مجله تاپ‌ناز‌

قرص استیلن؛ اطلاعات دارویی و کارکرد قرص استیلن

قرص استیلن یکی از داروهای گیاهی برای درمان گاستریت حاد و مزمن است. این محصول عصاره گیاه درمنه ژاپنی (آرتمیزیا آرگی فولیوم) می باشد.

قرص استیلن به صورت 100 درصد طبیعی است و توسط شرکت کره ای Dong A تولید می شود. دوز 60 میلی گرم این دارو به واسطه شرکت ایرانی آرین سلامت وارد ایران می شود.

اطلاعات دارویی قرص استیلن

95 درصد از ترکیبات قرص روکشدار استیلن از گیاه آرتمیزیا آرگی فولیوم می باشد، که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی این گیاه، مصرف این قرص اثر ضد التهابی دارد و باعث پیشگیری از التهاب معده و همچنین زخم های مخاطی ایجاد شده از التهاب معده می شود. این دارو به درمان سریع زخم معده و ترمیم و بازسازی بافت های آسیب دیده کمک می کند. باعث افزایش ترشح موکوس و پروستاگلاندین E2 می گردد، همچنین فاکتورهای محافظتی را افزایش می دهد. داروی استیلن برای درمان گاستریت حاد و مزمن به وسیله پزشک تجویز می شود.

قرص استیلن؛ اطلاعات دارویی و کارکرد قرص استیلن

مقدار مصرف استیلن

مقدار مصرف هر دارو باید توسط پزشک معالج تعیین شود، ولی به طور کلی مصرف استیلن روزی 3 بار و پیش از وعده غذایی می باشد، که در هر نوبت یک عدد قرص باید مصرف شود. دوره درمان با این قرص 10 تا 14 روز می باشد.

احتیاط : مصرف این دارو برای بیمارانی که دارای مشکلات ژنتیک همچون سوء جذب گلوکوز_گالاکتوز، عدم تحمل گالاکتوز و کمبود زنتیکی لاکتوز هستند، توصیه نمی شود.

دلایل بروز گاستریت

افزایش اسید معده باعث آسیب وارد کردن به مخاط معده می شود و ملتهب می شود. به این بیماری گاستریت یا ورم معده می گویند که به دلایل مختلفی مانند رژیم غذایی بد، مصرف غذاهای ناسالم، مصرف طولانی مدت داروهای ضد التهاب غیر استروییدی (مانند ایبوپروفن)، فعالیت زیاد و خستگی، مصرف الکل، کم خونی، استرس روحی، عمل جراحی برای کاهش وزن، عفونت شدید، ضربه و آسیب دیدگی شدید، سوختگی و جراحی های وسیع ایجاد می شود.

علائم گاستریت

بی اشتهایی و ضعف، حس سوزش و ناراحتی در قسمت بالای شکم، حس درد آزاردهنده و مبهم در قفسه سینه، حس برگشت اسید معده به دهان، کشیدگی شکم، ایجاد نفخ، ترش کردن و آروغ زدن، تب، ورم شکم، تنفس تند، سرگیجه، سردرد و گاهی هم استفراغ از علائم گاستریت می باشد. پزشک برای تشخیص درست این بیماری از روش آندوسکوپی استفاده می کند.

در این قسمت با اطلاعات دارویی، عوارض دارو و کارکرد مصرف قرص استیلن آشنا شدید.

مطالب مشابه را ببینید!