10 دروغ در مورد تکنولوژی که همه باور کرده ایم!
آیا تا حالا شنیده اید که خالی کردن کامل شارژ، عمر باتری را افزایش می دهد؟ یا جیلبریک کردن تلفن غیرقانونی است؟ یا شما باید برای آخرین پردازشگر اینتل صبر کنید چون «خیلی سریع تر است»؟ این ها افسانه هایی هستند که هر روز آنها را می شنویم و به اطرافیان خود منتقل می کنیم. اما بیشتر آنها فقط وقت ما را تلف می کنند (و حتی در بعضی مواقع برای گجت های مان مضر هم هستند). در اینجا هشت مورد از معروف ترین آنها را می آوریم. پس در ادامه مطلب با ما باشید.
هر چه سخت افزار خفن! تری داشته باشی، بهتر است
اگر هنوز منتظرید تا پردازشگر جدید بیاید، اگر هنوز منتظر موبایلی با آخرین نسخه اندروید هستید و اگر دنبال RAM بیشتری می گردید، در واقع دارید وقت خود را تلف می کنید.
این روزها مشخصات سخت افزاری به اندازه قدیم اهمیت ندارند. قدرت پردازشگرها در بسیاری موارد بیشتر از نیاز کاربر است و همیشه در زمانی که تلفن رویایی تان وارد بازار می شود، نسخه جدیدتری در حال معرفی است. البته استثناهایی هم داریم و نارنجی نیز توصیه می کند حداقل این بار، برای خرید یک لپ تاپ جدید، تا تابستان یا پاییز صبر کنید اما به طور کلی به سعی خود برای داشتن آخرین نسخه از هر ابزار پایان دهید و فقط آنها را آپدیت کنید. با این کار زندگی شادتری خواهید داشت.
فرمت های حجیم موسیقی، کیفیت بهتری نسبت به MP3 دارند
گرچه فرمت های مختلف موسیقی تفاوت هایی دارند، اما مسئله این است که برای حس کردن این تفاوت، اول باید قدرت شنوایی بالایی داشته باشید، دوم باید با دقت هم گوش دهید، سوم نیاز به بلندگوهای عالی دارید و چهارم این تفاوت در بعضی موسیقی های خاص مثلا کلاسیک یا جاز بیشتر حس می شود. حرف مرا باور نمی کنید؟ تست کنید تا خودتان متوجه شوید. شاید از نتیجه متعجب شوید. البته این حرف به معنی بی ارزش بودن تمام آن فرمت های حجیم نیست، آنها برای تبدیل آرشیو موسیقی شما به فرمت های جدید مورد نیاز هستند (در حالی که تبدیل فرمت های فشرده به یکدیگر کیفیت را خراب می کند).
برنامه های Task Killer اندروید برای کارایی بهتر، ضروری هستند
نه تنها کاربران جدید اندروید به این افسانه اعتقاد دارند که حتی بسیاری از شرکت های موبایل نیز توصیه می کنند برای افزایش طول عمر باتری و سرعت موبایل، بهتر است از Task Killer ها استفاده کنید. این نرم افزارها نه تنها هیچ کاری برای باتری نمی کنند، بلکه بسیاری از آنها برای حل کردن مشکلاتی ساخته شده اند که اصلا وجود ندارند (مثلا خالی کردن RAM، در حالی که پر بودن رم چیز بدی نیست ). پس هنگام استفاده از یک تسک کیلر، اگر حس کردید کارایی موبایل افزایش یافته، یا به این دلیل است که یکی از پروسه ها حذف شده (که در این موارد ریستارت کردن موبایل خیلی بهتر جواب می دهد) یا به دلیل این است که آن برنامه بیش از حد از CPU و رم استفاده می کرد (که در این موارد بهتر است آن برنامه را کلا حذف کنید و دنبال جایگزین بهتری باشید). از سوی دیگر، تسک کیلرها می توانند مشکلاتی برای موبایل تان ایجاد کنند و توصیه می شود از آنها استفاده نکنید، مگر در موبایل های خیلی خیلی قدیمی، با نرم افزارهای خیلی خیلی قدیمی و آپدیت نشده. این قضیه تست شده و اگر به دنبال راه های واقعی برای افزایش سرعت هستید به اینجا بروید. (اگر تمایلی به خواندن آن ندارید، حداقل عکس جالب آن را ببینید.)
جیلبریک موبایل غیرقانونی است
گرچه جیلبریک کردن موبایل گارانتی آن را از بین می برد، اما این کار به هیچ وجه غیر قانونی نیست. اداره کپی رایت رسما اعلام کرده که جیلبریک کردن ابزار متعلق به خودتان، کاملا قانونی است. البته، تا زمانی که شما اپلیکیشن های دزدی ( و کرک شده) روی موبایل تان نصب نکنید. اگر چه قوانین آنقدر زیاد و دست و پا گیر هستند که همه ما بدون آنکه بدانیم هر روزه تعداد زیادی از آنها را می شکنیم. اما حداقل جای خوشحالی دارد که خود جیلبریک کردن قانونی است. علاوه بر این با مراجعه به اینجا می توانید تعدادی از کاربردهای قانونی آن نیز را بیابید.
کاربران مک لازم نیست نگران بدافزارها باشند
کاربران مک اغلب و در همه جا «امنیت بیشترشان» را نسبت به ویندوز اعلام می کنند. اخیرا بحث های فراوانی حول این مسئله شکل گرفته بعضی می گویند که چون سیستم عامل مک شاخه ای از یونیکس است ذاتا امنیت بیشتری دارد. از سوی دیگر مخالفان می گویند تعداد کمتر کامپیوترهای مک علت اصلی کم بودن ویروس های این سیستم عامل است. درست است که ویروس های مک به فراوانی ویندوز نیستند، اما مک ها فاصله فراوانی تا امنیت دارند. در حقیقت اکنون بدافزارهایی برای مک هم پیدا شده اند. پس با وعده یک سیستم عامل مک با مرورگرهای امن و سیستم عاری از ویروس و سایر بدافزارها، خودتان را گمراه نکنید. همه اینها به کنار، اینکه ویروس های ویندوزی شما را آلوده نمی کنند، به معنی این نخواهد بود که شما منبع پخش آن ویروس ها به ویندوزهای دوستان تان نیستید.
شارژ باتری لپ تاپ تان را هر چند وقت یک بار کاملا خالی کنید
این روزها، عمر باتری به یکی از معیارهای اصلی گجت ها تبدیل شده است. احتمالا همه شما نکاتی برای بیشتر کردن عمر باتری شنیده یا خوانده اید. این افسانه خالی کردن کامل شارژ باتری متعلق به باتری های قدیمی نیکل کادمیوم بود که از مشکل Memory Effect رنج می بردند. این مشکل در باتری های جدید وجود ندارد. امروزه باتری ها نیاز به نگهداری چندانی ندارند و حسابی جان سخت شده اند. البته هنوز هم راه هایی برای بهبود عمر آنها وجود دارد.
شبکه های وای فای دارای رمزعبور، در برابر هکرها مصون هستند
حتما راجع به اهمیت امنیت در شبکه های وای فای عمومی شنیده اید، اما هنوز کاربران از وضعیت اسفناک واقعی شبکه های وای فای عمومی بی خبرند و یا آن را دست کم می گیرند. صرف داشتن رمزعبور یک شبکه به معنی امن بودن آن نیست. پسورد فقط شما را در برابر هکرهای خارج شبکه محافظت می کند. در شبکه وای فای خانه تمامی افرادی که رمزعبور را دارند، مورد اعتماد بوده و مشکلی وجود ندارد. اما در شبکه وای فای یک کافی شاپ یا هتل هر کسی می تواند رمزعبور را داشته باشد و هر کدام از آنها بالقوه می توانند ترافیک ورودی و خروجی شما را مانیتور کرده و جاسوسی کنند. بنابراین به جز مواردی که در خانه هستید، با روش های گفته شده در لینک ابتدای این پاراگراف از کامپیوترتان محافظت کنید. زیرا شما هرگز نمی دانید چه کسانی با چه اهدافی اکنون به این شبکه متصل هستند.
………. می تواند سرعت کامپیوترتان را افزایش دهد
جای خالی (نقطه چین ها) را با هر چیزی که دوست دارید می توانید پر کنید.
این یکی از بدترین افسانه ها است. همه در جستجوی افزایش سرعت هستند، به دنبال راهی که بدون هزینه خاصی سرعت کامپیوترشان را از این رو به آن رو کنند. اما بسیاری از راه هایی که ارائه می شوند، کاملا به درد نخور بوده و در بهترین حالت هیچ کاری انجام نمی دهند. در بدترین حالت ممکن است کارایی کامپیوتر را کمتر هم بکنند. در مورد آنها بسیار سخن گفته شده، پس لطفا تمام این افسانه ها را به دور بریزید. و اگر واقعا می خواهید سرعت کامپیوترتان را افزایش دهید، سخت افزارهای کامپیوترتان را بهبود ببخشید. اگر نه حداقل تنظیمات اولیه معمول را انجام دهید. با یک تنظیمات درست شما هیچ وقت نیازی به پاک کردن و نصب دوباره ویندوز ندارید./نارنجی