مجله تاپ‌ناز‌

مشاوره برندینگ و اهمیت برندینگ در کسب و کار

برندینگ

برندینگ و کسب و کار

برندینگ چیست و چه کاری انجام می دهد؟ برندینگ نه تنها می تواند بازارهدف شما را بشناسد تا رقبایتان را انتخاب کند بلکه کمک می کند که بتوانید تنها ارائه دهنده راه حل های مشکلات خاص در آن حوزه باشید. آسمونی در این بخش در موردبرندینگ و اهمیت آن در کسب و کار صحبت می کند.

مشاوره برندینگ و اهمیت آن در کسب و کار

با نگاهی به عصر جدید به آسانی متوجه دلایل اهمیت برندها نسبت به سالهای پیشین خواهیم شد.برندها امروزه از ارزش بیشتری نسبت به گذشته برخوردارند و میتوان گفت که یکی از دلایل آن ، وجود بازارهای جدید و رو به رشدی می باشد که بصورت آنلاین هستند.از این رو بسیاری از مصرف کنندگان تنها تمایل به خرید برندهای برتر را دارند.در بیان دیگر میتوان اشاره نمود که زمانی که تصمیم به ایجاد یک برند جدید وجود دارد ، با انتخاب های محدودی برای نامگذاری روبرو هستیم و انتخاب نامی قوی و با مفهوم ، هویت و موجودیت جدیدی را خلق خواهد نمود که مخاطبان زیادی را جذب خود خواهد کرد.متاسفانه بسیاری از کسب و کارهای کوچک بر این باورند که برند تنها مختص کسب و کارهای بزرگی می باشد که از توان مالی بالایی برخوردار هستند.

اما حقیقت این است که برندسازی رابط مستقیم و تأثیر گذار با گروه مخاطبان می باشد این بدان معناست که اگر خواهان موفقیت در هر کسب و کاری می باشید و در هر ابعادی که فعالیت می کنید چه در سطح بزرگ یا کوچک ، نباید از تأثیر برندینگ در راستای موفقیت کسب و کارتان غافل شوید.توجه داشته باشید که با داشتن یک برند موفق می توانید نیاز به فعالیت های بازاریابی را کاهش دهید که این امر به میزان قدرت شما در برندسازی بستگی خواهد داشت.چنین برندی با این ویژگی می تواند مدت زمانی را که صرف جذب مشتری می شود را کاهش دهد زیرا  شناخت قبلی از برند زمینه لازم را برای جلب اطمینان بیشتر فراهم ساخته است.

برندینگ

برند چیست؟

اگر درباره برند و اهمیت آن تحقیق کرده باشید ، به ارتباط میان  مفاهیمی چون نام ، نشان (سمبل) یا طراحی خواهید رسید که وجهه تمایز یک محصول از سایر محصولات می باشد . اما مفهوم برندینگ فراتر از این تعاریف است. امروزه برند در کسب و کار مدرن حرف اول و آخر را میزند .برند ها می توانند منجر به خلق ایده های جدید در مورد محصولات و خدمات شرکت شوند. برخورداری از برندی قدرتمند در موفقیت فعالیت های تحقیق و توسعه، راه گشا است و تصورات سازمان از آینده فعالیت ها و خلاقیت ها را در جهت ارزش آفرینی کسب و کار هدایت می کند. برند های برتر قادرند هیجانات و عواطف مصرف کنندگان خود را برانگیزند و باعث شوند تا مصرف کنندگان به این نام ها اعتماد داشته و بیش از سایر برند ها آنها را را به کار گیرند.

برند یا نام تجاری متعلق به شماست ، داستان موفقیت یا شکست شماست ، هویت شماست و مهمتراز همه ، احساسی است که مشتریان به شما خواهند داشت. در یک جمله کوتاه می توان گفت : برند نمایانگر شخصیت شماست؛ اساس و نمای کسب و کارتان. در واقع برندسازی ، فعالیتی می باشد که در آن تصویری از یک برند در قلب و ذهن مشتری ایجاد می شود.در مورد نام تجاری یا برند تعابیر متعددی وجود دارد که میتوان گفت در برگیرنده آرم یا لوگو ، مجموعه ای از ارزش ها ، هویت ، وفاداری ، رابطه ، چشم انداز ، تصویر ذهنی ، موضع یابی ، سند حقوقی و  … می باشد.

به منظور ایجاد یک چارچوب قوی ،شما به یک برند که تمامی موارد فوق را در برگیرد نیازمند هستید.شما می بایست با ایجاد تفاوتها ، به مشتریان این اطمینان را بدهید که چرا و به چه دلیل به شما اعتماد کنند و انتقال دهنده آن به دیگران باشند.سه مرحله زیر در قدم اول  در ایجاد یک زیرساخت قوی برای برند نیاز است :

 

برندینگ

مرحله 1 : تعریف ارزش

بیان ارزش های یک مجموعه از مهمترین بخش های ایجاد یک برند قوی می باشد . اگر ارزش های خود را از همان ابتدا محکم بیان کنید در آینده نزدیک منجر به گسترش بیانیه مآموریت شما خواهد شد.بخاطر داشته باشید این مرحله به تنهایی سکوی پرتاب شما نخواهد بود بلکه داستان کسب و کار شماست.در این مرحله شما هیچ چیزی برای عرضه به مشتریان نخواهید داشت بلکه فرصتی است که به مشتریان خود بگویید جه کسی هستید ، چرا چنین کاری را انجام می دهید یا چرا وجود شما مهم است.

  • داستان کسب و کارتان چیست؟
  • اعتقادات شما چیست و از چه اصولی را دنبال می کنید و در نهایت به کدام سمت پیش می روید؟
  • چه هدفی را برای انجام چنین فعالیتی دنبال می کنید؟

مرحله 2 : شناخت مشتریان

ایجاد رابطه با مشتریان ، تعیین کننده موفقیت سازمان خواهد بود.درک درستی از آنها اینکه چه میخواهند به شما کمک بیشتری برای خدمت رسانی بهتر خواهد نمود.

  • چگونه مشتریان شما را درک کنند؟
  • چگونه می خواهید مشتریان شما را درک کنند؟
  • نیاز مشتریان شما چیست؟

مرحله 3 : تعیین جایگاه در بازار

پیدا کردن موقعیت شما در بازار مهمترین عامل موفقیت شماست.به یاد داشته باشید ، شما نمیتوانید همه چیز باشید و هر کاری را انجام دهید پس بهترین کار یا فعالیتی که قادر به انجام آن به بهترین نحو ممکن می باشید را کشف کنید و خلاء آن را پر کنید.

  • رقبای شما در بازار چه کسانی می باشند؟
  • وجهه تمایز شما با رقبایتان چیست؟
  • با چه استراتژی میتوانید در بازار هدف خود نفوذ کنید؟

برندینگ مسیری است که به واسطه آن مشتریان خدمات و محصولات شما را تجربه خواهند کرد و اعتبار و شهرت برند شما منجر به فروش بیشتر شما می شود .امروزه ساختن برند همانند گذشته کار ساده ای نیست و مستلزم یک استراتژی رو به رشد برای رسیدن به رشدی پایدار و متداوم می باشد.برندینگ هوشمندانه ترین روش تجارت و تولید ثروت خواهد بود و باید بتوان از فرصت ها و ایده های مناسب برای خلق آن بهره مند شد.باید در نظر داشت که طی نمودن مسیر برندسازی ، در صورتی با موفقیت توام خواهد بود که به هیچ عنوان با شعار و تبلیغات دست نیافتنی همراه نشود و می بایست با در نظر گرفتن زمان و هزینه بیشتر ، از فرصت های پیش رو استفاده نمود.به منظور تسهیل فرآیند برندینگ بهتر است از دانش ،تجربه و مشاوره افراد خبره بهره مند شوید و ریسک این کار را کاهش دهید و با اطمینان بیشتر در جهت معرفی و توسعه برند خود اقدام نمایید.

برندینگ

 

اهمیت برندینگ چیست؟

یک برند قوی ارزشمند است چون می تواند باعث زیاد شدن مشتریان گردد. برای همین خیلی مهم است که زمان زیادی را صرف تحقیقات، تعریف و ساختن برند خود کنید. اگر تمامی این کارها به درستی و اصولی انجام شود، برند شما یک منبع معتبر و ارزشمند برای مشتریان واقعی تبدیل می گردد.

برندینگ جز ابتدایی آن در بازاریابی می باشد و بدون برندینگ شما وجود نخواهید داشت. برندینگ استراتژیکی است اما بازاریابی تاکتیکی می باشد. برای همین است که تعریف این دو موضوع بین کسب وکارها اهمیت زیادی پیدا کرده است. بریدینگ را یک راهنمای برای شناخت اهداف کسب و کار تعریف می کنند. چونکه باعث می شود شما با برنامه بازاریابی متناسب با اهداف خود به خوبی همراستا شوید و استراتژی خود به طور کامل انجام دهید.

تاثیر برند قبل از خرید اتفاق نمی افتد یعنی نمی توان تاثیر در زندگی مشتری را اندازه گرفت. آیا محصول یا خدمات شما همانطور که پیش بینی می کردید، به فروش می رود؟ کیفیت محصولات شما همانطور که قول داده بودید می باشد؟ تجربه انجام خدمات چگونه است؟ اگر شما برای هر سوالی بتوانید جواب مثبتی بدست بیاورید، یعنی اینکه می توانید مشتریان وفاداری بدست بیاورید.

برندینگ نه تنها می تواند باعث ایجاد مشتریان وفادار برای شما باشد، بلکه می تواند کارمندان شما را وفادارتر کند. برند به آنها چیزی را می دهد که بهش اعتقاد دارند و به آنها کمک می کند که هدف سازمان و کسب وکار خود را بهتر بشناسند.

همچنین بخوانید :

 

مطالب مشابه را ببینید!