مجله تاپ‌ناز‌

درمان خانگی غلظت خون با روش های موثر

غلظت خون بیماری است که ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد، اما می توان در منزل و با روشهایی ساده غلظت خون را درمان کرد. در این مطلب روش های مختلف درمان بیماری غلظت خون را به شما معرفی می کنیم.

اگر در واحد حجم خون تعداد گلبول های قرمز خون افزایش پیدا کنند، به این رخداد غلظت خون می گویند که می تواند باعث بیماری های دیگر نیز بشود و حرکت خون ار در عروق کندتر کند، در نتیجه خطر ابتلا به سکته را نیز افزایش می دهد. به همین منظور در ادامه روش های طبیعی برای درمان خانگی غلظت خون را را ارائه می کنیم.

درمان خانگی غلظت خون

درمان خانگی غلظت خون

چنانچه مقدار هموگلوبین خون در خانم ها بیشتر از 16 و در آقایان بیشتر از 18 باشد، به این معنا می باشد که این افراد بیماری غلظت خون دارند. این بیماری را به دو دسته غلظت خون اولیه و غلت خون ثانویه تقسم می کنند، اگر سیستم خون ساز بدن بیشتر از مقدار نرمال، گلبول های قرمز تولید کند، به آن غلظت خون اولیه می گویند.

اگر سیستم خون ساز بدن دچار مشکل نباشد و دلیل غلظت خون به دلیل بیماری های قلبی، کلیوی، ریوی، تومورها، زندگی کردن در هوای آلوده، سیگار کشیدن، حضور در ارتفاعات و کاهش میزان اکسیژن در سلول های بافتی خون باشد آن را غلظت خون ثانویه می گویند.

روش های زیادی برای درمان غلظت خون وجود دارد که از بین آنها می توان به درمان گیاهی غلظت خون، درمان با داروهای شیمیایی، درمان خانگی غلظت خون و … اشاره کرد که هر کدام می توانند تاثیر مثبتی در روند درمان غلظت خون داشته باشند.

 

 

درمان غلظت خون در منزل با روش های خانگی

از روش های طبیعی برای درمان خانگی غلظت خون می توان به استفاده از سبزیجاتی و ادویه جاتی نظیر چای سبز، چای کوهی، شوید، سیر، زنجبیل، دارچین، ریشه شیرین و همچنین داروی گیاهی جینکوبیلوبا می باشد به عنوان خوراکی رقیق شدن خون مورد استفاده قرار می گیرند.

  • چای سبز

یکی از عوامل کاهش و  درمان غلظت خون چای سبز می باشد، که به دلیل ترکیب موجود در آن(EGCG ) سبب نرم شدن و انعطاف پذیری دیواره رگ ها و باز شدن عروق و تنظیم جریان گردش خون می شود.

  • چای کوهی

مصرف چاهی کوهی با بعضی از داروها به شدت باعث رقیق شدن خون می گردد.

درمان خانگی غلظت خون

  • شوید

شوید نیز همانند چاهی کوهی در صورتی که به طور همزمان با بعضی داروها به مقدار زیاد مصرف شود، باعث کاهش غلظت خون می شود.

  • سیر

یکی از عوامل موثر برای رقیق کردن خون سیر می باشد. مصرف خام آن با تولید نیتریک اکسید در بدن همراه است، که سبب حل شدن لخته های خونی، گشادی رگ ها خونی و در نتیجه باعث تسهیل گردش جریان خون می شود.

درمان خانگی غلظت خون

  • زنجبیل

زنجبیل علاوه بر برطرف کردن حالت تهوع، نقش بسیار موثری در رقیق کردن خون نیز دارد.

  • دارچین

یکی دیگر از عواملی که علاوه بر افزایش جریان خون، غلظت خون را کاهش می دهد، دارچین می باشد.

  • ریشه شیرین بیان

مصرف ریشه شیرین بیان برای افرادی که گرفتی عروق دارند، مفید می باشد و همچنین ریشه این گیاه رقیق کننده خون می باشد. البته کسانی که فشار خون بالا دارند از خوردن آن خودداری نمایند.

» همچنین بخوانید :

  •  جینکوبیلوبا

این گیاه دارویی باعث افزایش گردش خون، جلوگیری از لخته شدن خون و رقیق شدن خون می شود.

درمان خانگی غلظت خون

سایر روش های طبیعی برای درمان غلظت خون

درمان غلظت خون با میوه نیز یکی از رایج ترین روش های خانگی می باشد. موز، زنجبیل، آلبالو، جعفری، پیاز سفید شیرین(به صورت خام)، آب لیمو ترش، تمبر هندی، چای ترش، تمشک، فلفل قرمز آمریکایی(پاپریکا)، توت سیاه، سیر، رزماری، کدو مسمایی، چوب چینی، ماش، نعناع، مرزه، شلیل و هلو سبب کاهش غلظت خون می گردند.

برای باز کردن و نرم شدن عروق، مصرف کشمش کولی، گیاه دم اسب، زیتون، کرفس، سیب و هویج موثر می باشد و همچنین سرخالو برای تسهیل جریان خون مفید است، ناخنک یا الکیل الملک نیز از لخته شدن خون جلوگیری می کند.

آلو(به صورت ناشتا)، انگور ، انار، گل گاو زبان، هندوانه، گیلاس، کاسنی، غوره، شبدر، یونجه، کلم، عناب، ریواس، سیاه دانه، زالزالک، والک، زغال لخته، زرشک، خرما، خیار سبز، چوبه، خرقه، چغندر، جین سینگ، بید و ترشک باعث تصفیه خون می شوند.

درمان خانگی غلظت خون

از مصرف بیش از اندازه و خودسرانه موارد بالا به ویژه کسانی که همزمان از داروهایی برای پیشگیری از لخته شدن خون و یا رقیق شدن خون استفاده می کنند، اکیدا خودداری گردد. زیرا ممکن است مشکلات بسیار جدی برای شخص به وجود آورد و سلامتی فرد به خطر افتد. بنابراین توصیه می شود افراد با غلظت خون بالا، برای میزان مصرف موارد این مواد با پزشک مشورت نمایند.

» همچنین بخوانید :

“غلظت خون” چیست و چگونه درمان می شود؟

غلظت خون ، پیشگیری و عوارض غلظت خون

علت بالا بودن غلظت خون چيست و راه درمان

مطالب مشابه را ببینید!