مجله تاپ‌ناز‌

تمام خواص خرمالو برای پوست و مو، مشکلات گوارشی و زیبایی

خرمالو یک میوه خوشمزه و خوش طعم است و حاوی مواد معدنی و انواع ویتامین است و در این بخش از تاپ ناز به تمام مزایای خرمالو برای سلامتی اشاره می کنیم.

خواص شگفت انگیز خرمالو برای سلامت

خرمالو در روزهای سرد پاییزی روانه بازار می شود و در موقعی که مردم به دلیل تغییر فصل ممکن است احساس خستگی و بی حالی کنند. خرمالو به اندازه انگور سرشار از انرژی است. اگر دغدغه تناسب اندام و راه کهش وزن را پیش گرفته اید در مصرف خرمالو نباید زیاده روی کنید. مصرف زیاد خرمالو به دلیل کالری زیادی که دارد باعث چاقی می شود. قندهای اصلی این میوه فروکتوز و گلوکوز هستند.

خواص خرمالو

خواص خرمالو

اگر در فصل پاییز لثه های شما دچار خونریزی شده اند شاید دلیلش کمبود ویتامین C باشد. مصرف خرمالو می تواند ویتامین سی بدن را جبران کند و باعث بالا رفتن استحکام سلامت لثه ها شود. این ویتامین باعث شفافیت پوست می شود.

خرمالو سرشار از پتاسیم و منیزیم است و با کلسترول خون و فشار خون بالا هم مقابله می کند و به دلیل داشتن پکتین می تواند کلسترول خون را کاهش دهد.

میوه خراملو ویتامین A و C دارد و حاوی کلسیم، پتاسیم و منیزیم است و می تواند به هضم غذا، تقویت بینایی و عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند. خرمالو معده را هم تقویت می کند و اسهال را رفع می کند. خرمالو باعث نرمی سینه می شود، کم خونی را رفع می کند و میوه اشتها آور است.

طبع خرمالو گرم و تر است و دانه میوه خرمالو که کوبیده شده باشد و به صورت گرد در آمده باشد برای دفع سنگ کلیه و مثانه مفید است.

خرمالو مقدار زیادی پکتین دارد که یکی از فیبرهای محلول در آب است و باعث کاهش چربی خون می شود.

خرمالو آرام کننده سکسکه است و می تواند خونریزی بند بیاورد.

خررمالو ورم و التهاب بواسیر را فرو می نشاند و برای تیفوس و تیفوئید هم مناسب است و باید از جوشانده کاسبرگ های زیر گل و دم گل استفاده شود. خرمالو سرشار از ویتامین B، A و  C می باشد.

خرمالو به دلیل داشتم ویتامین A برای پوست و ناخن و موهای خشک و شکننده هم مفید است.

.

 نکات مهم هنگام مصرف خرمالو که باید بدانید

تانن موجود در خرمالو ممکن است باعث یبوست شود و افرادی که یبوست دارند باید با احتیاط میوه خرمالو را مصرف کنند. برای درمان اسهال خونی 300 تا 500 گرم میوه رسیده خرمالو را صبح به صورت ناشتا میل کنید.

میوه خرمالوی رسیده برای کودکان مفید است و باعث رشد و نموی کودک می شود و می تواند اسهال خونی را هم درمان کند.

خرمالو مقدار زیادی پکتین دارد. پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی خون می شود، پتاسیم و منیزیم موجود در خرمالو برای فشار خون مفید می باشد.

 خواص برگ خرمالو

برگ درخت خرمالو حاوی فلاونوئیدها می باشد که این ماده یک ماده ضد سرطان، ضد فشار خون و ضد موتاژن است. در عین حال برگ این رخت خاصیت آنتی هسیتامین و ضد حساسیت دارد و واکنش های آلرژیک را کمتر می کند. این ماده همچنین می توند علائم درماتیت و التهاب را در پوست کاهش دهد. در طب سنتی از برگ این درخت به صورت چای برای درمان بیماری استفاده می شود.

 چه کسانی نباید خرمالو بخورند

خرمالو دارای خواص زیادی است. اما خوردن بیشتر از 1 تا 2 عدد از آن در طول روز توصیه نمی شود. خوردن همین مقدار برای افرادی که یبوست دارند هم توصیه نیم شود زیرا حاوی تانن است و یبوست را تشدید می کند.

افرادی که اختلالات روده ای دارند و یا عمل جراحی روده انجام داده اند یا به بیماری های قلبی و سل مبتلا شده اند باید در خوردن این میوه احتیاط کنند.

 

روش تهیه معجون مقوی با خرمالو

برای تهیه این معجون باید یک عدد خرمالو را کقداری آب لیموترش، مقداری ماست و عسل مخلوط کنید و هم بزنید. این معجون را صبح زمانی که ناشتا هستید میل کنید تا انرژی بگیرید.

 

روش تهیه مسکن برای درد کمر و مفاصل

هسته خرمالو را بکوبید با روغن منداب خلوط کنید و در یک بطری بریزید و سر ان را محکم ببندید و در آب جوش به مدت 1 ساعت بجوشانید، سپس از این روغن می توانید برای درمان کمردرد، درد مفاصل و نقرس استفاده کنید و همچنین از پودر دانه آن که با حرارت بو داده شده است مانند قهوه دم کرده میل کنید.

مطالب مشابه را ببینید!