مجله تاپ‌ناز‌

فیلم های رزمی| معرفی بهترین فیلم های رزمی| معرفی 10 ستاره فیلم های رزمی

معرفی بهترین فیلم های رزمی و بازیگران معروف فیلم های رزمی

در این بخش بهترین فیلم های رزمی را معرفی می کنیم و همچنین ستاره های فیلم های رزمی را هم به شما معرفی می کنیم. وقتی صحبت از فیلم های رزمی می شود باید شرق کره زمین را در نظر گرفت زیرا بزرگانی مانند جکی چان و بروس لی از آسیا هستند.

معرفی فیلم های رزمی برتر

فیلم خانه خنجرهای پران – 2004 – House of Flying Daggers

فهرست خودرا با این فیلم رؤیایی و رمانتیک آغاز می کنیم. درست اسـت کـه دراین فیلم صحنه‌هاي مبارزه چندانی دیده نمی شود و این صحنه‌ها چندان واقعی بنظر نمیرسند، اما هیجان و شجاعت بدیعی رابه نمایش میگذارد.

فیلم های رزمی

صحنه‌هاي مبارزه همانند صحنه‌هاي رقص باله هستند و بهمین دلیل تماشای آن لذت بخش اسـت. نتیجه این فیلم رزمی زیبا، داستان عشق میان یک مأمور و زنی اسـت کـه مأمور باید بـه او نزدیک شود. صحنه پایانی مبارزات میان دو مبارز مرد در برف، زیبا و بـه یاد ماندنی اسـت.

 

فیلم سی و ششمین تالار شائولین – The 36th Chamber of Shaolin

در حقیقت این فیلم بـه همراه فیلم رزمی “اژدها وارد میشود” «Enter the Dragon» آغازگر صنعت فیلم‌هاي رزمی بودند. این فیلم درسال ۱۹۷۸ اکران شد، زمانی کـه جلوه‌هاي ویژه کامپیوتری اختراع نشده بود. فیلم درباره شخصیتی اسـت کـه بـه معبد شائولین میرود تا زیر نظر استاد هنرهای رزمی کونگ‌فو یاد بگیرد.

فیلم های رزمی

ابوت کـه می داند کـه این پسر بـه روستا وارد خواهد شد ودر کنار آن‌ها علیه اقدامات شیطانی دولت مبارزه خواهد کرد وی را اخراج میکند. داستان فیلم قابل قبول اسـت، اما نقطه قوت فیلم صحنه‌هاي یک ساعته آموزش دیدن شخصیت اصلی داستان اسـت کـه بـه مرور، مهارت‌هاي مدرسه شائولین را فرا میگیرد. این فیلم نخستین فیلمی بود کـه مهارت‌هاي رزمی رابه بیننده نشان داد و قطعا ارزش مشاهده کردن را دارد.

 

فیلم بانکوک ناک اوت – Bangkok Knockout

احتمالاً این فیلم رزمی بهترین اثر کارگردان تایلندی پانا ریتیکرای اسـت. طرح داستان ساده اسـت، اما مانند تمام فیلم‌هاي این ژانر، ساده بودنش باعث موفقیتش شد؛ زیرا داستان پیچیده یا عمیقی نداشته و تمرکز مخاطب را روی صحنه‌هاي اکشن نگه می‌دارد.

فیلم های رزمی

خلاصه داستان این اسـت کـه یک عده رزمی کار دریک مکان حبس شده و باید با مبارزه از آنجا خارج شوند. دراین فیلم صحنه‌هاي مبارزه مختلفی ایجاد شده و شخصیت‌ها بـه هر شیوه‌اي با هم رودررو میشوند. این فیلم درسال ۲۰۱۲ اکران شد و یک فیلم اکشن مدرن محسوب می شود. دراین فیلم جلوه‌هاي کامپیوتری وجود ندارد.

 

فیلم بوسه اژدها – Kiss of the Dragon

بی شک بدون نام بردن از جت لي نمی توان فهرست فیلم‌هاي رزمی را تکمیل کرد. او در نقش یک کارآگاه ظاهر می شود کـه بـه فرانسه سفر کرده تا بـه دنبال یک سردسته اوباش چینی باشد. او پس از رسیدن بـه فرانسه، توسط یک پلیس فاسد فرانسوی بـه قتل سردسته اوباش متهم شده و تا آخر فیلم تلاش می کند تا بیگناهی خودرا ثابت کند.

فیلم های رزمی

این فیلم رزمی زیبا بـه کارگردانی «کریس ناهون» و نویسندگی «لوک بسون» یک فیلم خوش ساخت اسـت کـه بازیگران اصلی آن اجرای بسیار خوبی داشتند. مسلماً صحنه‌هاي مبارزه نیز بدلیل وجود جت لي زیبا هستند. او آن‌قدر سریع عمل می کند کـه خودتان هم متوجه نمیشوید چـه اتفاقی رخ داده اسـت، تنها چیزی کـه می بینید لت و پار شدن شخصیت‌هاي منفی فیلم اسـت.

 

فیلم ایپ من – Ip Man

دانی ین دراین فیلم در نقش اصلی ایپ مـن ظاهر میشود. اگر ایپ مـن را نمی‌شناسید باید بدانید او استاد رشته رزمی وینگ چون بودو بروس لي تحت نظر او آموزش دید؛ بنابر این این فیلم رزمی باید دیدنی باشد. نقطه قوت این فیلم عبارت اسـت از نقش آفرینی ین و صحنه‌هاي جنون آمیز مبارزه.

فیلم های رزمی

با دیدن این فیلم متوجه میشوید وینگ چون چـه ورزش چابک و پرسرعتی اسـت. این فیلم همچنین زندگی درسال‌هاي ۱۹۳۰ چین رابه خوبی نشان میدهد؛ زیرا ایپ مـن در آن دوران می‌زیست. قطعا از دیدن این اکشن نفس‌گیر لذت خواهید برد.

 

فیلم ببر خیزان اژدهای پنهان – Crouching Tiger, Hidden Dragon

با ورود فیلم‌هاي رزمی بـه سال‌هاي ۲۰۰۰، نیاز بـه یک عنصر جدید احساس میشد. «ببر خیزان، اژدهای پنهان» عنوان فیلمی بود کـه محدودیت‌ها را کنار زد و بـه موفقیت رسید. این فیلم درکنار استفاده از داستان‌هاي فیلم‌هاي کونگ‌فو، برای صحنه‌هاي مبارزه از جلوه‌هاي ویژه رایانه‌اي هم استفاده کرد کـه درنتیجه آن، هیجان و زیبایی این صحنه‌ها افزایش یافت.

فیلم های رزمی

البته کـه دراین روش تعداد زیادی از مهارت‌هاي هنر کهن رزمی کـه اساتید بـه آن می‌بالند نیز بـه نمایش درآمد. یکی از زیباترین صحنه‌هاي فیلم، صحنه آغازین آن اسـت کـه شخصیت اصلی برای بـه دست آوردن شمشیر دزدیده شده روی سقف بـه تعقیب و گریز میپردازد. اگر چـه در مقایسه با فیلم‌هاي رزمی دیگر دراین اثر صحنه‌هاي رزمی چندانی دیده نمیشود.

همچنین ببینید : معرفی 10 فیلم علمی و تخیلی برتر

فیلم تاخت و تاز – The Raid

این فیلم یکی از فیلم‌هاي مدرن فهرست مـا و بی شک یکی از خشن‌ترین و خونین‌ترین‌هاست. یک تریلر رزمی در اندونزی درباره یک گروه از مأموران پلیس کـه یک ساختمان بـه دام افتاده در چنگال خلاف‌کاران را احاطه کرده و خود نیز بـه دام می‌افتند.

فیلم های رزمی

این ساختمان توسط دوربین‌هاي امنیتی نظارت میشود و خلاف‌کاران بـه شدت مأموران را نظارت میکنند. در واقع می توان گفت کـه کل این فیلم یک صحنه مبارزه طولانی اسـت. فیلم پر از شخصیت‌هاي منفی اسـت و صحنه‌هاي مبارزه کاملا خشونت‌بار و خونین اسـت.

 

فیلم رینگ خونین – Bloodsport

دهه ۱۹۸۰ میلادی پر از فیلم‌ها و ستاره‌هاي اکشن بود. یکی از بهترین ستاره‌هاي رزمی آن سالها بی شک ژان کلود ون دام «فرانکی» بود. او با هیکل عضلانی‌اش هنوز هم دراین عرصه موفق اسـت. این فیلم بهترین فیلم اوست و صحنه‌هاي اکشن بسیار زیبایی دارد. صحنه‌هاي اکشن و مبارزه فیلم آن‌قدر واقعی بنظر میرسد کـه حس میکنید در آن صحنه‌ها حضور دارید.

فیلم های رزمی

این فیلم از زندگی واقعی هنرمند رزمی کار، فرانک داکس، الهام گرفته اسـت. شخصیت ون دام بـه دنیای مبارزه زیرزمینی وارد می شود. داستان فیلم بهمین سادگی اسـت، اما صحنه‌هاي رزمی و اکشن زیبای آن باعث تفاوت فیلم خواهد شد. یکی از صحنه‌هاي زیبای فیلم صحنه پایانی اسـت کـه ون دام در آستانه کور شدن اسـت، اما باز هم در مقابل شخصیت منفی مقاومت کرده و با او مبارزه میکند.

 

فیلم اژدها وارد می‌شود – Enter The Dragon

در جایگاه دوم افسانه دنیای رزمی بروس لي را خواهیم داشت. بی شک او تأثیرگذارترین هنرمند رزمی کار تاریخ اسـت کـه توانست این هنر رابه غرب معرفی کند و هیچکس نمیتواند انکار کند کـه این فیلم برترین فیلم او محسوب می شود. داستان فیلم دراین باره اسـت کـه بروس لي بـه دنیای مسابقات زیرزمینی مخفی وارد می شود تا با هان مبارزه کند.

فیلم های رزمی

اما رفته رفته در طی مسابقات متوجه میشود کـه هان در قاچاق مواد مخدر دست دارد و اجرای مبارزات راهی برای مخفی کردن اعمال خلاف اوست. دراین فیلم صحنه‌هاي مبارزه فراوانی وجوددارد کـه لي در آن‌ها خوش درخشیده اسـت. مبارزه او در برابر باب وال نیز بسیار زیبا و تاثیر گذار اسـت.

 

فیلم اونگ بک مبارز موای تای – Ong-Bak: Muay Thai Warrior

شاید قرارگیری این فیلم رزمی در مقایسه با فیلم‌هاي دیگر در جایگاه اول بحث برانگیز بنظر برسد اما حقیقتاً ارزشش را دارد. تونی جا دراین فیلم زیبا بسیار خوش درخشیده اسـت. او در نقش یک استاد بوکس تایلندی ظاهر شده کـه از روستایش خارج میشود تا یک اثر کهن باارزش را از چنگ سارقان آزاد کند.

فیلم های رزمی

نقطه قوت این فیلم صحنه‌هاي اکشن آن اسـت. اونگ-بک در زمان اکران بدلیل استفاده نکردن از جلوه‌هاي کامپیوتری شهرت داشت. تمام صحنه‌هاي مبارزه فیلم ۱۰۰% حقیقی اسـت و توسط بازیگران بـه خصوص تونی جا انجام شده اند. این فیلم توانست در ژانر فیلم‌هاي اکشن کـه اغلب از جلوه‌هاي کامپیوتری استفاده میکنند موج جدیدی بـه وجود آورد. در حقیقت این فیلم بـه سبک حقیقی و طبیعی اکشن روی می‌آورد.


معرفی 10 بازیگر و ستاره فیلم های رزمی

مرور کارنامه ستارگان رزمی سینمای جهان که اتفاقا طرفداران زیادی هم در ایران دارند و روزگاری فیلم هایشان بین جوان‌ها دست به دست می‌شد، بهانه‌ای شد تا فهرست ده‌ نفره ستارگان سینمای رزمی را مروری ‌کنیم.

۱۰- جت لی

رشته: ووشو

فیلم های رزمی

این بازیگر چینی در ایران بسیار شناخته‌ شده است. جت لی یک هنرپیشه صاحب‌سبک و مهم است. هر چند شروع خوبی نداشت و فیلم‌های اولیه‌اش در آمریکا مورد تمسخر تماشاگران و منتقدان قرار گرفت. او هم به هنگ‌کنگ رفت و کارش را در آنجا ادامه داد اما در دهه ۹۰ دوباره بختش را در آمریکا آزمود و بالاخره بخت یارش شد و در کنار مل گیبسون در فیلم «اسلحه مرگبار ۴» بازی کرد و سیر ترقی‌اش آغاز شد. ووشو نسبت به سایر هنرهای رزمی برای تماشاگران سینما ناشناخته‌تر بود و حرکات و شیوه مبارزه کند و با دقت او (خلاف سرعت عمل و خشونت سایر هنرهای رزمی) بسیار مورد استقبال قرار گرفت و کم‌کم او را به یک قهرمان اکشن واقعی تبدیل کرد. «بوسه اژدها»، «جنگ» و «اقیانوس بهشت» از فیلم‌های مشهور این چینی ۵۳ ساله هستند.

۹- استیون سِگال

رشته: آیکیدو / کنجوتسو

فیلم های رزمی

شاید فیلم‌بازها انتظار رتبه‌ بالاتری برای این آمریکایی صورت‌سنگی داشتند اما همین است که هست. البته مدت‌هاست که سگال را بیشتر به جای حضور در مبارزه رسمی، اسلحه به دست و در حال تیراندازی می‌بینیم. اما او که عاشق هنرهای رزمی بود، تمام دوران آموزشی خود را در کشور ژاپن و نزد برترین استادان فن گذراند. در اواخر دهه ۸۰ میلادی بالاخره پایش به سینما باز شد و با فیلم «فراتر از قانون» توانست خود را در هالیوود تثبیت کند. امروزه سگال یکی از مشهورترین و ثروتمندترین بازیگران رزمی‌کار دنیاست. او زمانی با فیلم «در محاصره» یکی از پول‌سازترین ستارگان هالیوود بود. البته با ۹ بار نامزدی و یک بار دریافت جایزه «تمشک طلایی» (که همه‌ ساله بدترین‌های هالیوود را معرفی می‌کند) برای خودش به نوعی رکورددار است. اما چه کسی اهمیت می‌دهد؟ سگال همیشه محبوب بوده.

۸- دُلف لاندگرن

رشته: کیوکوشین/ گوجوریو

فیلم های رزمی

لاندگرن را خاطرتان هست؟ همان بوکسور کله‌شق و خشن روس که در فیلم «راکی۴» حریف سیلوستر استالونه بود. «سرباز جهانی» را هم اگر یادتان باشد او را در کنار ژان کلود ون دام حتما دیده‌اید. با آن قد بلند و شمایل مهیب، لاندگرن انتخاب خوبی بود برای حضور در فیلم‌های رزمی و اکشن. در دوران اوجش در دهه ۹۰ منتقدان از او به عنوان رقیبی جدی برای ژان کلود ون دام یاد می‌کردند. لاندگرن در تعداد زیادی فیلم رزمی حضور یافت. شاید به این سوئدی غول‌آسا اصلا نیاید که مهندس شیمی باشد. او کارش را با بازی در «نمایی بر یک قتل» از سری فیلم‌های جیمز باند آغاز کرد و البته نقشش آن‌ قدر کوچک بود که به خاطر کسی نمانده. لاندگرن را البته زیاد در نقش‌های کاراته‌ای ندیده‌ایم، اما او دو بار قهرمان اروپا شده است.

۷- جیمی وانگ یو

رشته: ندارد

فیلم های رزمی

این یکی ستاره بازیگری‌اش همیشه بر مهارت رزمی‌اش می‌چربیده. جیمی وانگ یو هرگز به طور حرفه‌ای هیچ یک از رشته‌های رزمی را دنبال نکرد اما با بازی در فیلم «شمشیرزن یک‌دست» که از نقاط عطف سینمای رزمی هنگ‌کنگ بود نام خود را بر سر زبان‌ها انداخت. او در دهه ۷۰ میلادی ستاره بلامنازع فیلم‌های رزمی بود و دوران افولش با ورود بروس لی به این عرصه آغاز شد. او هم بخت حضور در نقش‌های اصلی را از دست داد و در اواخر این دهه بیشتر در کنار بازیگران دیگری – چون جکی چان – در نقش‌های فرعی و مکمل ظاهر شد. در اوایل دهه ۸۰ متهم به ارتکاب قتل شد اما شواهد آن‌ قدر نبود که دادگاه تایوان مجرم بشناسدش. او در قریب به صد فیلم بازی کرده و چند بار هم نامزد دریافت جوایز سینمایی تایوان و هنگ‌کنگ شده است.

۶- جکی چان

رشته: هاپکیدو/ وینگ چون

فیلم های رزمی

انتظار می‌رفت سلطان شیرین‌کاری و دلقک‌بازی در هنرهای رزمی را در رتبه‌هایی بالاتر از این ببینیم اما منتقدان رحم ندارند. راستش کسانی که فیلم‌های رزمی اصیل و کلاسیک را می‌پسندند، چندان از نمک‌ریختن‌ها و مبارزه‌های فانتزی جکی چان دل خوشی ندارند. او بیشتر آکروباتیست است تا رزمی‌کار. اما جکی چان نقطه عطفی در سینمای رزمی بوده و هست. او برای نخستین بار نشان داد که از این خشونت و تحرک و درگیری فیزیکی می‌توان برای خنداندن مخاطب هم بهره برد. حسابی هم خاک صحنه خورد: در چند فیلم بروس‌ لی سیاهی لشکر و کتک‌خور و بدل‌کار بود اما با «سایه عقاب» و «میمون مست» در کل دنیا – از جمله در ایران – به شهرت رسید و ستاره شد. او این ایده را مطرح کرد که فیلم رزمی باید مناسب کل خانواده و تمامی سنین باشد و خشونت ظاهری آن نباید تاثیر منفی روی بیننده بگذارد. جکی چان استاد سرعت عمل و فانتزی است و شوخی‌هایش هم گاهی معرکه از آب درمی‌آید.

۵- وسلی اسنایپس

رشته: شوتوکان کاراته / تکواندو

فیلم های رزمی

خشن و ترسناک و قوی تا دلتان بخواهد. اولین سیاهپوست این فهرست کلی فیلم موفق در کارنامه‌ خود دارد. «تیغه» و «بلید» را تقریبا همه فیلم‌بازهای دنیا دیده و پسندیده‌اند. اسنایپس هم هر چند کارش را با فیلم‌های اکشن و رزمی آغاز کرد اما رفته‌رفته چنان در بازیگری خبره شد که جایزه بهترین بازیگر فستیوال ونیز را بابت فیلم «رابطه یک‌ شبه» دریافت کرد. او همه‌ جور نقشی بازی کرده و در کنار بزرگ‌ترین بازیگر هالیوود حضور داشته. حتما او را در «مرد خرابکار» در کنار سیلوستر استالونه به خاطر دارید. اسنایپس در طراحی مبارزه و اجرای تکنیک‌های ریسکی و پیچیده تبحر بسیاری دارد اما هرگز در دایره اکشن و رزمی محدود نماند. او می‌تواند شرور، مسخره، مصمم و عاشق‌پیشه باشد. کیفیتی که شاید در هیچ بازیگر رزمی‌کار دیگری نتوان سراغ گرفت.

۴- مایکل جی وایت

رشته: کیوکوشین کاراته/ شوتوکان

فیلم های رزمی

دومین سیاهپوست این فهرست کلکسیونی دارد از کمربند مشکی رشته‌های مختلف رزمی. اندام ورزیده و چهره خشنش خیلی زود نامش را بر سر زبان‌ها انداخت. تخصص او بازی در فیلم‌هایی است که بر اساس کمیک‌های ابرقهرمانی ساخته می‌شوند. فیلم‌هایی چون «شوالیه تاریکی» و «دینامیت سیاه». شهرتش را با بازی در سریال «تایسون» در نقش مایک تایسون – بوکسور افسانه‌ای – به دست آورد و بعد مدام پیشرفت کرد. حالا کارنامه‌اش خیلی عریض و طویل شده. او را چندان در فیلم‌های رزمی با حال و هوای کلاسیک ندیده‌ایم. بیشتر در اکشن‌های خشن و فانتزی حضور می‌یابد و ظاهرا بیشتر نان هیکلش را می‌خورد تا مهارت رزمی‌اش را. اما شکل و شمایلش واقعا به درد فیلم‌های ابرقهرمانی می‌خورد.

۳- ژان کلود ون دام

رشته: شوتوکان/ کیک بوکسینگ

فیلم های رزمی

خیلی دیر فهمیدیم که «فرانکی» مشهور فیلم «رینگ خونین» یک بلژیکی است که کلی مدال و جایزه جهانی دارد و در یک مسابقه ظرف سه روز توانسته ۲۵ حریف را شکست دهد و تنها یک بار در دوران حرفه‌ای فول‌کنتاکت شکست خورده. ون‌ دام حالا یک ستاره بزرگ است با تعداد زیادی فیلم پولساز و موفق در کارنامه‌اش. البته این پول و موفقیت چندان برایش خوش‌یمن نبود. او به کوکایین معتاد شد و در یک پروسه دشوار ترک مواد مخدر توانایی و چهره و اندامش بسیار لطمه دیدند. با این حال همچنان یکی از بزرگ‌ترین بازیگران رزمی تاریخ است. یک ستاره خوش‌فکر و خوش‌تکنیک که در فیلم‌های مهمی چون «سرباز جهانی» و «هدف سخت» غوغا کرده است. او محبوب جوان‌های دهه ۹۰ میلادی بود. تلفیقی از خوش‌سیمایی و قدرت بدنی و مهارت رزمی. درست همان چیزی که آرزوی هر جوانی در دنیا می‌تواند باشد.

۲- چاک نوریس

رشته: چون کوک دو

فیلم های رزمی

چند سالی است که این ستاره مشهور را در فیلم‌ها نمی‌بینیم اما زمانی برای خودش اوج و افتخاری داشت. او که دو مدال طلای قهرمانی جهان در رشته کاراته را تصاحب کرده بود، با حضور در فیلم «راه اژدها» مقابل بروس لی به شهرت رسید. بعدها که هالیوود به صرافت افتاد رقبایی آمریکایی برای چشم‌بادامی‌های فیلم‌های رزمی پیدا کند، نوریس انتخاب اول بود. او هم بازیگری را خوب می‌دانست و هم یک مبارز حرفه‌ای درجه یک بود. هرچند که به مرور زمان و با افول موفقیت فیلم‌های رزمی به سمت فیلم‌های اکشن و پلیسی روی آورد و در آثاری چون «کلانتر تگزاس» خوش درخشید. او به‌ حق مهم‌ترین شمایل رزمی‌کار سفیدپوست تاریخ سینماست. بازیگری که بیش از فنون رزمی روی احساس خود حساب می‌کرد اما اگر پایش می‌افتاد می‌توانست یک صحنه بیست دقیقه‌ای مبارزه را هم یک تنه پیش ببرد و تماشاگر را هیجان‌زده کند.

۱- بروس لی

رشته: جیت کان دو

فیلم های رزمی

بعید است کسی جز نام بروس لی در صدر این فهرست در انتظار نام دیگری بود. بهترین بهترین‌ها یا همان رییس بزرگ. مردی که زندگی و مرگش از او اسطوره و افسانه ساخت و چیزی شد فراتر از یک ورزشکار یا بازیگر. او نماد یک فرهنگ جهانی است. همواره سودای بازیگری داشت و در کنارش به سبکی شخصی و ترکیبی از هنرهای رزمی می‌اندیشید. هر چند بروس‌ لی را معمولا در صحنه‌های مبارزه به خاطر می‌آوریم اما او مرد تفکر و فلسفه بود. نخبه‌ای که جسم و روح خود را با هم به تعالی می‌رساند و در فیلم‌هایش همواره نماد نیروهای خیر بود و نابودگر نیروهای شر.

هرگز کسی چون او در عرصه سینمای رزمی موفق نبود: آن جیغ‌ها، پنجه بر سینه کشیدن‌ها، نگاه نافذ و مهارت عجیب در مبارزه از او یک بت واقعی ساخت که یک عصر خاص را در فرهنگ عامه دنیا به نامش زد. درباره مرگش افسانه‌های زیادی ساختند اما حقیقت این است که بروس لی در اثر ابتلا به تومور مغزی از دنیا رفت. تنها شش فیلم در کارنامه سینمایی خود ثبت و با همین شش فیلم دنیا را تصرف کرد. هنوز پوسترهایش روی دیوارهاست، در موردش مستند می‌سازند و کتاب چاپ می‌کنند. بروس لی تنها ستاره رزمی است که هرگز نمی‌میرد؛ قهرمان قهرمانان.

در این مطلب بهترین فیلم های رزمی را به شما معرفی کردیم می توانید در بخش های دیگر سایت فیلم های نفرین شده و نحس و فیلم های ترسناک ایرانی را هم ببینید.

مطالب مشابه را ببینید!