در این بخش بیوگرافی کامل علی اوسیوند بازیگر ایرانی و همسرش حمیرا ریاضی را آماده کرده ایم و در ادامه اطلاعاتی از زندگی شخصی، زندگی هنری و ازدواج این بازیگر را می خوانید.
بیوگرافی علی اوسیوند
علی اوسیوند بازیگر سینما و تلویزیون متولد 1 اذر سال 1336 در شهر مسجدسلیمان است. او مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر را از دانشگاه تربیت مدرس تهران دارد.
او همسر حمیرا ریاضی است که حمیرا ریاضی هم بازیگر سینما و تلویزیون می باشد.
علی اوسیوند فعالیت هنری را در زمینه بازیگری، دستیار تهیه و دستیار کارگردان از صدا و سیما شروع کرد و برای نخستین بار در فیلم بازداشتگاه در سال 1362 شروع کرد.
دلیل انتخاب نقش های متفاوت
اصلا برایم این موضوع مهم نیست متاسفانه الان شرایط طوری است که باید فقط به فکر خود و خانواده ات باشی و بتوانی از پس زندگی ات بر بیای متاسفانه این روزها دیگر اصلا دغدغه کار فرهنگی نداریم.
گلایه علی اوسیوند از کم کار شدنش
من و همسرم با اینکه کارشناس ارشد این رشته هستیم اما سال هاست که بیکاریم ولی افرادی هم هستند که سالی ۵ تا ۶ نقش بازی می کنند چرا؟ روابط چگونه شده؟ متاسفانه بعضی از تهیه کننده ها نقش هم می فروشند ایا این عدالت است؟
متاسفانه الان سینما محل آدم های بی تخصص است و در تلویزیونم با اینکه ۳۵ ساله کار میکنم اما زیرآب آدم را می زنند.
ازدواج و همسرش
حمیرا ریاضی با علی اوسیوند در سال 1378 ازدواج کرد این زوح صاحب یک دختر بنام یاسمین هستند.
بیوگرافی حمیرا ریاضی همسر علی اوسیوند
حمیرا ریاضی بازیگر سینما و تلویزیون متولد سال 1346 است او در سال 1369 فعالیت هنری را از تئاتر آغاز کرد و اکنون مدرک کارشناسی ارشد تئاتر دارد.
مشهورترین سریالهای او کلانتر ۳ ، آژانس دوستی ، پهلوانان نمیمیرند ، مزد ترس ، هفتسنگ ، عید آن سالها ، روزگار جوانی ،طلسمشدگان ، کاشانه و وضعیت سفید می باشند.
و همچنین مشهورترین فیلم های سینمای وی: شرفناز ، نغمه ، رنگ شب ، زیر پوست شهر ، مثلث آبی ، هفت سنگ ، بازی با مرگ و ساز ستاره هستند.
از دوبله تا دوست داشتنی های زن و شوهر
علی اوسیوند مدتی را نیز بعنوان دوبلر فعالیت کرده است، حمیرا ریاض می گوید :تئاتر را بیشتر دوست دارم. چون با آن زندگی کرده ام، اما مردم سینما را، چون هم دور هم با دوستانشان هستند و هم در سینما هوایی عوض می کنند.
مصاحبه با علی اوسیوند
شما در فیلم سینمایی «شرفناز» در مقابل همسرتان ایفای نقش کردید کمی راجع به این فیلم برای ما صحبت کنید؟
هنوز این فیلم را که ندیده ایم و اجازه ندارم راجع به آن صحبت کنم. راجع به این فیلم باید بعد از اکران صحبت کرد.
درباره سریال شبانه «سالهای ابری» که این شب ها از تلویزیون پخش می شود. در بخشی از سریال شما در مقابل پژمان جمشیدی بازی کردید بازیگری که سابقه ورزشی دارد و در بخشی از داستان نقش جدی در مقابل شما ایفا می کند راجع به این موضوع برای ما صحبت کنید؟
پژمان جمشیدی زیاد با من بازی نداشت وی در فیلم پسر خوانده من بود در بخشی از فیلم وی را پیدا کرده و بزرگش می کنم.
بازخورد مردمی این سریال چگونه بوده است و راجع به این نقش برای ما صحبت کنید؟
نظرات خوب بود. شخصیتی که بازی کردم جاسم، شخصیتی که از چندین سال پیش معضلی با قهرمان داستان به نام حسین سالار داشت و می خواهد حقی را که در گذشته از وی ضایع شده بگیرد. حسین سالار دچار فراموشی شده است و هیچ چیز را به یاد نمی آورد در طول قصه نیز زوایای کور و مبهم داستان باز می شود و در پایان نیز به جزای اعمالش می رسد.
به نظر می رسد نقش هایی که انتخاب می کنید رگه هایی از تاریکی در آن وجود دارد آیا خودتان این نقش ها را انتخاب می کنید یا پیشنهاد همکارانتان است؟
پیشنهاد همکاران است اما من سعی می کنم در اجرای آن زوایای تاریک در شخصیت ها باشد و تک بعدی نباشد.
معمولا نقش هایتان جدی است بجز «اخراجی ها» که البته در آن فیلم هم نقش شما جدی بود آیا تمایل دارید در این زمینه کار کنید؟
آن فیلم رگه های طنز داشت طنز هم کار کرده ام و شاید دیده نشده است.
کمتر مردم آثار طنز شما را به یاد می آورند می توانید آنان را نام ببرید؟
گروه هفت، افراطی ها. اخیرا کاری به نام «وام عسل» که مربوط به شبکه خانگی بوده است. اما اکثریت کارهایم جدی بوده است. من ملودرام، تراژدی هم کار کرده ام و همه نوع ژانری را تجربه کرده ام.
با توجه به اینکه سینمای خانگی را تجربه کرده اید نظر شما درباره این سینما چیست آیا می تواند تاثیر گذاری سینما و تلویزیون را داشته باشد. می توان آینده بهتری را برای آن متصور باشیم؟
اگر سوژه های بکر و وزین انتخاب شود و حتی اگر طنز است، طنز بی ارزش و سطح پایین نباشد، دارای پیام، عناصر نمایش محکم و قوی، شخصیت پردازی قوی باشد عالی است. اما اکنون به گونه ای شده که هر کسی بدون اینکه دانش این کار را داشته باشد پولی را جور می کند و فیلمی را با کیفیتی نازل وارد شبکه سینمای خانگی می کند که این کار خیانت است .کسی که وارد این کار می شود باید دانش و تجربه کار را داشته باشد البته اکنون وزارت ارشاد در حال انجام اقدام خوبی است و کمی سختگیری می کند. فرمی را دارد که در آن تهیه کننده، سرمایه گذار، کارگردان همه باید تایید شوند یعنی هر کسی دیگر نمی تواند وارد این کار شود. این برخورد وزارت ارشاد خیلی خوب است.
با این شرایط آیا سینمای خانگی از جهت کمی و کیفی رشد خواهد کرد؟
اگر نظارت باشد تاثیر خواهد داشت و این موضوع باعث پیشرفت در کار می شود. کار ما به گونه ای است که هر کسی فکر می کند می تواند بیاید وارد آن شود در حالی که باید درس خواند و کار کرد. باید مبانی اولیه کار را که مانند آیین نامه رانندگی است بلد بود.