مجله تاپ‌ناز‌

پیکرتراشی یا بادی کانتورینگ چیست و چگونه انجام می شود؟

پیکرتراشی بدن که با نام بادی کانتورینگ نیز شناخته می شود،با دو روش جراحی و بدون جراحی در حال انجام است؛از روش های جراحی می توان به پیکرتراشی قسمت های مختلف بدن، لیپوساکشن، لیپوماتیک، آبدومینوپلاستی، لیپوست، اولترازد و بادی جت اشاره کرد.

از روش های بدون حراجی نیز می توان به لیپولیز اشاره کرد؛ افراد با مراجعه به پزشک جراح و بررسی های موردنظر می توانند یکی از روش ها را برای انجام پیکرتراشی انتخاب کنند، در این مرحله پزشک بهترین روش را با توجه به فرم بدن و … در اختیار زیباجو قرار می دهد.

در این مقاله قصد داریم به مواردی همچون چیستی پیکر تراشی، مزایا و فواید پیکرتراشی، نکات طلایی قبل و بعد از پیکر تراشی و روش های مختلف پیکر تراشی بپردازیم؛ در ادامه مقاله برای آگاهی بیشتر از بادی کانتورینگ یا پیکرتراشی همراه ما باشید.

پیکرتراشی یا بادی کانتورینگ چیست و چگونه انجام می شود؟

پیکرتراشی

امروزه انجام پیکرتراشی در میان انسان ها در حال افرایش است،برخی از افراد به دلیل کمبود وقت و عدم مراجعه به باشگاه و برخی به دلیل افتادگی پوست دست به بادی کانتورینگ یا پیکرتراشی بدن خود می زنند.

در پیکرتراشی با حذف چربی های اضافه پوست و رفع افتادگی پوست که در قسمت های مختلف بدن همچون شکم، صورت،غبغب، بازوها، ران ها، باسن و سینه ها صورت می گیرد، فرد زیباجو به تناسب مدنظر اندام خود خواهد رسید؛پیکرتراشی طی مراحل مختلف و در چندین جلسه انجام می شود و ممکن است چند ماه طول بکشد.

اگر پزشک جراح تشخیص دهد که پوست خاصیت ارتجاعی دارد اصولاً روش های لیپوساکشن،لیپوماتیک و لیپولیز را به زیباجو پیشنهاد می کند،اما در صورتی که پزشک تشخیص دهد پوست کشیدگی و حالت ارتجاعی ندارد ترکیبی از روش های ذکر شده در مقاله را به زیباجو پیشنهاد می کند.

جالب است بدانید، قبل از انجام بادی کانتورینگ وزن شما باید به تثبیت برسد چرا که کاهش یا افزایش وزن پس از انجام این حراجی باعث ایجاد چروک و زخم بر روی پوست می شود.

پیکرتراشی اعضای بدن

جراحی پیکرتراشی با بیهوشی کامل صورت می گیرد اما گاهی ممکن است این بیهوشی کمر به پایین را بی حس کند؛جراحی پیکرتراشی دارای اقسام مختلفی است که با توجه به صلاح دید پزشک جراح انجام می شود،این جراحی در قسمت های مختلف بدن قابل انجام است که در ادامه مقاله به آنها می پردازیم.

لیفت قسمت پایینی بدن

در پیکرتراشی قسمت پایینی بدن پوست و چربی اضافی شکم، ران ها و باسن حذف می شود،در برخی از موارد با صلاح دید پزشک جراح جلسات جراحی به دو تا چند جلسه افزایش می یابد؛ در این جراحی سلولیت های موجود بر روی پوست نیز رفع و از بین می روند.

پیکرتراشی ران ها: پزشک جراح برای انجام لیفت ران برشی را بر روی کشاله ران یا بخش خارجی آن ایجاد کرده و اقدام به حذف چربی های پوست می کند.

پیکرتراشی باسن: پزشک جراح برای انجام این جراحی گاهی اوقات در قسمت بالایی باسن و برخی اوقات نیز در کنار پهلو ها برش ایجاد کرده و اقدام به حذف چربی های اضافه می کند؛ لازم به ذکر است که نواحی برش خورده با استفاده از بخیه ترمیم می شوند و به حالت قبلی خود برمیگردند.

مطلب مشابه: راهکارهای افزایش حجم باسن کاملا طبیعی (با حرکات ورزشی و تغذیه)

لیفت قسمت بالایی بدن

قسمت بالایی بدن شامل سینه ها، بازو  ها و غبغب می شود،که در ادامه نحوه جراحی هر کدام را ذکر می کنیم.

پیکرتراشی سینه ها: برای انجام پیکرتراشی سینه ها یا ماستوپکسی، پزشک جراح برشی را از نوک پستان به قسمت زیرین امتداد می دهد،سپس اقدام به حذف چربی و در صورت نیاز برای افزایش سایز پستان، کاشت سینه را انجام می دهد.

پیکرتراشی بازو ها: پزشک جراح برای انجام این جراحی برشی را از زیر بغل تا قسمت آرنج ادامه می دهد و در ادامه به حذف چربی های اضافه می پردازد؛ پس از انجام جراحی بخیه زده می شود تا پوست بازو به حالت قبلی برگردد.

پیکرتراشی یا بادی کانتورینگ چیست و چگونه انجام می شود؟

فواید پیکرتراشی بدن

به صورت معمول فوایدی که برای انجام جراحی پیکرتراشی ذکر می شوند عبارتند از:

در طی چندین جلسه، افرادی که وقت و زمان کافی برای ورزش را ندارند یا از افتادگی اعضای بدن خود رنج می‌برند،می توانند با انجام جراحی پیکرتراشی چربی های اضافی بدن خود را حذف کرده و به تناسب اندام دست یابند.

پیکرتراشی بدن برای افرادی که روند کاهش وزن خود را طی کردند پیشنهاد می شود، زیرا پزشکان معتقدند که بعد از به پایان رسیدن روند کاهش وزن جراحی پیکر تراشی می تواند برای لیفت بدن و سفت شدن آن مفید باشد.

با بهبود یافتن و لیفت شدن اعضای بدن اعتماد به نفس فرد زیباجو تا حد زیادی افزایش می یابد و این می تواند بر روابط اجتماعی فرد زیباجو تاثیرات قابل توجهی بگذارد.

انجام جراحی پیکرتراشی باعث می‌شود که فرد به برنامه کاهش وزن خود پایبند مانده و شانس تناسب اندام خود را افزایش دهد.

مطلب مشابه: جراحی پروتز سینه چیست و این جراحی زیبایی چگونه انجام می شود؟

عوارض جراحی پیکرتراشی

قطعاً هر یک از عمل های زیبایی عوارض خاص خود را نیز به همراه دارند،پزشک جراح بعد از اتمام جراحی پیکر تراشی یک لوله تخلیه در محل برش های ایجاد شده برای جلوگیری از تجمع مایعات قرار می دهد.

از دیگر عوارض پیکر تراشی می توان به:

  •  کبودی و تورم در ناحیه برش ها
  • درد و ایجاد ناراحتی
  • اجبار به پوشیدن لباس های فشرده سازی
  • خطرات بیهوشی که ممکن است فرد زیباجو آلرژیک داشته و حتی منتهی به مرگ شود.
  • خونریزی و عفونت در حین جراحی
  • تجمع لخته های خونی در حین جراحی که باعث حمله قلبی، سکته مغزی و عوارض قلبی خواهد شد.
  • جمع شدن مایعات در زیر زخم های ایجاد شده
  • به طول انجامیدن بهبود جای برش و زخم ها
  • آسیب اعصاب حسی که ممکن است به صورت موقت یا دائمی باشند
  • آسیب به بافت های زیرین همچون عضلات
  • تورم و کبودی طولانی مدت

بهتر است تمامی زیباجویان قبل از اقدام به جراحی پیکر تراشی علاوه بر آگاهی از تمامی عوارض و خطرات احتمالی، با پزشک جراح خود به صورت کامل مشورت کرده و سپس تصمیم به انجام این جراحی بگیرند.

پیکرتراشی یا بادی کانتورینگ چیست و چگونه انجام می شود؟

نکات طلایی پس از عمل

قطعا پزشک جراح نکات لازم و کلیدی را در اختیار زیباجو قرار می دهد، اما رعایت نکات ذکر شده در مقاله نیز خالی از لطف نیست.

بهتر از فردا زیباجو تا حد امکان استراحت کرده و تا ۱۰ روز پس از انجام جراحی پیکر تراشی به صورت آرام به پیاده روی ادامه دهد.

بهتر است فرد زیباجو  حداقل تا یک ماه بعد از انجام جراحی پیکرتراشی از فعالیت های سنگین و تمرینات ورزشی سخت خودداری کند.

بهتر است فرد زیباجو پس از انجام جراحی پیکرتراشی از لباس‌های گشاد استفاده کرده و از پوشیدن لباس های تنگ که بخیه ها را تحریک می کند خودداری نماید.

در صورت لزوم و صلاحدید پزشک تا چندین هفته از لباس های فشرده سازی استفاده نمایید.

بهتر است فرد زیباجو هرگونه علائم غیر معمول را به پزشکی جراح خود اطلاع دهد تا منجربه خونریزی و درد شدید نشود.

انواع روش های پیکرتراشی

همانطور که قبل تر در مقاله ذکر کردیم روش های مختلفی برای انجام جراحی پیکرتراشی وجود دارد، در ادامه مقاله قصد داریم به صورت تخصصی به این روش ها بپردازیم و مزایا و معایب آنها را برای شما عزیزان شرح دهیم.

لیپوماتیک

لیپوماتیک یکی از روش های جراحی پیکرتراشی بدن برای از بین بردن چربی های اضافی بدن و حذف سلولیت ها است، فناوری استفاده شده در این روش بسیار قوی تر و پیشرفته تر از روش لیپوساکشن است.

در روش لیپوماتیک به دلیل شکستن و مکش چربی ها آسیب کمتری بافت عضلات وارد شده و چربی های زیر پوستی یکدست تر می شوند همچنین ماندگاری این روش بیشتر است؛ امروزه اکثر جراحان برای رسیدن به یک نتیجه طبیعی تر، این روش را با سایر روش هایی مانند جراحی پلاستیک شکم، لیفت بدن و افزایش یا کاهش سایز پستان ها ترکیب می کنند.

انجام پیکر تراشی با روش لیپوماتیک توسط بی حسی موضعی انجام می گیرد،اما اگر جراحان این روش را با سایر روش ها ترکیب کنند معمولا از بیهوشی استفاده می کنند، این روش تقریباً مشابه روش لیپوساکشن است به همین دلیل خونریزی و عارضه آن کاهش یافته و دوره نقاهت نیز کوتاه تر است،به صورتی که نیاز نیست فرد زیباجو در بیمارستان بستری باشد و سریع ترخیص می شود.

فواید روش لیپوماتیک

برخلاف روش لیپوساکشن چربی پوست کاملا یکدست شده و باعث ایجاد برامدگی و تورم چربی در پوست نمی شود.

در روش لیپوماتیک شکل گیری پوست بهتر است سایر روش ها همچون لیپوساکشن است.

تورم، کبودی و ترشحات در این روش نسبت به سایر روش ها بسیار کمتر است.

احتمالا عفونت در روش لیپوماتیک نسبت به سایر روش های پیکرتراشی کم تر است.

معایب روش لیپوماتیک

از آنجایی که در استفاده از روش پیکرتراشی لیپوماتیک ، پزشک با دستگاهی با ارتعاش بالا و لرزان همراه است؛ ممکن است دچار خستگی شده و در نتیجه دقت لازم برای انجام جراحی را نداشته باشد.

این روش بیشتر برای مناطقی همچون شکم، ران و بازوها که وسیع هستند پیشنهاد می شود.

در روش لیپوماتیک احتمال واکنش آلرژیک و سوختگی پوست در فرد زیباجو وجود دارد‌.

احتمال خارش ، حالت تهوع، سرگیجه ، سردرد ،ضعف بدن و کاهش دما پس از جراحی در فرد زیباجو وجود دارد.

لیپوساکشن

روش لیپوساکشن عوارض فراوانی همچون عفونت، خونریزی،درد و ناراحتی ، آسیب به عصب حسی، آسیب های بافتی و آمبولی دارد؛امروز انجام جراحی پیکر تراشی با روش لیپو ساکشن منسوخ شده است یا به صورت ترکیبی با سایر روش ها انجام می گیرد، لازم به ذکر است که دوره نقاهت این روش بسیار طولانی است.

لیپوست

لیپوست،نسل جدیدی از انواع دستگاه های لیپوماتیک است که با توجه به تکنیک های به کار رفته در این دستگاه چربی های اضافی بدن را با کمترین عوارض حذف می کند،از آنجایی که این دستگاه تمامی مزایای واترجت را دارد احتمال گلوله شدن چربی در زیر پوست و ناهمواری های آن را کاهش می یابد؛ از نظر جراحان معروف روش لیپوست یکی از کم خطرترین روش های پیکر تراشی در سال‌های اخیر است.

لیپولیز

روش پیکرتراشی لیپولیز،یکی از روش های حذف چربی های اضافه بدن بدون جراحی است؛این روش عوارضی همچون خونریزی، عفونت، ماندن جای زخم و التهاب  که سایر روش ها به همراه دارند را به هیچ عنوان ندارند.

در حال حاضر چهار نوع لیپولیز موجود است؛جراحان معمولاً برای حذف چربی های اضافه پوست که مقاوم هستند و با رژیم و انجام حرکات ورزشی از بین نمی روند این روش را توصیه می کند؛ شاخص توده بدنی فرد زیباجو در هنگام انجام این روش نباید بیشتر از ۳۰ باشد.

معایب پیکرتراشی بدن با لیزر

احتمال بروز برخی از واکنش ها همچون التهاب، تورم، قرمزی پوست ،بی حسی، تغییر رنگ، سوختگی و همچنین عفونت در روش پیکرتراشی بدن با لیزر وجود دارد.

دلایل و شواهد علمی برای برتری پیکرتراشی با استفاده از لیزر نسبت به سایر روش ها وجود ندارد و به همین خاطر در طی سالیان گذشته پزشکان بر سر آن به توافق نرسیده اند.

برخی از افراد که اقدام به پیکر تراشی با استفاده از لیزر کرده اند گزارش داده اند که درد ناشی از این روش تا چندین ماه در ناحیه مورد نظر موجود بوده است.

پیکرتراشی با استفاده از لیزر برای از بین بردن سلولیت های پوست و ترک های پوستی موثر نخواهد بود.

زایمان و پیکرتراشی

برای بیشتر افرادی که قصد انجام پیکرتراشی را دارند، این سوال ایجاد می‌شود که آیا امکان زایمان طبیعی بعد از انجام پیکرتراشی وجود دارد یا خیر جالب است بدانید برای خانم هایی که پیکر تراشی به روش لیپوماتیک انجام داده اند ضروری است که تا حداقل یک سال برای بارداری اقدام نکنند، زیرا درمان کامل بین ۱۲ تا ۱۸ ماه طول می کشد.

همچنین بانوانی که پس از زایمان قصد پیکرتراشی را دارند بهتر است حدود شش ماه پس از زایمان چه به صورت سزارین و چه به صورت طبیعی اقدام به این جراحی کنند زیرا در دوران بارداری و پس از آن وزن ثبات ندارد.

هزینه پیکرتراشی

هزینه پیکر تراشی برای افراد مختلف متفاوت است و بستگی به ناحیه عمل و همچنین روش آن دارد،به همین دلیل برای آگاهی از هزینه انجام این جراحی بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

زمان مراجعه به پزشک

بهتر است این جراحی را به عنوان یک روش درمانی در نظر نگیرید زیرا این جراحی تنها جنبه زیبایی دارد؛ از نظر جراحان زیبایی رژیم غذایی سالم و ورزش می توان تناسب اندام را در افراد ایجاد کند پس نیازی به انجام جراحی پیکرتراشی برای کاهش وزن نیست زیرا عوارض آن بسیار است.

در این مقاله سعی کردیم تمامی اطلاعات و آگاهی های لازم از جراحی پیکرتراشی را در اختیار زیباجویان عزیز قرار دهیم، امیدوارم با در نظر گرفتن عوارض این جراحی و مشورت گرفتن از پزشک خود بهترین انتخاب را داشته باشید؛ متشکریم که تا این بخش از مقاله همراه ما بودید.

مطالب مشابه را ببینید!