معرفی فیلم زودپز / اولین فیلم محسن تنابنده و نوید محمدزاده به کارگردانی رامبد جوان
زودپز جدیدترین اثر رامبد جوان در ژانر کمدی است که دو بازیگر معروف سینمای ایران یعنی محسن تنابنده و نوید محمد زاده در آن به ایفای نقش پرداختهاند. در این بخش از سایت ادبی و هنری تاپ ناز قصد داریم این فیلم را به شما دوستان و عزیزان معرفی کنیم. در ادامه با تاپ ناز بمانید.
فهرست موضوعات این مطلب
خلاصه داستان فیلم زودپز
همانطور که از اطلاعات اولیه فیلم زودپز برمیآید داستان فیلم در دهه 60 میگذرد و ماجرای سه دوست است که بعد از ترکیدن زودپز در محله قدیمیشان اتفاقهای عجیب و غریبی برایشان میافتد. به نظر میرسد وابستگی فیلمسازان به خاطره بازی با دهه شصت سوژه جذابی را به دست آنها میدهد تا بتوانند در حال و هوای آن روزها بیشتر سرک بکشند.
داستان فیلم در زمان موشک باران تهران، سال 1367 اتفاق میافتد؛ وقتی زودپز خانه میترکد و پدرخانواده به سختی مجروح شده و سپس فوت می کند آن هم در زمانی که تهران را بمباران کرده اند.
تیم بازیگری
تیم بازیگری فیلم زودپز صبح متشکل از بازیگران درجه یکی است که در ادامه نگاهی بر زندگی و نقش آنها خواهیم داشت.
محسن تنابنده
محسن تنابنده بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی است. او ابتدا در تئاتر مشغول به فعالیت بود و چند سال بعد برای بازی و نوشتن فیلمنامهٔ استشهادی برای خدا برندهٔ جایزهٔ بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و نامزد دریافت جایزهٔ بهترین فیلمنامه از جشنوارهٔ فیلم فجر شد.
او مدتی بعد نیز برای ایفای نقش در هفت دقیقه تا پاییز سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد جشنوارهٔ فیلم فجر را کسب کرد.
تنابنده برای بازی در نقش نقی معمولی در مجموعهٔ تلویزیونی پایتخت شهرت دارد. او طراح و سرپرست نویسندگان این مجموعه بود و برای این نقش و فیلمنامهاش برندهٔ سه جایزهٔ حافظ شد.
او همچنین برای بازی در فیلم ندارها دیپلم افتخار جشنوارهٔ فیلم فجر را دریافت کرد و برای فراری بار دیگر برندهٔ جایزهٔ بهترین بازیگر مرد جشنوارهٔ فیلم فجر شد.
او در درام تحسینشدهٔ قهرمان حضور داشت و برای نقشآفرینی در جنگ جهانی سوم برندهٔ جایزهٔ بهترین بازیگر مرد بخش افقهای جشنوارهٔ فیلم ونیز شد.
مطلب مشابه: بیوگرافی محسن تنابنده ؛ درباره زندگی شخصی، ازدواج با روشنک گلپا و کار های هنری او
نوید محمدزاده
نوید محمدزاده بازیگر اهل ایران است. نقشآفرینی او در فیلم عصبانی نیستم مورد تحسین منتقدان قرار گرفت، و برای آن، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد از جشنوارهٔ فیلم فجر شد.
او همچنین دوبار پیاپی برای نقشآفرینیهایش در ابد و یک روز و بدون تاریخ، بدون امضاء موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنوارهٔ فیلم فجر شده است. اولین تجربهٔ حضور او در نمایش خانگی با مجموعهٔ قورباغه بود.
مطلب مشابه: بیوگرافی نوید محمدزاده؛ عکس های نوید محمدزاده و زندگی شخصی اش و همسرش
گلاره عباسی
گلاره عباسی، بازیگر، صداپیشه، کارگردان و رماننویس ایرانی است. وی تحصیلاتش را دانشکده هنر و معماری آغاز کرد و پس از آن به کارگاه آزاد بازیگری رفت و زیر نظر امین تارخ آموزش دید. او تا کنون برنده سه جایزه بهترین بازیگر از جشنواره اسب نقرهای روسیه، بهترین بازیگر از فستیوال فیلم زنان فرانسه و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره فیلم فجر شدهاست.
«واقعی» و «باورپذیر» بودن، ویژگیای است که به نوعی به سبک بازی گلاره عباسی تبدیل شدهاست.
در سال 1401 عباسی اولین فیلم نیمه بلند خود، «هما» را ساخت. این فیلم مستند 47 دقیقهای برای اولین بار در جشنواره بینالمللی مستند ملبورن به نمایش درآمد.
در سال 1398 بنیاد سوینا را تأسیس کرد. بنیادی که برای اولین بار در ایران و به منظور دسترس پذیر کردن محصولات فرهنگی و فیلمهای سینمایی برای نابینایان و مشارکت نابینایان متخصص و نخبه در ساخت محصولات فرهنگی تأسیس شد.
روزبه حصاری
روزبه حصاری بازیگر سینما، تئاتر، تلویزیون، نوازنده و خواننده است.
او در سال 1389 پس از دو سال تمرین بازیگری برای نخستین بار در تئاتر «بالاخره این زندگی مال کیه» نوشتهٔ برایان کلارک به کارگردانی اشکان خیلنژاد به ایفای نقش پرداخت.
سپس در تئاترهای مختلفی در تهران با کارگردانهایی نظیرِ سیما تیرانداز، مازیار شهزاد دولتشاهی، دایانا فتحی و داود بنی اردلان همکاری کرد.
او در سال 1391 با اجرای نمایشهای «پیتزا جهان» به کارگردانی شهروز فرمانبرداری و «برداشت آزاد» موفق به دریافت جایزه جشنوارهٔ شهر شد.
روزبه حصاری در همان سال با بازی در تئاتر «مرگ در میزند» نوشتهٔ «وودی آلن» که خودش کارگردانی آن را به عهده داشت، جایزهٔ جشنوارهٔ امید را به دست آورد.
محمود جعفری
محمود جعفری بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی است. وی کار بازیگری را در سال 1350 به عنوان یکی از مؤسسان گروه تئاتر کوچ آغاز نمود و بازیگری در سینما را از سال 1352 با فیلم «قیامت» به کارگردانی «هوشنگ حسامی» آغاز کرد.
شیرین اسماعیلی
شیرین اسماعیلی هنرپیشه اهل ایران است. او فعالیت های هنری خود را با نقش آفرینی بر صحنه تئاتر آغاز کرده و نخستین اجرایش به نمایش کافه مک آدم به کارگردانی محمود استاد محمد برمی گردد؛ شهرام شاه حسینی اجرای او را دیده و از او برای همکاری در سریال همه چیز آنجاست دعوت کرده است.
اسماعیلی در نمایش های تماشاچی محکوم به اعدام، من چه جوری ممکنه یه پرنده باشم؟، زمان لرزه، تارتوف، شکار مرغابی، خانه ای در انتهای بهار/ سریال های : محکومین، همه چیز آنجاست، هشت و نیم دقیقه/ مجموعه نمایش خانگی همگناه (فصل 1 و 2) و فیلم های سینمایی : همدرد، نیمرخ ها، فصل نرگس، اوقات مشترک آن ها، حق سکوت، پیدا و پنهان، ایستگاه قطار حضور داشته است. شیرین اسماعیلی با مهدی صباغی (کارگردان و بازیگر) ازدواج کرده است.
میسا مولوی
میسا مولوی متولد 8 خرداد 1360 در تهران است. او در خانواده ای کاملا هنری به دنیا آمده و مادرش معصومه آقاجانی بازیگر سینما و تلویزیون و پدرش علیشاه مولوی شاعر ایرانی بوده که متاسفانه در سال 92 درگذشته است یک خواهر به نام مهدخت داشته که او هم فوت کرده، همچنین خواهرزاده صفا آقاجانی بازیگر نیز است.
میسا مولوی اولین فیلم کوتاه خود با نام “میوه درخت زیتون”سال 1379 در نوزده سالگی جایزه اول جشنواره بوسان بهترین جشنواره قاره آسیا را دریافت کرد. میسا مولوی همچنین سفیر حمایت از جانبازان اعصاب و روان یا ptsd نیز است. آقای بازیگر در فیلم های سینمایی افسانه شکارچیان گرگ، مهمونی کامی، زندگی در شهر بزرگ، جنایت و مکافات و آمین خواهیم گفت حضور داشته است. جدی ترین تجربه بازیگری میسا مولوی در سریال هفت است.
ساقی حاجی پور
ساقی حاجی پور هنرپیشه ایرانی و متولد سال 1374 در تهران است. ساقی حاجی پور کار خویش را با تئاتر از سال 1396 آغاز کرد و در تئاتر شربت سینه به کارگردانی و نویسندگی «رسول کاهانی» بازي کرد. ساقی حاجی پور هنوز ازدواج نکرده و مجرد است.
کارگردان این فیلم چه کسی است؟
همان طور که در ابتدای مقاله نوشتیم، کارگردان این فیلم رامبد جوان است. رامبد جوان تبریزی بازیگر، کارگردان و مجری تلویزیون ایرانی است.
او تا اوایل دهه 1370 تنها در تئاتر فعالیت داشت و پس از آن با بازی در سریال همسران (1373) و خانه سبز (1375) وارد کار تلویزیونی شد.
او برای نقشآفرینی در گناهکاران (1391) برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد. در دههٔ 1390، جوان بیشتر بهعنوان مجری برنامهٔ تلویزیونی خندوانه شناخته شد.
دیگر عوامل این فیلم
عوامل «زودپز» عبارتند از تهیهکننده: منصور سهرابپور، کارگردان: رامبد جوان، بازیگران: محسن تنابنده، نوید محمدزاده، محمود جعفری، گلاره عباسی، روزبه حصاری، شیرین اسماعیلی، ساقی حاجیپور، میسا مولوی و…بازیگر خردسال: سینا مسعودی، سرپرست نویسندگان: محسن تنابنده، نویسنده: مهدی نادری، بازنویسی نهایی فیلمنامه: ابوالفضل کاهانی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی نجفی، تدوین: حسن ایوبی، آهنگساز: امیر توسلی، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، سرپرست گروه کارگردانی و برنامهریز: نگار جنیدی، طراح صحنه: کامیاب امین عشایری، طراح گریم: آرزو حلاجی، طراح لباس: سارا سمیعی، صدابردار: مهران ملکوتی، مدیرتولید: محسن صرافی، دستیار اول کارگردان: دانیال غفارزاده، منشی صحنه: سهیلا کاشفی، جلوههای ویژه میدانی: محسن روزبهانی، جلوههای ویژه بصری: فرید ناظر فصیحی، مدیر تدارکات: رسول حاتمی، عکاس: محمد معین باقری ، مشاور رسانه و تبلیغات: مینوفلاحی و ویدئو پشت صحنه: کوروش خمسه نژاد.
مطلب مشابه: معرفی فیلم ساعت ۶ صبح / خلاصه داستان و عوامل فیلم جدید مهران مدیری
صحبت های رامبد جوان در فیلم خود
رامبد جوان که چند سال پیش و زمان ساخت فیلم «قانون مورفی» در گفتوگویی با صراحت اعلام کرده بود «هیچگاه از فجر قهر نمیکند» درباره حضور فیلمهای کمدی در جشنواره فجر معتقد است: «جشنوارههای بزرگ اصولاً فیلمهای کمدی را کمتر تحویل میگیرند و از نظر من واقعاً این نگاه، نگاه درستی نیست.
البته هستند فیلمهای کمدیای که ساختار ویژهتر و قصه خاصتری داشتهاند و در جشنوارهها هم دیده شدهاند. این اتفاق در جشنواره فجر رخ داده است. مثل فیلم «ورود آقایان ممنوع» که برای اولین بار بازیگر زنش برای یک فیلم کمدی سیمرغ بهترین بازیگری را گرفت. پس نمیتوان گفت که مطلقاً نسبت به فیلمهای کمدی بیتوجهی میشود.»
سخن پایانی
ممنون که تا آخر همراه تاپ ناز بودید. ما امروز و در این مقاله سعی کردیم تا درباره فیلم زودپز نوشته و آن را به صورت کامل به شما عزیزان معرفی کنیم. اگر قصد تماشای این فیلم را دارید؛ امیدواریم اطلاعات نوشته شده در این مقاله به درد شما بخورد.