چطور کمرویی را درمان کنیم؟
برای درمان کردن خجالت و کمرویی باید ریشه و دلیل اصلی این مشکل را پیدا کنید و به عواقب کمرویی پی ببرید. اراد کمرو نسبت به خود احساس ضعف می کنند و نسبت به خودشان دیدگاه مثبتنی ندارند. افراد کمرو آسیب های فراوانی را متحمل می شوند و فشار روانی زیادی دارند این افراد از قضاوت شدن توسط دیگران هراس دارند و مهمترین ضعیفی که دارند عدم خودباوری می باشد.
۱- روبرو شدن با کمرویی
در نخستین قدم برای درمان کمرویی باید این موضوع را بپذیرید. هر قدر هم که شمت خود را از جمع دور نگه دارید در مقابل کمرویی و درمان آن بیشتر مقاوت کرده اید و تا هنگامی که خودتان به این نتیجه برسید که خجالتی و کمرو هستید می توانید درمان را شروع کنید.
۲- مکان هایی که به شما حس خجالت می دهند را شناسایی کنید :
به موقعیت ها و محل هایی که در آن به فردی خجالتی و کمرو تبدیل می شوید و به راحتی نمی توانید با دیگران رابطه برقرار فکر کنید و ببینید که دلیل این امر چیست و در نتیجه آن را کنترل کنید.
۳- تهیه لیست:
افرادی که دچار کمرویی و خجالت هستند باید یک لیست از موقعیت های استرس زا را یادداشت کنند که این کار باعث می شود بعد از مرور آن، احساس بهتری داشته باشند و به آرامش برسند.
وقتی این موقعیت ها را یادداشت کنید به صورت دقیق به آن موقعیت و افرادی که در آن موقعیت هستند فکر خواهید کرد و می تواند شما را برای مقابله با شرایط بد آماده تر کند.
» همچنین بخوانید : هنگام داشتن رابطه جنسی خجالت نکشید!
۴- به موفقیت فکر کنید:
بعد از یادداشت کردن لیست دقیق از موقعیت، یکی از راه حل هایی که می تواند برای مقابله با کمرویی به شما کمک ککند تصور کردن خود در آن موقعیت است و باعث می شود که شما موفق شوید. وقتی خجالت می کشید خود را فردی با اعتماد به نفس بالاتر در نظر بگیرید. با این روش شما انگیزه بیشتر برای غلبه بر کمرویی خواهید داشت.
۵- تمرین اعتماد به نفس:
وقتی در خانه تنها هستید و زمانی که در جمع هستید باید خودتان را یک آدم با اعتماد به نفس نشان دهید و سعی کنید اعتماد به نفس را در رفتار و حرکات بدن خود هم نشان دهید.
گرفتن ژست هایی که نشان می دهند اعتماد به نفس در شما می تواند به حل مشکلات کمک کند. عدم اعتماد به نفس یکی از دلایل اصلی کم رویی می باشد.
۶- تمرین صحبت کردن:
افراد خجالتی حتی در صحبت کردن هم دچار مشکل می شوند و در بیشتر مواقع نمی دانند که چطور باید صحبت کنند. برای این امر باید تمرین کنید و در صحبت کردن آهسته و واضح صحبت کنید. این کار به آرامی از کمرویی شما کم می کند و به شما جرات حرف زدن در جمع را می دهد.
۷- به نکات مثبت خود فکر کنید:
دیدگاه دیگران را کنار بگذارید و بیشتر خودتان را بشناسید و سعی کنید ترس از قضاوت شدن را از خودتان دور کنید. خودتان را باید همانگونه که هستید و با همین توانایی ها بپذیرید و به دنبال نقاط قوت در خود باشید. هنگامی که شما خود را فردی توانمند بدانید جرات و شهامت حضور در جمع را خواهید داشت. توجه کنید که افزایش خودباوری نقش مصبتی در از بین بردن و رفع کمرویی شما دارد.