مراحل کاشت مو bht و روش انجام این روش خاص کاشت مو
شاید شما هم از افرادی باشید که دارای مشکل ریزش مو هستید و روز به روز، موهای شما حجم کمتری پیدا می کنند. کاشت مو یکی از راهکارهای مناسب است. در این مطلب روش کاشت موی bht را توضیح داده ایم.
امروزه یلی از افراد دنبال کاشت مو هستند، کاشت مو به روش های مختلف انجام می پذیرد. یکی از این روش ها کاشت مو به روش bht است. در این روش به جای استفاده از بانک موی سر فرد، مو از دیگر نواحی بدن که ضخیم و قوی باشند گرفته می شود و در قسمت سر، که دچار ریزش مو شده است قرار می گیرد.
آشنایی با روش کاشت مو bht
این پیوند در افرادی که موهای سرشان برای پیوند مناسب نیست استفاده می شود. این افراد موهای منطقه پشت سر و گوش هایشان ضعیف است. افرادی که در کاشت موهای قبلی خود از منطقه برداشت بیش از حد استفاده شده است از این کاشت مو برای آنها استفاده می شود. کاشت مو به این روش برای افرادی که نیاز به ترمیم موهای کاشته شده دارند هم مناسب است مانند ترمیم خط موها، موهای تاج و بخش های میانی سر. افرادی که در اثر تصادف یا بخیه دچار ریزش مو در بخش هایی مانند ابرو و یا ریش شده اند، این روش کاشت مو برای آنها موثر است.
منطقه برداشت مو
برای کاشت با استفاده از این روش، ریش صورت گزینه خوبی است. موی ریش با داشتن ضخامت، مقاومت و سرعت رشد خوب، انتخابی عالی برای کاشت به روش bht است. موهای این قسمت به ویژه در زیر چانه خیلی هماهنگ با موی سر هستند. موهای قسمت سینه هم ماندگاری خوبی در پیوند دارند. بعد از موی ریش بهترین انتخاب برای پیوند مو، موهای سینه است. موهای قسمت های دیگر اعضای بدن در کاشت احتمال موفقیت کمتری دارند. مثلا در بعضی از منابع علمی به موهای پا اشاره شده است که نتیجه چندان جالب نخواهد بود.
داوطلب مناسب برای کاشت مو به روش bht
افرادی که برای انجام این کاشت مو متقاضی می باشند قبل از هر چیزی باید به واقعیت ها آگاهی داشته باشند و سپس تصمیم به انجام برای این عمل بگیرند. برای اینکه شانس موفقیت در کاشت مو به روش bht بررسی شود، از شاخص اهدا قفسه سینه بهره می گیرند. فاکتورهایی که در این شاخص استفاده می شود شامل این موارد است.
- وسعت ناحیه برداشت
- تعداد گرافت های مو با ۲ الی ۳ فولیکول
- مقدار تراکم مو
- طول موهای بدن
- شباهت بین موی بدن و سر به لحاظ حالت و رنگ
مزایا کاشت مو با این روش
- در این روش کاشت بیمار بی هوش نمی شود.
- در این روش با توجه به اینکه فرد از داروهای بی حسی استفاده می کند و بخش مورد نظر بخیه و برش زده نمی شود، در هنگام کاشت و بعد از آن درد احساس نخواهد شد.
- این روش برای افرادی که بانک موی ضعیفی دارند، امکان شانس برخورداری از موهایی زیبا و متراکم را به آن ها می دهند.
- عوارض هایی که در ناحیه برداشت در سایر روش های کاشت در سر دیده خواهد شد، در این روش اگر ناحیه برداشت قفسه سینه باشد، در معرض دید نخواهد بود.
- خونریزی در هنگام کاشت و بعد از آن بسیار کم است.
ایرادها و معایب
- درصد موفقیت در این روش حداکثر 70 درصد است. تضمینی نیست که تمام گرافت های موی کاشته شده دارای ریشه شوند.
- شاید از نظر میزان رشد، موی سر و بدن ناسازگار باشند. موهای بدن در شش ماه حدود 1 تا 2 اینچ رشد می کنند. اگر چه موهای برداشته شده از بدن که در سر کاشته می شود، بعد از مدتی با محل جدید خود سازگار می شوند ولی این سازگاری زمان بر است و این باعث دلسردی فرد خواهد شد.
- حساسیت پوست بدن به نسبت پوست سر بیشتر است و این امر باعث محدودیت هایی در برداشت مو می شود. مثلا بعضی از اشخاص به دلیل ایجاد تراکم در موهای سر خود خواستار این هستند که برداشت زیادی از ریش داشته و به سر پیوند بزنند. این موضوع امکان پذیر نیست. برداشت زیاد باعث ایجاد جای زخم می شود و این امر باعث ایجاد مشکل در زیبایی فرد می شود.
- از دیگر مشکلات این پیوند عدم سازگاری موی سر و بدن از لحاظ رنگ و حالت است.
مراحل انجام این کاشت مو
- پزشک در ابتدا شخص را معاینه می کند. در این معاینات، طراحی خط مو و ارزیابی فولیکول های لازم برای ایجاد تراکم حداکثری، ارزیابی وسعت محل برداشت، کیفیت موهای قسمت برداشت و پوست سر بررسی می شود. با توجه به این معاینه ها، پزشک مشخص می کند که این کاشت مو در فرد موثر است یا خیر.
- بعد از برری و معاینه، منطقه اهدا و پوست سرا برای از بین بردن الودگی ها و جلوگیری از بیماری های عفونی ضد عفونی کرده و سپس بی حس می کنند.
- سپس از طریق پانچ های مخصوص اقدام به برداشت فولیکول ها از منطقه برداشت می کنند.
- در ادامه فولیکول ها توسط تیم درمانی آماده سازی می شوند. آماده کردن فولیکول ها و ترمیم فولیکول های آسیب دیده در زیر میکروسکوپ یکی از مهمترین مراحل این کاشت است.
- فولیکول های برداشت شده در مناطق کاشت قرار داده می شوند. کانال هایی در منطقه کاشت ایجاد می شوند و فولیکول ها در آن جایگذاری می شوند.
- کاشت مو در این روش نیاز به چندین جلسه دارد.