مجله تاپ‌ناز‌

چه کنیم که نوزادمان خواب عمیق داشته باشد؟

خواب عمیق نوزاد

یکی از سخت ترین کارهای بچه داری خواب نوزاد است که ممکن است نوزاد به طور مرتب نخوابد و بی خواب شود. در این مقاله راه های به خواب رفتن نوزاد را بررسی می کنیم.

خواب عمیق نوزاد

پدر و مادر با رعایت این 5 مورد می توانند باعث شوند نوزادشان در سنین پایین و یا حتی زمانی که بزرگ تر شدند خواب راحت و عمیقی داشته باشند.

بسیاری از مادران با مشکلی مشابه مواجه هستند. آن‎ها به سختی نوزادانشان را می‌‏خوابانند و وقتی می‌‏خواهند او را به اتاق خواب یا تختخوابش منتقل کنند دوباره بیدار می‌‏شود چون خواب سبکی دارد. اما توصیه‏‌هایی در این باره وجود دارد که در زیر به آن‎ها اشاره می‏‌کنیم.

تنها خوابیدن

طبق گزارشی که موسسه سلامت کودکان کانادا ارائه کرده هم‎اتاق بودن بچه با والدین فقط تا سن ۶ ماهگی که ممکن است مشکلاتی برایش پیش آید مفید است. وقتی نوزادی که بیش از ۶ ماه سن دارد در اتاق خودش می‏‌خوابد کمترین فایده‌‏اش این است که از صداهای اضافی بیدار نمی‎شود.

دمای اتاق

درجه هوای اتاق را برای شب پایین بیاورید، در را ببندید و کاری کنید که دمای اتاق مطبوع بوده و صدایی از بیرون نیاید تا فرزندتان خوابی راحت داشته باشد. این برای زندگیش در آینده هم عادت می‌‏شود که خوابی عمیق و راحت داشته باشد.

صدای ثابت

سعی کنید در اتاق کودکتان صدایی ایجاد کنید که یکنواخت بوده و مانع شنیده شدن صدای بیرون باشد، مثل صدای آهنگ‎های بدون کلام و صدای موج دریا و انواع صداهای آرامش‌‏بخش. البته باید صدا را کم کرد تا خود آن باعث آزار کودک نشود.

قدم زدن

کودکان هم باید خسته‎تر باشند تا بتوانند بخوابند. برای خسته شدنشان بهتر است با آن‎ها قدم بزنید. اگر هنوز راه نمی‌رود نوزادتان را بغل کرده و قدم بزنید، البته وقتی بیدار است. این کار باعث می‌‏شود فرزندتان از ابتدا تفاوت امور مربوط به بیداری وخواب را تشخیص دهد.

خودکفایی

برخی کودکان از ابتدا خودکفا هستند. یعنی خودشان، خودشان را آرام می‌‏کنند. باید به آن‎ها اجازه داد کارشان را بکنند و البته شما باید به عنوان والدین این موضوع را امتحان کنید. اگر فرزندتان از روش‎های شما برای خواباندنش راضی نیست، آزمایش کنید، شاید خودش راحت‎تر می‏‎خوابد. چنین کودکانی وقتی بزرگ شوند هم خواب راحت‎تری خواهند داشت.

مطالب مشابه را ببینید!