طراحی کارت ویزیت | ایده هایی برای طراحی بیزینس کارت یا کارت ویزیت
طراحی کارت ویزیت | ایده های عالی برای طراحی بیزینس کارت
در این بخش از تاپ ناز اطلاعاتی در مورد طراحی کارت ویزیت یا بیزینس کارت را ارائه می کنیم و با ایده های خلاقانه طراحی کارت ویزیت اشنا می شوید. بیزینس کارت می تواند کسب و کار ما را در دنیای تجارت مطرح کند، شاید فکر کنید که دیگر کارت ویزیت استفاده ای ندارد ولی اشتباه می کنید زیرا هنوز هم کارت ویزیت تاثیر خوبی دارد.
کارت ویزیت شما و مزایای آن
نام شما و کسب کارتان را کارت ویزیت به نامیش می گذارد و چشم اندازی از نحوه ارتباط شما را نمایش می دهد. می تواند سبک و شخصیت کاری شما را هم نمایش دهد. کارت ویزیت می تواند خیلی جذاب، غیرمعمول و یا بامزه باشد تا نام تجازی شما را مانند یک تبلیغ تلویزیونی، در ذهن مخاطب ماندگار کند. کارت ویزیت می تواند بین مردم دست به دست شود و به دست هر کسی می رسد، این پیام ها را منتقل می کند.
دو اصل پایه طراحی بیزینس کارت
1 محتوا: هر اطلاعاتی کـه روی کارت درج میشود.
2 فرم: ساختار و سبک طراحی کارت.
طراحی کارت ویزیت
طراحی بیزینس کارت خاص
اگر لوگو داشته باشید حتماً آن را در کارت قرار دهید چون داشتن لوگو شـما را حرفه اي تر نشان می دهد.هر کس کـه کارت ویزیت شـما را در دستش می گیرد باید بتواند هویت برند شـما را شناسایی کند ودر آینده آن را هرکجا ببیند، بتواند بلافاصله تشخیص دهد. توجه کنید کـه لوگو،برند نیست،برند در واقع ذهنیت مشتری از شماست.
فرض کنید لوگوی زیر را دریک کارت ویزیت ببنید،چـه حسی بشما دست می دهد؟«فارغ از اینکـه لوگو چـه شرکتی اسـت». البته اگر در ابتدا لوگو ندارید خیلی بـه خودتان سخت نگیرید ولی داشتن آن و درج در کارت ویزیت بـه هویت بخشی برند شـما کمک میکند. همچنین میتوانید درصورت نداشتن لوگو حداقل یک شعار مناسب برای خود انتخاب کنید.
بیزینس کارت یا کارت ویزیت
نحوه طراحی کارت ویزیت
نمونه شعار شرکت های مختلف
نایک: فقط انجامش بده!
مک دونالد: مـن عاشقشم!
آدیداس: غیر ممکن وجود نداره.
دیزنی لند: شادترین نقطه ي روی زمین
ریبوک: مـن همانی هستم کـه هستم.
فولکس واگن: کوچک فکر کنید.
کی. اف. سی: غذای عالی.
مارک اند اسپنسر: حق همیشه با مشتری اسـت.
پورشه: جایگزینی نیست.
آی بی ام: راه حلی برای سیاره هوشمند.
سونی: باورش کن.
آی مکس: بزرگ فکر کن.
عکس کارت ویزیت خاص و خلاقانه
مدل های کارت ویزیت خاص
در مرحله بعد میرسیم بنام و عنوان شغلی: کارت ویزیتی کـه بدون نام باشد مانند فردی اسـت کـه شناسنامه ندارد و هویت این فرد مشخص نیست.حس خوبی بـه آدم دست نمیدهد و خیلی امیدوار نباشید کـه افراد بشما اعتماد کنند.پس نوشتن نام خود در کارت ویزیت یک مورد مهم اسـت کـه نباید فراموش کنید.البته قرار نیست شجرنامه خودرا در کارت درج کنید.
عکس هایی از کارت ویزیت های خاص
مدل های کارت ویزیت
میخواهید شـما را بر اساس چـه کاری بشناسند؟خیلی ها را میبینم کـه عناوین شغلی زیادی دارند و همه ی آنها را در کارت می آورند و این یک اشتباه محض اسـت چرا کـه تـو نمی تواني یک نسخه برای همه ی ارائه بدهی! شاید فکر کنی چند پتانسیلی هستی اما مخاطب اینها را از تـو نمی خواهد! پس سعی کن اگر چندین شغل هم داری عناوینی کـه برای شغلت انتخاب میکنی مرتبط بـه هم باشد
بطور مثال:
آقای ایکس: مدرس و مشاور خلاقیت
خانم ایکس: مدیر عامل شرکت ابر آسا
مدل های کارت ویزیت خلاقانه
انواع کارت بیزینس
کارت شـما باید نتیجه محور باشد! شاید مهمترین مورد در معرفی کسب و کارتان در کارت ویزیت نتیجه اي اسـت کـه بـه کاربر میدهید.برای کسیکه کارت ویزیت شـما را در دست دارد مهم نیست شـما مدیر عامل شرکت X هستید یا نویسنده کتابY برای او مهم اسـت کـه این کسب و کار شـما چـه سودی بـه او میرساند! نتیجه اي کـه بـه کاربر میدهید ودر کارت ویزیت درج میکنید باید ملموس باشد.
مدل های طراحی کارت ویزیت و بیزینس کارت
بیزینس کارت
در مرحله بعد: اطلاعات تماس خوراک اصلی کارت ویزیت اسـت. در صورتی کـه میخواهید اشخاص با شـما تماس بگیرند، باید بـه آنها بگویید چطور اینکار را انجام دهند. اینکـه عدد شخصی یا کاری خودرا بگذارید بستگی بـه خودتان دارد کـه مخاطب چطور بخواهد با شـما ارتباط برقرار کند، اما سعی کنید تا انجا کـه میتوانید عدد شخصی خودرا در کارت ویزیت درج نکنید!
در آخر نیز بـه نوع فونت کارت ویزیت میرسیم. بزرگترین اشتباهی کـه از طراحان کارت ویزیت میبینم این اسن کـه از فونت هاي پیش فرض مثل Arial و Tahoma برای متون خود استفاده میکنند. کج سلیقگی ترین انتخاب در فونت ها، فونت هاي پیش فرض اسـت. اشخاص و سازمان هاي حرفه اي از فونت هاي منحصر بـه فرد خودشان استفاده میکنند.
اگر بتوانید فونت خودتان را داشته باشید کـه محشر اسـت اما فونت هایي هم هستند کـه شیک و جذاب هستند. پیشنهاد مـن استفاده از فونت هاي یکان،زر،میترا،ایران سنس و… اسـت. بازهم بسته بـه نوع کارتان میتوانید فونت هاي مختلف و زیبای پارسی را استفاده کنید. راستی بیش تر از دو فونت در کارت ویزیت خود استفاده نکنید.