مجله تاپ‌ناز‌

معرفی فیلم صبحانه با زرافه‌ها / خلاصه داستان، نقد و تیم بازیگری فیلم جدید سروش صحت

معرفی فیلم صبحانه با زرافه‌ها / خلاصه داستان، نقد و تیم بازیگری فیلم جدید سروش صحت

سروش صحت بازیگر، کارگردان، نویسنده و مجری معروف ایرانی است که با آثار کمدی جذاب و همچنین با برنامه کتاب باز شناخته شد. این هنرمند دوست داشتنی بعد از مدت‌ها با یک فیلم سینمایی جذاب و کمدی به عرصه بازگشته و بسیاری آن را ستوده و بسیاری دیگر آن را غیر قابل تماشا خوانده‌اند. به هر حال خوب یا بد ما در ادامه این فیلم سینمایی جدید را به شما دوستان و عزیزان معرفی خواهیم کرد. پس اگر قصد تماشای فیلم صبحانه با زرافه‌ها را دارید، در ادامه همراه سایت ادبی و هنری تاپ ناز شوید.

خلاصه داستان فیلم صبحانه با زرافه ها اثر سروش صحت

پویا، شاهین و مجتبی به عروسی رضا دعوت شده‌اند و برای خوشگذرانی بیشتر به استفاده از مواد مخدر روی می‌آورند، همه چیز خوب پیش میرود تا وقتی که رضا اوردوز می‌کند و این شب مبارک به شبی وحشتناک تبدیل می‌شود و…

تیم بازیگری

مثل همیشه در این فیلم نیز شاهد تیم بازیگری قوی و خوب سروش صحت هستیم. در ادامه نگاهی بر نقش و بیوگرافی آن‌ها خواهیم داشت. در ادامه با ما باشید.

هوتن شکیبا در نقش پویا

هوتن شکیبا در نقش پویا

هوتن شکیبا بازیگر ایرانی است. وی با بازی کردن نقش عبدالحمید ریگی در شبی که ماه کامل شد (1397) جایزهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را دریافت کرد.

هوتن شکیبا، 24 خرداد 1363 در تهران متولد شد و در سنندج بزرگ شد. او کارشناس کارگردانی تئاتر از دانشگاه سوره و کارشناس ارشد بازیگری از دانشگاه هنر است. از کارهای او می‌توان به بازی در فیلم‌های سینمایی طبقه حساس، هلن، شبی که ماه کامل شد، ابلق و مجموعهٔ تلویزیونی لیسانسه‌ها اشاره کرد. وی همچنین صداپیشگی دو عروسک دیبی و خونه بغلی را برای مجموعه‌های کلاه قرمزی و عروسک «بچه» و «شاباش» را برای مجموعه مهمونی در کارنامه دارد.

هوتن شکیبا به همراه الناز شاکردوست در جشنواره فیلم فجر هر دو با هم برای بازی در فیلم شبی که ماه کامل شد جایزه گرفتند، در حالی که قبل از آن‌ها محمدرضا فروتن و هدیه تهرانی هر دو برای بازی در فیلم قرمز این جوایز را دریافت کرده بودند.

مطلب مشابه: معرفی سریال قهوه پدری / خلاصه داستان و تیم بازیگری اثر جدید مهران مدیری

بهرام رادان در نقش مجتبی

بهرام رادان در نقش مجتبی

بهرام رادان بازیگر و تهیه‌کنندهٔ ایرانی است. او فعالیت حرفه‌ای خود را با بازی در فیلم شور عشق (1379) آغاز کرد و برای نقش‌آفرینی در فیلم‌های شمعی در باد (1382) و سنتوری (1385) موفق به کسب دو سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر شد.

او برای تهیه‌کنندگی علفزار (1400) نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم شد. رادان از‌ سال 1400 تا 1402، ناصرالدین‌شاه را در سریال عاشقانهٔ جیران به تصویر کشید.

پژمان جمشیدی در نقش رضا

پژمان جمشیدی در نقش رضا

پژمان جمشیدی بازیگر ایرانی و بازیکن سابق فوتبال است. او در طول فعالیت حرفه‌ای خود در فوتبال برای باشگاه‌هایی مانند سایپا، پرسپولیس، پاس تهران، فولاد خوزستان، استیل آذین و نیز برای تیم ملی ایران بازی کرد. جمشیدی از پول‌سازترین و فعال‌ترین بازیگران سینمای ایران در سال‌های اخیر است.

او حرفه بازیگری‌اش را نخست در سال 1390 با بازی در قسمتی از مجموعه تلویزیونی ساختمان پزشکان و سپس در سال 1392 و با بازی در نقش اصلی مجموعه تلویزیونی پژمان آغاز کرد.

او برای نقش‌آفرینی در فیلم‌های سوءتفاهم، شیشلیک و علفزار نامزد دریافت جایزه سیمرغ بلورین از جشنوارۀ فیلم فجر شده‌است.

همچنین نقش‌آفرینی او در مجموعه تلویزیونی زیرخاکی برایش تندیس جشن حافظ بهترین بازیگر مرد کمدی در تلویزیون را به همراه داشت.

بیژن بنفشه‌خواه در نقش شاهین

بیژن بنفشه‌خواه در نقش شاهین

بیژن بنفشه‌خواه یک بازیگر و کارگردان ایرانی است که در عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون فعالیت می‌کند. او به خاطر بازی‌هایش در مجموعه‌های تلویزیونی و فیلم‌های مختلف شناخته شده است.

بیژن بنفشه‌خواه سابقه طولانی در تئاتر دارد و در بسیاری از نمایش‌های معتبر به عنوان بازیگر و کارگردان فعالیت کرده است. : او به خاطر نقش‌هایش در سریال‌های تلویزیونی ایرانی معروف است و در پروژه‌های مختلفی در این حوزه حضور داشته است. بیژن بنفشه‌خواه همچنین در فیلم‌های سینمایی نیز بازی کرده و آثارش مورد توجه قرار گرفته است. او به خاطر توانایی در ایفای نقش‌های متنوع و متفاوت شناخته شده و توانسته است نظر مثبت مخاطبان و منتقدان را جلب کند.

هادی حجازی فر در نقش دکتر

هادی حجازی فر در نقش دکتر

هادی حجازی‌فر بازیگر و فیلم‌ساز ایرانی است. او دانش‌آموختهٔ رشتهٔ کارشناسی نمایش عروسکی از پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران و ورودی سال 1377 این دانشگاه است.

او بازیگری را در دورهٔ دانشجویی با بازی در مزرعه پدری (1382) آغاز کرد و در دههٔ بعد نقش اصلی فیلم‌های محمدحسین مهدویان، ایستاده در غبار، ماجرای نیمروز، لاتاری و ماجرای نیمروز: رد خون را گرفت.

او برای بازی در ماجرای نیمروز نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد. او در مجموعهٔ تلویزیونی پوست شیر نقش متفاوت‌تری از آثار قبلی‌اش را ایفا کرد.

حجازی‌فر در سال 1400 نخستین فیلم خود، موقعیت مهدی را نویسندگی و کارگردانی کرد و در آن افسر نظامی مهدی باکری در جنگ ایران و عراق را به تصویر کشید. این فیلم در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر نامزد دریافت 14 جایزه شد که پنج جایزه شامل سیمرغ بلورین بهترین فیلم را کسب کرد.

کارگردان و نویسنده فیلم صبحانه با زرافه‌ها

کارگردان

کارگردان و نویسنده فیلم صبحانه با زرافه‌ها سروش صحت است. سروش صحت بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی است. او در سال 1398 برای فیلم جهان با من برقص برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر شد.

سروش صحت به سالِ 1344 در اصفهان به دنیا آمد. او تا سال 1363 در اصفهان زندگی می‌کرد و پس از پذیرفته شدن در دانشگاه تهران، آنجا ساکن شد.

وی دارای مدرک کاردانی رادیولوژی، کارشناسی شیمی کاربردی از دانشگاه باهنر کرمان و کارشناسی ارشد آلودگی و حفاظت محیط زیست دریا است. وی از سمت مادر برادر ناتنی خشایار موحدیان، تدوین‌گر سینما، است.

فیلم صبحانه با زرافه‌ها یک اقتباس از فیلم‌های هالیوودی است!

شاید برای شما جالب باشد تا بدانید که داستان صبحانه با زرافه‌ها برگرفته از فیلم خماری (2009) به کارگردانی تاد فیلپس است. داستان آن فیلم درباره یک مراسم عروسی است که به‌زودی برپا خواهد شد. داگ داماد مراسم است و خیلی علاقه به رابطه دارد اما بعنوان مراسم آخرین شب مجرد بودن با سه دوست خود تصمیم می‌گیرد به لاس وگاس برود و مست کند.

داگ و دوستان با هم به هتلی می‌روند و با استفاده از مشروبات الکلی به‌شدت مست می‌شوند. اما صبح روز بعد می‌بینند که کلی خرابکاری کرده‌اند و چیزی از شب قبل یادشان نمی‌آید و مهم‌تر از همه آن‌ها داگ را گم کرده‌اند که این محور اصلی داستان را شکل می‌دهد.

رکوردشکنی در فروش

دومین فیلم سینمایی سروش صحت با عنوان «صبحانه با زرافه‌ها» در اولین روزهای اکران موفق به فروش 126 میلیارد ریالی شد.

اکران فیلم سینمایی «صبحانه با زرافه‌ها» که از چهارشنبه 9 آبان، آغاز شده با استقبال مخاطبان همراه شده و به فروش 126 میلیارد و 150 میلیون ریالی معادل با 172 هزار قطعه بلیت دست یافته است.بر این اساس، سهم استان تهران از کل فروش فیلم سروش صحت، بیش از 89 هزار و هفتصد قطعه بلیت بوده که به فروش نزدیک به 70 میلیارد ریال منجر شده است. در سایر شهرستان‌های کشور نیز، تا پایان روز جمعه، بیش از 82 هزار نفر به تماشای این کمدی پرستاره نشسته‌اند و فروش حدود 56 میلیارد و پانصد میلیون ریالی این فیلم را رقم زده‌اند.

بد نیست بدانید از مجموع فروش 126 میلیارد و 150 میلیون ریالی این فیلم، حدود 96 میلیارد ریال به‌صورت آنلاین و از طریق سامانه‌های بلیت‌فروشی به دست آمده است، که سینماتیکت83.6 درصد از این فروش -بیش از 106 هزار قطعه بلیت_ را به خود اختصاص داده است.

مطلب مشابه: معرفی فیلم زودپز / اولین فیلم محسن تنابنده و نوید محمدزاده به کارگردانی رامبد جوان

نقدها و نمرات فیلم صبحانه با زرافه ها

نقد این فیلم در روزنامه جوان:

هرچه می‌گذرد، باید حسابِ بیشتری روی سروش صحت در سینمای ایران باز کنیم. کارگردانی که با مروز زمان قابِ دوربین‌هایش چشم‌نوازتر، داستانِ فیلم‌هایش هیجان‌انگیزتر و بازیِ بازیگرانش حرفه‌ای‌تر می‌شود.

سروش صحت پس از گذراندن تجربه‌های مختلفی در سریال‌سازی، فیلمسازی، مجری‌گری و کتابفروشی، با «صبحانه با زرافه‌ها» به جشنواره فیلم فجر آمد. نام فیلم و ترکیب بازیگران از همان ابتدا همه را نسبت به ساخته جدید صحت کنجکاو و حساس کرده بود و یکی از فیلم‌های کنجکاوکننده جشنواره ۴۲ به شمار می‌رفت.

فیلم درباره لحظاتی مهم و طلایی در زندگی صحبت می‌کند که می‌تواند دنیایِ هر کسی را زیر و رو کند. یک لحظه و یک اتفاق می‌تواند بحران و حادثه‌ای بزرگ خلق کند که هیچ راهی برای خلاصی از آن پیدا نمی‌شود.

یک لحظه تفریح و عیاشی ممکن است آدمی را به سمت مرگ بکشاند؛ یا یک لحظه بخشش بتواند زندگی را به یک آدم ببخشد.

زندگی در فیلم به همین اندازه شکننده و از دست رفتنی است و مرگ جایی همین گوشه و اطراف پرسه می‌زند تا از راه برسد و خیلی ساده یکی را همراه خودش ببرد. رفتنی که جز برای همان شخص، برای دیگران اهمیت زیادی ندارد. دیگرانی که همچنان مشغول ابتذالِ روزمره‌شان هستند و جز همین ابتذال به چیز دیگری فکر نمی‌کنند.

نقد این فیلم در روزنامه ایرنا:

جدیدترین ساخته سروش صحت، به‌نوعی در امتداد همان نگاه ساختاری وی تعریف می‌شود. نقد جهان پست‌مدرن با تکیه بر نگاهی انتزاعی. فیلم با این محوریت، مفهوم خود را به خوبی به مخاطب منتقل می‌کند اما اشکالی که در این فیلم احساس می‌شود، عدم‌تبیین ساده‌تر وقایع در ریتمی تندتر است.

در جهان با من برقص، اگرچه همین نگاه چیستی‌انگارانه بر کلیت فیلم مستولی است اما کارگردان موفق می‌شود تا با داستانی چابک، نقض‌غرض خود را با ابزار سرگرمی به مخاطب منتقل کند. در صبحانه با زرافه، این روند، لکنت روایی دارد. فیلم در چند مرتبه دچار سکته روایی می‌شود و ریتم را می‌خواباند. به همین جهت، سکانس‌های مرده‌ای در فیلم پدیدار است که نه جلوبرنده است و نه مطابق با جهان فانتزی فیلم قدم برمی‌دارد. سکانس‌هایی که اگر حذف شوند نیز هیچ خللی در مسیر پیشبرد داستان رقم نمی‌زند.

سخن پایانی

ممنون که تا آخر همراه تاپ ناز بودید. ما امروز و در این مقاله سعی کردیم تا درباره فیلم صبحانه با زرافه ها  نوشته و آن را به صورت کامل به شما عزیزان معرفی کنیم. اگر قصد تماشای این فیلم را دارید؛ امیدواریم اطلاعات نوشته شده در این مقاله به درد شما بخورد.

مطالب مشابه را ببینید!