مجله تاپ‌ناز‌

پماد فوسیدین (Fucidin) برای درمان عفونت پیرسینگ و دیگر روش های درمان عفونت

پماد پیرسینگ مانند پماد فوسیدین (Fucidin) جزء آخرین مرحله درمان عفونت است که اگر به درستی مصرف نشود می تواند عفونت را بیشتر کند. بهتر است برای درمان در ابتدا در خانه از آب نمک استفاده شود و سپس در صورت بهتر نشدن، به پزشک مراجعه کرد.

پس از پیرسینگ، چه به صورت تخصصی در مراکز بهداشتی و چه توسط یک تتو آرتیست، لازم است که دستورالعمل های پیشگیری از عفونت را بدانید. تتو آرتیست باید به شما اطمینان بدهد که تنها از ابزار استریل شده و روش های بهداشتی استفاده می کند. ولی اگر این پروتکل رعایت نشود، یا اگر شما روش های مراقبتی را به درستی انجام ندهید، ممکن است پوست شما دچار عفونت شود. درمان عوارض پیرسینگ ساده می باشد، ولی ممکن است به یک پماد برای عفونت پیرسینگ نیاز پیدا کنید.

 

پماد فوسیدین برای عفونت پیرسینگ

پماد فوسیدین (Fucidin) به منظور درمان عفونت پیرسینگ توسط پززشک عمومی بیشتر تجویز می شود. ماده فعال در این پماد، فوزیدیک اسید می باشد. فوزیدیک اسید نوعی آنتی بیوتیک است که باکتری ها را از بین می برد. این دارو معمولا برای عفونت های پوستی و التهاب های مداوم تجویز می شود و به شکل پماد ارائه می شود. آنچه که باید در مورد این پماد بدانید، این است که نباید با چشم تماس پیدا کند و نباید وارد دهان و بینی شود.

این پماد نباید خیلی زود تجویز شد زیرا اگر عفونتی در کار نباشد می تواند پوست را تجریک کند. پمادهایی که برای عفونت تجویز می شوند چرب هستند که باعث مسدود کردن منافذ و سوراخ های پیرسینگ می شود و اججازه نفوذ هوا را نمی دهد. این اتفاق باعث کند شدن روند بهبود می شود و حتی ممکن است با چسبندگی به وجود آمده، آلودگی بیشتری به زخم پیرسینگ وارد شود.
در مورد عفونت پیرسینگ، اغلب انتی بیوتیک های خوراکی به صورت کپسول یا قرص بهتر و سریعتر جواب می دهند و مزیت آن این می باشد که درمان از داخل بدن انجام شده و در منطقه زخم مداخله بیشتری صورت نمی گیرد. بر این اساس بهترین روش درمان عفونت پیرسینگ به روش دارویی، استفاده از قرص آنتی بیوتیک آموکسی سیلین خوراکی است.

روش درمان عفونت پیرسینگ در خانه

اگر عفونت پیرسینگ خفیف باشد، می توانید در خانه آن را درمان کنید. اگر عفونت پیرسینگ لاله گوش دارید، باید به پزشک مراجعه کنید؛ در این این عفونت سخت تر است و ممکن است نیاز به آنتی بیوتیک داشته باشید، در صورت حاد شدن عفونت، حتی ممکن است نیاز به بستری شدن هم داشته باشید. برای درمان عفونت و مراقبت عفونت پیرسینگ خفیف، باید مراحل زیر را دنبال کنید :

  • قبل از دست زدن به زخم دستان خود را بشوئید.
  • اطراف پیرسینگ را با آب نمک، سه بار در روز تمیز کنید.
  • از استفاده از الکل، پراکسید هیدروژنی یا پماد بدون تجویز پزشک خودداری کنید، چرا که همانطور که گفته شد ممکن است روند درمان را مختل کند.
  • زخم را به خوبی تمیز و با حوله یا دستمال تمیز خشک کنید.
پس از تمیز کردن عفونت، تا هنگامی که به طور کل از بین برود، شستشو با نمک را باید ادامه دهید. به یاد داشته باشید، پیرسینگ لاله گوش، می تواند تا 8 هفته درمانش به طول بیانجامد. انجام مراقبت‌‌های لازم در این مدت بسیار مهم است.
پماد فوسیدین (Fucidin) برای درمان عفونت پیرسینگ و دیگر روش های درمان عفونت

عفونت پیرسینگ چطور اتفاق می افتد؟

پیرسینگ یک زخم باز است. این زخم حدود 6 تا 8 هفته طول می کشد و سپس بهبود پیدا می کند. به صورت کلی سرواخ کردن غضروف، که قسمت سخت تر گوش می باشد، بیشتر طول می کشد تا بهبود پیدا کند و همین باعث می شود، این قسمت بیشتر مستعد عفونت باشد.

پیرسینگ از راه‌های مختلف ممکن است آلوده شود. هرکدام از باکتری‌های اطراف زخم می‌توانند به عفونت تبدیل شوند. اگر پیرسینگ را با دست کثیف لمس کنید، ممکن است عفونت ایجاد کنید. اگر گوشواره یا هرشیء تزئینی که دارید را بیش از حد محکم کنید و اجازه‌ی تنفس زخم را فراهم نکنید، خود را در معرض عفونت قرار داده‌اید.
استفاده از ابزار غیراستریل در هنگام سوراخ کردن ناحیه نیز ممکن است باعث عفونت شود. اگر فرد ارائه دهنده خدمات پیرسینگ از دستکش استفاده نکند، یا حتی اگر خود فلز پیرسینگ تمیز نباشد احتمال عفونت بسیار بالاست.

چگونه عفونت پیرسینگ را تشخیص دهیم؟

تشخیص عفونت پیرسینگ بسیار ساده است. علائم آن عبارتند از:
  • چرک زرد
  • ورم
  • قرمزی
  • درد ادامه دار و حساسیت نسبت به لمس
  • خارش و سوزش

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

عفونت‌های خفیف، معمولا در خانه و به سادگی درمان می‌شوند. اما اگر علائم زیر را تجربه کردید، فورا به پزشک مراجعه نمایید:
  • پیرسینگ در سوراخ حرکت نمی‌کند
  • قلاب پیرسینگ در پوستتان گیر کرده است
  • عفونت بعد از دو روز درمان خانگی بهبود نیافته است
  • تب دارید
  • عفونت، قرمزی و التهاب در حال گسترش است

در این قسمت پماد فوسیدین  به منظور درمان عفونت پیرسینگ را معرفی کردیم و دیگر روش های درمان عفونت پیرسینگ را هم به شما آموزش دادیم.

مطالب مشابه را ببینید!