مجله تاپ‌ناز‌

اطلاعاتی در مورد زود انزالی و درمان آن با داروی تاخیری

درمان زود انزالی با داروی تاخیری

مصرف داروهای تاخیری باعث عوارض جبران ناپذیری می شود. یکی از اختلالات شایع آقایان زود انزالی است که رابطه جنسی را تحت تاثیر قرار میدهد. بعضی از افراد از داروهای تاخیری برای درمان زود انزالی استفاده می کنند.

یکی از دغدغه های مردان در هنگام رابطه جنسی طول مدت زمان رابطه است و مشکل زود انزالی بسیاری از مردان را آزار میدهد. در این مطلب با معرفی داروهای تاخیری و موثر در درمان زودانزالی مانند قرص تاخیری، اسپری تاخیری، کرم و ژل تاخیری با شما هستیم.

برخی از دارو ها هستند که برای درمان زودانزالی مردان حین رابطه جنسی با همسر استفاده می شوند. البته بهتر است که زودانزالی بوسیله روش های ذهنی و از راه تلقین روانی حل شود.

زود انزالی یا زود ارضایی به مشکلی گفته می شود که در آن مرد قبل از آنچه خود و همسرش می خواهند منی از بدنش خارج شده و بهانزال برسد. البته اگر این مشکل همیشگی نبوده و به دلایل مقطعی مانند استرس، بی خوابی و … باشد جای نگرانی نیست چون پس از برطرف شدن عوامل اصلی فرد به حالت اولیه و افزایش زمان رابطه بازمیگردد.

این مشکل وقتی برای تداوم رابطه زن و مرد نگران کننده است که استثنایی قائل نبوده و در تمامی دوره های رابطه زودانزالی رخ دهد، آنجاست که باید راهی اندیشید.

 

نظر روانشناسان در مورد درمان زودانزالی

بسیاری از تحلیلگران و روانشناسان ریشه زودانزالی را در روان و ذهن فرد از زمان بلوغ میدانند و با آزمایشاتی که انجام شده صحت این گفته هم تحقق یافته چرا که با گذراندن دوره های آموزشی روانی و تلقین برای افزایش زمان رابطه و تسلط شخص بر افکار و ذهن خود به درمان زودانزالی تا حد قابل قبولی برآمده اند.

در حقیقت این بیماری كاملا ریشه عصبی دارد در نتیجه فرد باید تكنیكهای آرامش و تمركز را فرا گرفته و انجام دهد تا بتواند بر انزال زودهنگام خود فارق آید و لذت بیشتری از رابطه با همسرش ببرد.

 

داروهای تاخیری درمان زودانزالی

هیچ داروی خاصی از طرف سازمان غذا و دارویی ایالات متحده اف دی ای تایید نشده با این حال هستند داروهایی که این مشکل را درمان کنند البته اغلب به صورت مقطعی ولی در این بین اگر دارویی باشد که وابستگی ایجاد نکند، با مصرف آن به مرور بر اثر القایی که بر ذهن آقایان پس از تاخیر در انزال ایجاد شده باعث میشود تا به مرور درمان دائمی صورت پذیرد.

در اینجا چندین مورد داروی تاخیری و درمان کننده زودانزالی را به شما معرفی مینماییم همچنین هستند برندهایی از انواع اسپری تاخیری، قرص تاخیری، کرم و ژل تاخیری که سالهاهست داروهای مکمل زناشویی تاخیری تولید میکنند و خب افرادی که از این داروها استفاده میکنند هم اغلب راضی هستند.

 

1. پاروکستین Paroxetine

داروی پاروکستین یکی از انواع قدرتمند داروهای اس اسآر آی بوده که می شود از آن برای درمان زود ارضایی استفاده نمود. احتمالا بهبود حاصل از دارو تا ۳ هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان ندهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته تاثیر خود بر زود ارضایی را نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.

2. سرترالین Zoloft

داروی سرترالین یکی از انواع قدرتمند داروهای اس اس آر آی بوده که می شود از آن برای درمان زودانزالی استفاده نمود.

اگر این قرص تاخیری نیز تا شش هفته تاثیر خود بر زود ارضایی را نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.

3. تادافیل (سیالیس)

قرصی به همین نام انگلیسی وجود دارد که نمونه اصل آن برای نعوذ و تاخیر مورد استفاده قرار میگیرد و تاثیرگذاری بعدی هم ندارد البته در صورتی که موارد منع آن رعایت شده و در مصرف این قرص هم زیاده روی نشود.

تادافیل یا سیالیس به درمان دو مشکل “هایپرپلازی خوش خیم پروستات” شایع ترین علت انسداد ادراری و “ناتوانی جنسی” در مردان می پردازد. این دارو به صورت قرص خوراکی و با تجویز پزشک در دسترس بیمار قرار می گیرد. این دارو مناسب زنان و همچنین کودکان نیست.

4. سیلدنافیل (ویاگرا)

ویاگرا نام تجارتی داروی سیلدنافیل میباشد. این دارو به مردانی که دچار اختلال زودانزالی و نعوظ میباشند کمک میکند تا توانائی جنسی خود را باز یابند و در واقع این دارو پایه اصلی تمامی داروهایی است(قرص،اسپری،ژل و کرم) که در این زمینه در بازار دارویی وجود دارد.

این دارو به صورت قرص ۱ساعت قبل از تصمیم به مقاربت مصرف میشود البته توجه نمایید در طی یک ساعت نباید بیش از ۱قرص مصرف شود.

در مورد اغلب بیماران درمان با قرص ۵۰ میلی گرمی اغاز میگردد. حتی در صورت استفاده از ویاگرا باز هم جهت ایجاد نعوظ احتیاج به تحریکات فیزیکی و ذهنی و تمایل بیمار به ایجاد نعوظ وجود دارد.

این دارو در قرص، اسپری و ژلهایی موجود در بازار به همین نام یافت میشود که در داروخانه ها هم به فروش میرسد که نمونه های اصلی کیفیت مرغوبی دارند و افرادی که از این داروها استفاده میکنند کم و بیش البته بسته به واکنش بدن هر فردی که متفاوت است برای رفع مشکل نعوذ و درمان زودانزالی راضی هستند.

5. واردنافیل (لویترا)

این داروها سطح نیتریک اکسید در خون را افزایش می دهند. ترکیب شیمیایی نیتریک، گشادکننده عروق است و جریان خون را در رگ ها روان تر می کند. در واقع این داروها می توانند مقدار جریان خون در آلت تناسلی مردها را بالا ببرند. خون بیشتر در این قسمت به معنای عملکرد بهتر هنگام رابطه جنسی است. اما هیچ کدام از این داروها مانند بسیاری از داروهای دیگر در زمینه های دیگر بدون عارضه نیستند.

 

عوارض داروهای تاخیری

  • سردرد

سردرد یکی از شایع ترین عوارض استفاده از این داروهاست. تغییر ناگهانی در جریان خون ناشی از افزایش مقدار نیتریک اکسید، موجب سردرد می شود. این عارضه تقریبا در تمام قرص های تاخیری و داروهای ناتوانی جنسی خصوصا در مصرف بار اول دیده می شود و تغییر دارو، فایده ای ندارد. بهتر است درباره این مشکل با پزشک تان مشورت کنید.

  • بدن درد

برخی از افراد پس از مصرف این داروها، دچار درد در تمام ماهیچه های بدن شان می شوند. برخی از افراد هم از کمر درد شکایت می کنند. با نظر پزشک تان می توانید داروی تان را عوض کنید.

  • مشکلات گوارشی

داروهای مربوط به درمان ناتوانی جنسی ممکن است دستگاه گوارش را دچار مشکل کنند که رایج ترین آنها هم سوء هاضمه و اسهال است. البته برای کم کردن این عارضه، بهتر است رژیم غذایی تان را تغییر دهید. به جای نوشیدنی های کافئین دار یا آب میوه، آب معمولی بنوشید. اگر تغییر رژیم غذایی فایده نداشت، با پزشک مشورت کنید.

  • سرگیجه

افزایش در نیتریک اکسید برخی از مردان را به سرگیجه مبتلا می کند. البته این نوع سرگیجه ملایم است. اما سرگیجه، هنگام فعالیت های روزانه، عذاب آور است. در موارد نادر هم سرگیجه چنان شدید می شود که فرد، از حال می رود. این وضعیت خطرناک است و باید به آن توجه و فورا به پزشک مراجعه شود. حتی اگر کمی هم سرگیجه دارید، بهتر است با پزشک مشورت کنید و اولا در مصرف این دارو خصوصا برای یک مقاربت دقت کنید که نیمی از یک قرص را بیشتر مصرف نکنید همچنین 1ساعت قبل و بعد از مصرف دارو فعالیتهای شدید فیزیکی البته به جز فعالیتهای مرتبط با رابطهتان نکنید تا این فعالیت تاثیر بیشتری روی عوارض احتمالی نداشته باشد.

  • تغییر در بینایی

داروهای درمان ناتوانی جنسی، ممکن است روی دید شما تاثیر منفی بگذارند. برخی از این داروها می توانند موقتا دید فرد را تغییر داده و حتی او را دچار تاری دید کنند. از دست دادن بینایی و یا تغییری که موقتی نیست، مشکلی جدی است و بلافاصله باید به پزشک مراجعه کرد.

  • سرخ شدن

گاهی اوقات هنگام مصرف این داروها، پوست فرد به کمی شا بیشتر از کمی قرمز می شود که البته موقتی است. بیشتر پوست صورت و به ندرت قسمت های دیگر بدن سرخ می شود. گاهی اوقات هم پوست صورت دچار لک می شود یا در موارد شدیدتر جوش می زند. سرخ شدن و جوش زدن فقط می تواند اثر بدی روی ظاهر فرد بگذارد اما خطر سلامتی جدی به دنبال ندارد. با مصرف غذاهای داغ و یا تند، نوشیدنی های الکلی و یا بودن در هوای گرم، این سرخ شدن ها بیشتر هم می شود.

  • گرفتگی و یا آبریزش بینی

گرفتگی یا آبریزش بینی یکی از عوارض رایج مصرف این داروهاست. اما بیشتر اوقات خود به خود برطرف می شوند. اگر این عوارض بادوام بودند، حتما با پزشک مشورت کنید.

 

تشخیص عوارض شدید و نادر

اگرچه این داروها گاها با عوارضی که به آنها اشاره شد، همراه هستند. اما گاهی اوقات عوارضی مشاهده می شود که پیش از آن دیده نشده بوده است. این عوارض می توانند به شدت خطرناک باشند.

عوارضی مانند: پریاپیسم (یا نعوظ ماندگار که بیش از 4 ساعت طول کشیده و بسیار دردناک است.)

تغییر ناگهانی در شنوایی ازدست دادن بینایی به محض مشاهده هریک از موارد فوق باید به پزشک مراجعه کرد.

زود انزالی

توصیه های مهم در خصوص مصرف داروهای تاخیری

تمامی اطلاعات گفته شده در این مطلب در مورد داروهای تاخیری و عوارض مصرف آنها به صورت کلی جمع آوردی و خدمت شما ارائه داده شده است. آقایان قبل از مصرف داروهای تاخیری باید دقت نمایند بیماری خاصی نظیر بیماری های قبلی، فشار خون و دیابت نداشته باشند و برای شروع اگر نمونه قرص تاخیری را برای مصرف انتخاب کردند نیمی از یک قرص را با 2 لیوان آب میل نمایند تا با دوز کمتر ریسک کمتری برای عوارض احتمالی داشته باشند. هر چند که بسیاری از افراد سالهاست این مدل قرص، اسپری و ژلهای تاخیری را استفاده مینمایند و عوارض خاصی مشاهده نکردند یا در صورت مشاهده اوایل مصرف بوده و در دوره های بعدی شاهد چنین عوارضی نبوده اند.

مطالب مشابه را ببینید!