مصرف تریاک برای افزایش لذت جنسی!
بعضی از افراد به منظور لذت بردن از رابطه جنسی و دیر ارضا شدن، قبل از آمیزش جنسی تریاک و یا شیره تریاک مصرف می کنند.
مصرف تریاک برای دیر ارضا شدن واقعیت دارد؟!
سوال : از دوستانم بسيار شنيده ام که مصرف شيره که از مشتقات ترياک است بر نيروی جنسی به طور محسوسی می افزايد، و علاوه بر اينکه ميل جنسی را زياد می کند انزال را هم به تاخير می اندازد. تمام دوستانی که اين تجربه را کرده اند متفق القول هستند بجز بنده که اصلا امتحان نکرده ام. نظر شما چيست؟
پاسخ:
استفاده دراز مدت از شيره و ترياک خطر وابسته سازی شما را به اين مواد به همراه دارد و در ضمن ممکن است از طريق کند کردن واکنش مغز و کم کردن حس لامسه مدت زمان نعوظ را طولانی تر کند. اما در دراز مدت اثرات جانبی چون کم شدن ميل جنسی و وابسته شدن به اين مواد را می تواند به همراه داشته باشد.
در ضمن نه تنها شيره نمی تواند نيروی جنسی را افزايش دهد بلکه با کم کردن انرژی کلی بدن می تواند انرژی جنسی را به حدی پايين بياورد که اصلا رمقی برای برقراری رابطه جنسی نداشته باشيد.
پس مصرف اين مواد به اثر کوتاه مدت آن اصلا نمی ارزد. بهتر است يک راه اساسی برای رسيدن به زندگی جنسی که می خواهيد را دنبال کنيد نه راه هايی که عوارض جانبی به اين جدی می تواند داشته باشند.
عکس گل خشخاش که پس از تیغ کشیدن از آن تریاک خارج می شود
تریاک چیست؟
تریاک عصاره در هوا خشک شده گل خشخاش است که با تیغ کشیدن به دور کاسبرگ این گل به دست میآید.
بیش از ده درصد تریاک را مرفین تشکیل میدهد که یک آلکالوئید از نوع اپیویید است. مصرف طولانی مدت و مداوم مرفین باعث مقاوم شدن بدن و به وجود آمدن مقاومت بدنی (تلورانس)، و در نتیجه بروز اعتیاد میشود. همچنین مرفین عامل اصلی اختلالات و عوارض جانبی احتمالی است که مصرف طولانی مدت تریاک در بدن ایجاد میکند. مرفین از طریق فرایندهای شیمیایی به هروئین تبدیل میشود. تریاک بیشتر برای تولید هروئین کشت میشود، به طوری که اکثر تریاک وارد شده به کشور آمریکا به اجزای تشکیل دهنده آن تبدیل میشود. در تریاک آلکالوئیدهای دیگری نیز وجود دارد، از جمله؛کدئین، نارسئین، پاپاورین و نوسکاپین و تبائین.
از قسمتهای دیگر گیاه خشخاش و گیاهان همخانواده آن مواد دیگری با خصوصیات مشابه و ضعیفتر از تریاک بهدست میآیند. کشت خشخاش بهمنظور استفاده غذایی از دانههای آن، و کاربرد تریاک برای تخفیف درد و بیحسی و همچنین در مراسم مذهبی حداقل از عصر برنز به این سو ادامه داشتهاست. سومریان، آشوریها، مصریها، اهالی جزیره کرت، مینوسیان، یونانیان، رومیها، ایرانیان و اعرابهر یک در معرفی این گیاه نقشی داشتهاند.
تریاک بیش از همه بهدلیل خصوصیات ضد درد و بیحس کننده آن که موجب میشد تا اعمال جراحی ممکن شود، مورد توجه پزشکان و جراحان بود. مصرف تریاک به شکل سنتی آن تا هنگام جنگ داخلی آمریکا ادامه یافت. از آن پس با استخراج مرفین و قابلیت تزریق آن این دارو به مهمترین داروی ضد درد برای مجروحان جنگی تبدیل شد. مرفین هنوز هم پرمصرفترین دارو برای مجروحان جنگی و مصدومان سوانح است. بر اساس یک تحقیق که در سال ۱۹۹۹ انجام شده ایران بیش از هر کشور دیگری با گرفتاریهای ناشی از مصرف تریاک غیرقانونی روبروست. بر اساس این تحقیق ۲٫۸ درصد از جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال ایران با این مشکل دستوپنجه نرم میکنند.
شیره تریاک چیست؟
شیره تریاک نوعی ماده مخدر بسیار قوی است که در شیرهکشخانهها با کمک «ساقی» تدخین میکنند. شیره تریاک را هم از تریاک و هم از سوخته تریاک میتوان به دستآورد اما نوع مرغوب آن از ترکیب سه نسبت سوخته تریاک و یک نسبت تریاک خالص بدست میآید. مخلوط سوخته تریاک و تریاک را ابتدا در آب داغ کاملاً حل نموده و سپس حرارت میدهند. پس از گذراندن این ترکیب از صافی، و گرفتن «تفاله» آن، آن را مجددا تا نقطهٔ جوش حرارت میدهند تا قوام بیاید و سفت شود. در ایران گاهی تفاله را مجددا به تریاک افزوده و این تریاک تقلبی را به فروش میرسانند. به این ترتیب شیره فقط از ترکیبات محلول در آب تریاک تشکیل میشود. با توجه به اینکه مرفین و کدئین آلکالوئیدهای مؤثر اصلی تریاک حلالیت بالایی در آب دارند غلظت آنها در شیره بسیار بیشتر از تریاک عادی است. اما ترکیبات نامحلول در آب موجود در تریاک مثل پاپاورین و نوسکاپین در شیره تریاک وجود ندارند.
تفاوت ظاهری شیره و سوخته در سطح متخلخل سوخته (به دلیل وجود ناخالصی) و سطح براق شیرهاست. هردو رنگ قهوهای سوخته مایل به سیاه دارند. قدرت تخدیر شیره چندین برابر تریاک بوده و به معتادانی که دارای سطح مصرف زیاد هستند شیرهای گفته میشود. به دلیل قدرت تخدیر زیاد شیره، در هنگام مصرف، فرد شیرهای به حالت درازکشیده در میآید تا از افتادن بر زمین خودداری کند.[۲]
کریم شیرهای معروفترین معتاد به شیره در دربار ناصرالدین شاه بودهاست.[نیازمند منبع]
ابزار شیرهکشی نگاری است، ولی شیره را با روشهای دیگری مانند تدخین با سیخ و سنگ، بلعیدن و حل کردن در مایعات و نوشیدن نیز مورد استعمال قرار میدهند.