلم بی بدن خوانده که روایت مستتر در فیلم را روایت می‌کند. ترانه‌ای که رنگ و بوی مادرانه دارد و محور کلیپ هم بر نقش الناز شاکردوست (مادر مقتول) است.

حواشی حذف نام رابعه مدنی

یکی از حواشی‌های فیلم بی بدن حذف نام رابعه مدنی از لیست تیم بازیگری بود که واکنش تند این بازیگر را در پی داشت. رابعه مدنی نوشت: «شما همسن‌ و سال نوه‌های من هستید و هنگامی که برای بازی در فیلم «بی‌بدن» به گروه شما پیوستم و در آن شب‌های سرد با وجود کهولت سن در کنار شما قرار گرفتم.

خوشحال بودم که در فیلمی با سازندگانی خلاق کار می‌کنم و فکر نمی‌کردم‌ که پسرانی جوان به سن‌ و سال نوه‌هایم، این‌گونه رفتار کنند و در مراسم افتتاحیه فیلم‌، مادربزرگ ‌را فراموش کنند و اسم او را که بازی‌اش آغازگر فیلم است، در تیتراژ رول آخر و در جایگاه «سایر بازیگران» بگذارند. با خودم‌ گفتم سرتان شلوغ است و فراموش کرده‌اید.

هنگام جشنواره فجر از طریق پسرم به خانم تقوی که رابط گروه شما بود، برای‌تان پیام دادم، اما حتی زحمت یک تماس هم به خود ندادید.

نظر کارشناسان و اهالی سینما

نظر کارشناسان و اهالی سینما

«احسان ناظم‌بکایی» بی‌بدن را فیلمی پرهیاهو و بدون عقبه و عمق دانست و از شخصیت‌پردازی، فیلم‌نامه و بازی‌بد بازیگران انتقاد کرد.

«سید مهرزاد موسوی» بازی الناز شاکردوست را ضعیف‌ترین بازی فیلم عنوان کرد و در مقابل بازی نوید پورفرج، سروش صحت و گلاره عباسی را تحسین کرد. وی همچنین معتقد است فیلم می‌توانست در بخش «سودای سیمرغ» حضور داشته‌باشد.

«سعیده نیک‌اختر» عنوان کرد: «سوژه فیلم جالب و بحث‌برانگیز است اما فیلم خوش‌ساخت نیست. شخصیت‌ها عمق و عقبه ندارند و موشکافانه طراحی نشده‌اند.» وی همچنین از بازی‌ها و تدوین نامناسب انتقاد کرد.

«محمد تقی‌زاده» نیز پرداخت نامناسب شخصیت‌ها، انتخاب بازیگران نامناسب و استفاده ابزاری از یک داستان اجتماعی_جنایی را از نقاط ضعف فیلم دانست.

بهروز افخمی فیلم بی‌بدن را احیای یک ژانر موفق در سینما خواند و تأکید کرد این فیلم می‌تواند در جذب مخاطب و میزان فروش با فیلم‌های کمدی رقابت کند.

«حمیدرضا کاظمی پور» معتقد است بی‌بدن در بازیگری اثری قابل دفاع است.

«محمدتقی فهیم» منتقد سینما معتقد است که این فیلم موضع تازه‌ای دارد که در این سال‌ها در سینما کم‌تر مشابه آن دیده شده‌است.

سخن پایانی

ممنون که تا آخر همراه تاپ ناز بودید. ما امروز و در این مقاله سعی کردیم تا درباره فیلم بی بدن  نوشته و آن را به صورت کامل به شما عزیزان معرفی کنیم. اگر قصد تماشای این فیلم را دارید؛ امیدواریم اطلاعات نوشته شده در این مقاله به درد شما بخورد.

مطالب مشابه را ببینید!