آیا درجه حرارت بدن در ایجاد بیماری ها نقش دارد؟
درجه حرارات نرمال بدن 37/2 درجه است و کمتر یا بیشتر شدن درجه حرارات بدن، می تواند باعث بروز بعضی از بیماری ها شود.
نقش تغییر درجه حرارت بدن در ایجاد بیماری ها
درجه حرارت طبیعی بدن در طی روز تغییر می کند. دمای بدن صبح ها پایین تر و عصرها بالاتر است. در حقیقت دمای طبیعی بدن بین 1/36 تا 2/37 درجه سانتیگراد متغیر است.گاهی اوقات درجه حرارت بدن تغییراتی می کند که هر کدام از این تغییرات مانند کاهش یا افزایش درجه حرارت بدن باعث بروز بیماریهای متفاوتی می شود.
نقش درجه حرارت بدن در بروز بیماری ها
تغییر درجه حرارت بدن هر چقدر اندک باشد در زمان طولانی برای به وجود آمدن بعضی از بیماری ها و یا درمان عده ای دیگری از امراض اساسی است و این مورد بسیار مهم است چون بعضی از بیماری ها مانند قند و چربی و سرطان و ناتوانی در امور جنسی در محیط سرد و یا در زمان پیری که درجه حرارت بدن پایین می آید بیشتر شایع و انواع بیماری های مغزی و عصبی در محیط های گرم و در زمان جوانی معمولاً بروز می کند.
افراد در محیط های گرم بیشتر مهاجم و عصبی می شوند و چون به محیط های سرد و معتدل وارد می شود حس ستیزه جویی جزئی آنها از بین می رود و اخلاق و رفتار ملت ها برعکس محیط و شرایط و محصولات غذایی دارای اختلاف می باشد که باید به آنها دقت شود.
ارتباط کاهش یا افزایش درجه حرارت بدن و بروز بیماریها
برحسب نقاط گرم و سرد و مرتفع و پست گرچه محصولات طبیعی از یک نوع دارای اختلاف است ولی چون در حال حاضر از نقاط مختلف یک محصول وارد منطقه دیگر می شود باید سازگاری آن محصول با افراد محل مورد نظر بررسی و افراد بر حسب سازگاری با مواد غذایی از آنها استفاده نماید.
دمای طبیعی بدن چند درجه است؟
حتما شما هم شنیده اید که دمای طبیعی بدن باید روی 37 درجه ی سانتی گراد تنظیم شود. واقعیت این است که این درجه صرفا درجه متوسطی از دمای بدن است که به آن درجه حرارت نرمال گفته می شود. اما درجه ی حرارت بدن می تواند بین 36.4 تا 37.6 درجه ی سانتیگراد باشد. این درجه در طول روز نوسان دارد و ثابت نمی ماند.
دمای بدن در ابتدای صبح در پایین ترین میزان خود قرار دارد و معمولا در اواخر بعد از ظهر به بالاترین درجه ی خود یعنی 37.7 درجه ی سانتیگراد می رسد.این تغییرات دمای بدن به عوامل متعددی مانند تغییرات هورمونی یا زمان تخمک گذاری (در خانم ها) بستگی دارد.