روش مهاجرت به موناکو از طریق تحصیل، کار و سرمایه گذاری
مهاجرت به کشور موناکو شرایط خاصی دارد که افرادی که تقاضا مهاجرت به کشور موناکو را دارند باید به روش های مختلف تحصیلی، کاری، گردشگری و … برای مهاجرت اقدام کنند. متقاضیان باید زبان رسمی مردم این کشور را بدانند تا براحتی ویزای این کشور را بگیرند. در ادامه اطلاعاتی در مورد نحوه دریافت ویزای این کشور را آماده کرده ایم.
مهاجرت به موناکو به دلیل وجود موقعیت کاری و شغلی زیاد در آن، این امکان را در اختیار مهاجران می گذارید که بتوانند پیشرفت داشته باشند و هر ساله هم افراد متقاضی مهاجرت به این کشور بیشتر می شود و دلیل هم برخورداری از شرایط مناسب اقتصادی است.
با توجه به این دلایل، مهاجران با روش های متعددی می توانند به این کشور وارد شوند. یکی از روش های وارد شدن به این کشور داشتن اقامت تحصیلی است. مهاجرت به این کشور شرایطی دارد که اگر شما این شرایط را داشته باشید می توانید در طی 5 روز کاری تابعیت این کشور را بگیرید. باید توجه داشته باشید که پیش از پذیرش تابعیت شما باید مدتی را در این کشور اقامت داشته باشید و همان گونه که می دانید اقامت این کشور از شیوه های مختلف ممکن است.
روش های مهاجرت به کشور موناکو
متقاضیان برای دریافت پاسپورت کشور موناکو باید کاندیدای فرهنگی و سیاسی این کشور باشند در این صورت می توانید با تحصیل رایگان در کشور موناکو موقعیت خود را رشد دهید در صورتی که شرایط شما مناسب باشد می توانید اعضای خانواده را هم به همراه خود به موناکو ببرید. این کشور از بهترین کشورها برای مهاجرت است و امکان پیشرفت را برای هر فردی محیا می کند.
خیلی از افرادی که متقاضی مهاجرت به این کشور می باشند این سوال برای آنها ایجاد می شود که بهتر است اقامت دائم این کشور را بگیرند یا تابیعات موناکو را؟ باید در پاسخ به این سوال گفت که اقامت دائمی این کشور این امکان را فراهم می کند که 10 سال در این کشور زندگی کنید و در صورت نیاز هم می توانید این اقامت را تمدید کنید. ولی اگر قصد شما از مهاجرت به این کشور زندگی کردن دائمی است باید تابعیت آن را بگیرید که از مزایا و حقوق شهروندی آن هم بهره مند شوید.
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت تحصیلی به کشور موناکو شرایط ویژه است که شما ابتدا باید دانشگاه مورد نظر را در این کشور انتخاب کنید و با ارائه رزومه تحصیلی خود و تایید این رزومه می توانید پذیرش بگیرید. ولی باید توجه داشته باشید که پیش از اینها باید زبان تحصیل کردن در این کشور را یاد بگیرید و در صورتی که روزمه تحصیلی شما از سوی دانشگاه مورد نظر قبول شود در مقطع کارشناسی باید آزمون ورودی شرکت کنید. دانشجو باید سالی 400 یورو در مقطع کارشناسی و بیشتر در دیگر مقاطع بپردازد و هزینه های تحصیل در دانشگاه تخصصی در این منطقه هم فراتر می رود.
مهاجرت کاری
روش دیگر برای مهاجرت به موناکو مهاجرت کاری است و افرادی که از این روش استفاده می کنند تخصص زیادی دارند. متقاضیان این نوع مهاجرت باید رزومه کاری خود را برای کارفرمای این کشور بفرستند و در صورت تایید کارفرما با ارسال تاییدیه و دعوتنامه فرآیند اقامت شما را انجام می دهد. برای داشتن این نوع ویزا باید سوابق تحصیلی، رزومه کاری، مدارک زبان، مدارک احراز هویت و … را بفرستید. ویزای این کشور در صورتی که بلند مدت باشد 3 ماه اعتبار دارد.
مهاجرت سرمایه گذاری
دیگر روش که می توانید برای مهاجرت کردن از آن استفاده کنید مهاجرت از طریق سرمایه گذاری است. افرادی که می خواهند از این روش برای اقامت استفاده کنند باید سرمایه زیادی داشته باشند و پشتوانه مالی آنها قوی باشد. این دسته از افراد با ثبت شرکت های تجاری به نام خود و انجام سرمایه گذاری روی این شرکت ها می توانند ویزای مهاجرت به این کشور را بگیرند. این نوع از ویزا، ویزای تجاری به حساب می آید و فرد این امکان را دارید تا اعضای خانواده را هم با خود به همراه داشته باشد. در این نوع فرد می توانید اقامت 5 ساله بگیرد و با راه اندزای کردن شغل های جدید در این کشور به عنوان یک کارآفرین اقدام به عمل می کند.
دیگر روش های مهاجرتی
از دیگر شیوه های مهاجرت به موناکو می تواند مهاجرت از طریق پناهندگی، تولد نوزاد، ازدواج با فرد اتباع این کشور و مهاجرت توریستی اشاره نمود. یکی از محبوب ترین مهاجرت های دنیا، مهاجرت توریستی است و برای دریافت این نوع ویزا باید گذرنامه شما 7 ماه اعتبار داشته باشد، مدارک احراز هویتی، بیمه مسافرتی، فرم ویزا و … را ارائه کنید.
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت
برای مهاجرت کردن به کشور موناکو در ابتدا بهتر است با دریافت مشاوره از موسسه های حقوقی روش مناسب برای مهاجرت خود را انتخاب کنید و در نهایت با پر کردن فرم تقاضای دریافت ویزا در 5 روز کاری و در صورت درست بودن مدارک می توانید ویزا را بگیرید. در صورت مهاجرت تحصیلی و کاری باید رزومه خود را برای دانشگاه و یا کارفرما بفرستید و در صورت تایید مدارک خود به وزارتخانه بفرستید که این مدارک شامل: گذرنامه، اصل شناسنامه، عکس پرسنلی، مدارک تحصیلی و کاری، مدارک زبان، پشتوانه مالی و … می باشد.