گچ خوراکی از چه چیزی ساخته می شود؟ آیا خوردن آن مضر است؟
گچ خوراکی ترکیبی از نشاسته، مواد طعم دهنده و سایر افزودنی های مجاز می باشد. در سال های گذشته این خوراکی بسیار محبوب و پرطرفدار بوده است. گچ خوراکی برای کسانی که تمایل بسیار زیادی به خوردن گچ دارند؛ تولید شده است. این خوراکی در دو نوع ترد و نرم تولید می شود. در پاسخ به سوال گچ خوراکی از چه چیزی ساخته شده است؟ باید اشاره کرد عمده ترکیبات موجود در این گچ از نشاسته و مقدار کمی رنگ مجاز می باشد. این محصول طعم بسیار خوبی دارد و به عنوان جایگزینی بی خطر و بی ضرر برای علاقه مندان به خوردن گچ می باشد.
تعداد محدودی از آقایان و بانوان علاقه بسیار زیادی به خوردن گچ دارند. به طوری که با خوردن این خوراکی فرد حس لذت را تجربه می کند. این نوع از گچ برای افرادی که تمایل بسیار زیادی به خوردن گچ دارند، به شدت توصیه می شود. این گچ در رنگبندی مختلف و متنوع تولید و به فروش می رسد. با خوردن هر یک از این گچ ها فرد حس لذت را به صورت تمام عیار تجربه خواهد کرد.
گچ خوراکی چیست؟
گچ خوراکی حاوی ترکیبات مختلفی است، که سازگاری بسیار بالایی با بدن دارند. بر اساس جدیدترین بررسی های صورت گرفته؛ برخی از افراد تمایل بسیار زیادی به خوردن گچ و خاک دارند. این بیماری از دیدگاه روانشناسی پیکا شناخته می شود. فرد حس لذت واقعی را با خوردن گچ تجربه می کند. همچنین افرادی که درگیر این بیماری هستند؛ پس از خوردن گچ از نظر روانی آرام می شوند.
گچ خوراکی برای چنین افرادی تولید شده است. در واقع این محصول جایگزینی مناسب برای گچ واقعی می باشد. خوردن گچ واقعی می تواند خطرات مختلفی را برای فرد در پی داشته باشد. در صورتی که گچ خوراکی از چنین ویژگی برخوردار نیست. این محصول بر پایه نشاسته ذرت و طعم دهنده های مجاز تولید شده است. به لحاظ عطر و طعم نشاسته ذرت شباهت بسیار زیادی به گچ دارد.
این محصول خوراکی آسیبی به دندان ها وارد نمی کند و به راحتی قابل خوردن می باشد. به طوری که خوردن آن برای فرد بسیار خوشایند است. همچنین این محصول خوراکی در بسته بندی های متفاوت و متنوع جهت فروش عرضه می شود.
مواد تشکیل دهنده گچ خوراکی چیست؟
در واقع گچ خوراکی ماده غذایی سالم و مناسبی نیست. مواد تشکیل دهنده این محصول شامل نشاسته ذرت، آرد برنج، مقداری طعم دهنده مجاز و کمی رنگ طبیعی می باشد. در حالت کلی خوردن مداوم این گچ توصیه نمی شود. مصرف مداوم این نوع از گچ می تواند سلامت جسمی فرد را به خطر بیاندازد. این ماده خوراکی حاوی کلسیم می باشد. کلسیم موجود در این گچ می تواند از بروز بیماری های استخوانی جلوگیری کند.
همچنین در اغلب موارد به این محصول ویتامین های مختلفی نیز افزوده می شود. مصرف مداوم این گچ به صورت مداوم می تواند خطرات مختلفی را به همراه داشته باشد. دریافت کلسیم بیش از حد می تواند باعث تشکیل سنگ در مجاری کلیه و مثانه شود. همچنین این گچ باعث ایجاد احساس سیری کاذب در فرد خواهد شد. به نوعی اشتهای فرد را کاهش می دهد.
با مصرف این گچ می توان از بروز بیماری های مختلف نظیر آرتریت جلوگیری کرد. گچ های خوراکی جدید حاوی مواد معدنی مختلفی نیز هستند. این ماده خوراکی می تواند به کنترل ورم معده نیز کمک کند.
فواید گچ خوراکی
- گچ خوراکی سرشار از کلسیم می باشد؛ به همین دلیل مصرف این ماده خوراکی می تواند باعث تقویت دندان ها شود.
- برای جلوگیری از ریزش مو نیز مصرف گچ خوراکی توصیه می شود. به طوری که پس از خوردن این گچ موها شادابی و طراوت خاصی را به دست می آورند.
- این ماده خوراکی باعث کنترل اسید ترشح شده از معده خواهد شد. بهترین راهکار برای درمان مشکلات پیش از قاعدگی مصرف گچ خوراکی می باشد.
- این گچ باعث درمان شکم درد و درد عضلانی ناشی از قاعدگی می شود.
- گچ خوراکی به راحتی در معده هضم نمی شود. به همین دلیل باید از مصرف بی رویه آن تا حد ممکن جلوگیری کرد.
- همچنین گچ خوراکی برای درمان بیماری های گوارشی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. با خوردن این گچ می توان سلامت روده بزرگ را تضمین کرد.
- این ماده خوراکی تعداد باکتری های مفید موجود در روده بزرگ را افزایش خواهد داد.
- همچنین بهترین راه مقابله با بیماری استفراغ هراسی مصرف گچ خوراکی می باشد.
- این گچ به صورت مداوم نباید مصرف شود. تحت چنین شرایطی بدن درگیر عوارض مختلفی خواهد شد.
عوارض مصرف گچ خوراکی چیست؟
از دیدگاه پزشکان تغذیه مصرف مداوم گچ خوراکی به هیچ عنوان توصیه نمی شود. تحت چنین شرایطی فرد درگیر عارضه های مختلف جسمی خواهد شد.
- مصرف مداوم این گچ باعث ایجاد سردی در رحم خواهد شد. تحت چنین شرایطی چرخه قاعدگی بهم خواهد خورد.
- در دوران بارداری مصرف بی مورد این گچ می تواند باعث ایجاد مشکلات گسترده ای در جنین شود.
- این گچ خوراکی باعث ایجاد اختلالات مربوط به رشد در چنین خواهد شد.
- مصرف مداوم این گچ می تواند احتمال درگیری با نفخ شدید را افزایش دهد.
- مصرف بی رویه این محصول خوراکی باعث تشدید سردردهای میگرنی خواهد شد. در حالت کلی باید مصرف این گچ را محدود کرد. در غیر این صورت درگیری با بیماری های مختلف می تواند باعث سلامت جسمی فرد را تهدید کند.
- مصرف مداوم این گچ در آقایان باعث بروز مشکلات گسترده در پروستات می شود. این محصول خوراکی باعث کاهش سرعت و مورفولوژی اسپرم ها خواهد شد.
- همچنین در صورت مصرف مداوم و بی رویه درگیری با مشکلات مربوط به ناباروری به دور از واقعیت نخواهد بود. حتما باید از خوردن بی مورد گچ خوراکی جلوگیری کرد. در غیر این صورت بدن درگیر مشکلات جسمی شدیدی خواهد شد.
خوردن گچ خوراکی می تواند عوارض مختلفی را برای فرد در پی داشته باشد. این ماده خوراکی میزان تحریک پذیری روده را افزایش خواهد داد. همچنین در سه ماه اول بارداری خوردن این گچ می تواند باعث تشدید اسهال و استفراغ شود. به طوری که فرد از نظر جسمی ضعیف می شود. این گچ می تواند باعث ایجاد شکم درد در نواحی مختلف شود. در آقایان خوردن این ماده خوراکی باعث تحریک ریه ها خواهد شد.
به نوعی میزان تحریک پذیری بدن افزایش پیدا می کند. این ماده خوراکی باعث ایجاد آسیب های گسترده در چشم می شود. به طوری که قرنیه و شبکیه چشم نیز درگیر مشکلات مختلف می شود. برخلاف تمامی باورهای رایج آقایان نیز درگیر مشکلات و عوارض مربوط به خوردن گچ می شوند. این گچ می تواند باعث کاهش میل جنسی در آقایان شود. همچنین این ماده خوراکی باعث تشدید مشکلات مربوط به رفلاکس معده خواهد شد.
علت تمایل به خوردن گچ خوراکی چیست؟
بررسی ها و تحقیقات گسترده ای در خصوص تمایل به خوردن گچ خوراکی انجام گرفته است. تحقیقات جدید اثبات کرده که علت این وابستگی و تمایل به خوردن گچ در بانوان و آقایان کمبود برخی از مواد مغذی و معدنی در بدن می باشد. به نوعی کمبود این مواد باعث افزایش میل به خوردن گچ در فرد می شود. محققین بر اساس بررسی های جدید اثبات کرده اند کمبود روی و آهن موجب تمایل بیشتر به خوردن گچ می شود. به طوری که فرد از خوردن گچ احساس لذت می کند.
بر اساس مقاله منتشر شده پزشکی در سال ۲۰۱۵، حدود ۳۸ درصد از افراد جامعه از این مشکل رنج می برند. بهترین راهکار برای درمان این عارضه مراجعه به پزشک می باشد. پزشک پس از انجام بررسی های لازم و آزمایشات متعدد نظریه خود را صادر خواهد کرد. بانوان در دوران بارداری با کمبود شدید مس، منگنز و روی مواجه می شوند.
کمبود چنین موادی در بدن می تواند باعث تمایل بیشتر فرد به خوردن گچ شود. به طوری که پس از یک دوره کوتاه مدت فرد وابستگی بیشتری به خوردن گچ پیدا می کند. در افرادی که از اختلال اضطراب و استرس رنج می برند؛ این مشکل بیشتر مشاهده می شود.
چرا زنان باردار گچ خوراکی را دوست دارند؟
زنان باردار به دلیل تغییرات هورمونی و کمبود برخی از ریز مغذی های اصلی در خون تمایل بسیار زیادی به خوردن گچ خوراکی دارند. برخی از افراد گچ عادی را به مقدار زیاد میل می کنند. تحت چنین شرایطی سلامت مادر باردار و چنین به خطر خواهد افتاد. حتما در این دوران حساس باید خوردن گچ خوراکی را محدود کرد. در غیر این صورت بدن در این شرایط حساس درگیر عارضه های مزمن کلیوی و کبدی خواهد شد.
مواد گچ خوراکی در کبد و کلیه مادر باردار باعث ایجاد رسوب می شود. تحت چنین شرایطی خطرات مختلفی اعم از زایمان زودرس و سقط جنین در انتظار فرد خواهد بود. این ماده خوراکی شاید در مقایسه با گچ عادی کم ضررتر باشد؛ ولی خوردن بی مورد آن به هیچ وجه توصیه نمی شود.
تحت چنین شرایطی فرد درگیر مشکلات اضطراب و استرس شدید خواهد شد. همچنین خوردن این ماده خوراکی می تواند میزان کلسیم موجود در خون را افزایش دهد. مادر باردار با جویدن گچ خوراکی احساس لذت می کند. به طوری که خوردن این ماده غذایی آرامش خاصی را به فرد القا می کند.
کلام آخر
در حالت کلی تمایل به خوردن گچ در خانم های باردار بیشتر از افراد عادی است. کمبود برخی از ریز مغذی ها و مواد معدنی باعث ایجاد چنین عارضه ای می شود. تمایل به خوردن گچ، پیکا نامیده می شود. گچ خوراکی از مواد مختلفی نظیر: نشاسته، آرد برنج، طعم دهنده های مجاز و رنگ های طبیعی تولید شده است. خوردن این ماده به صورت مداوم می تواند عوارض مختلفی را برای بدن در پی داشته باشد. همچنین گچ خوراکی میزان کلسیم موجود در خون را افزایش خواهد داد. با خوردن این گچ فرد احساس سیری کاذب خواهد کرد. این ماده خوراکی باعث تشدید مشکلات گوارشی می شود.