مجله تاپ‌ناز‌

کپسول تاموسین Tamusin ؛ اطلاعات دارویی تاموسین و موارد مصرف این قرص

کپسول تاموسین Tamusin
کپسول تاموسین Tamusin برای بهبود و کاهش علائمدر بیماران مبتلا به بزرگی پروستات تجویز می شود. این دارو عوارضی هم دارد. در این مطلب اطلاعات، نحوه مصرف، دوز دارو و عوارض تاموسین را بررسی می کنیم.

اطلاعات دارویی کپسول تاموسین

بزرگی پروستات یکی از بیماری های مردانه است که در سنین بالا بروز پیدا می کند. این بیماری باعث علائمی مانند کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمادن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، تکرار ادرار، سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار درون مثانه خود را نشان می دهد.
بزرگ شدن پروستات در مردان مسن باعث بسته شدن خروجی مثانه می شود. شیوع این بیماری بین 60 تا 70 سال است ولی در سنین پایین هم احتمال بروز وجود دارد. بعضی از افراد تصور می کنند انجام دادن فعالیت های جنسی می تواند پورتستات را بزرگ کند و بیماری های مربوط به آن را بیشتر کند ولی این فکر غلط است زیرا انجام دادن فعالیت های جنسی و آمیزش جنسی باعث شادابی غده پروستات می شود.
یکی از بیماری های شایع میان مردان، بزرگی پروستات است. بعضی از آقایان به سادگی از کنار این بیماری می گذرند و درمان مناسبی را انجام نمی دهند.
بزرگی پروستات با دارو و یا جراحی به سادگی برطرف می شود.
اگر بزرگی پروستات خفیف و متوسط باشد می توان با دارو آن را درمان کرد و اگر بزرگی پروستات شدید باشد باید جراحی صورت بگیرد. کپسول تاموسین یکی از داروهایی می باشد که به این منظور تجویز می شود.
کپسول تاموسین Tamusin

درمان بزرگی پروستات با تاموسین

این دارو علاوه بر بزرگی پروستات می تواند در موارد دیگری مانند درد حین ادرار، تکرار ادرار و نیاز به تخلیه فوری ادرار هم به کار برود. این دارو دارای ماده فعالی به نام تامسولوزین هیدروکلرید است که باعث شل شدن عضلات پروستات و مثانه می شود.

این نکته را باید بدانید که این دارو نمی تواند پروستات را کوچکتر کند و فقط برای روان شدن ادرار صبحگاهی و تسکین بیماری مورد استفاده قرار می گیرد. پس این واضح است که پس از قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات بروز خواهند کرد.

از عوارض این دارو می تواند به اختلالات خواب، درد پشت، آبریزش و گرفتگی بینی، گیجی، اسهال، عف، کاهش حجم منی، گلودرد یا اشکال در بلع، کم شدن انرژی، خستگی، حالت تهوع و درد قفسه سینه اشاره کرد.

همچنین این دارو با  آلفوزوسین، دوکسازوسین و ترازوسین، کلاریترومایسین، آزیترومایسین، اریترومایسین و تلی ترومایسین، کتوکونازول، پوساکونازول، ایتراکونازول و وریکونازول تداخل دارویی داردو

نحوه مصرف این دارو با توجه به دستور پزشک باید مشخص شود.

امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد در بخش دیگر هم می توانید در مورد داروی درمان کننده بزرگی پروستات به نام فیناستراید بخوانید.

مطالب مشابه را ببینید!