داستان سریال زیر گنبد کبود یا آقای حکایتی در دهه شصت و اهنگ تیتراژ سریال
در مورد مجموعه آقای حکایتی یا سریال زیر گنبد کبود و آهنگ سریال
سریال زیر گنبد کبود یا مجموعه آقای حکایتی مخصوص کودکان بود که در دهه 60 و 70 از تلویزیون ایران پخش شد و بسیار طرفدار داشت. بهرام شاه محمدلو نقش آقای حکایتی را ایفا می کرد. سروی اول این مجموعه به نویسندگی ایرج طهماسب در سال 1366 ضبط شد. در سال 1368 و سال 1374 مجموعه 13 و 14 قسمتی به نویسندگی مرضیه برومند کلید خورد. موسیقی این سریال اثری از بهرام دهقانیار بود. در سال 1392 موسیقی این مجموعه با تنظیم جدید سام وفایی دوباره منتشر شد.
داستان برنامه زیر گنبد کبود
در این برنامه با یک قصه، موضوعی بیان میشد و وظیفه بعدی بر عهده بازیگران بود که به نحوی موضوع را بسط بدهند و مسئلهای که در داستان ایجاد شده بود را با کمک آقای حکایتی حل کنند. در این میان، آقای حکایتی که شالی بر گردن و کتاب قصهای بزرگ در دست داشت، به شیوه کاملاً غیرمستقیم و بدون آنکه پندی دهد، تلاش میکرد تا آن پیام مورد نظر را به مخاطب کودک برنامه منتقل کند. در این لحظات بود که بازیگران با هم توافق میکردند که آقای حکایتی قصهای را برایشان تعریف کند و بعد با یک ریتم تند دکور صحنه متناسب با داستان تغییر میکرد.
تیتراژ مجموعه زیر گنبد کبود یا اهنگ آقای حکایتی
یکی بود یکی نبود، زیر گنبد کبود روبروی بچه ها، قصه گو نشسته بود قصه گو قصه می گف…ت، از کتاب قصه ها قصه های پرنشاط، قصه های آشنا قصه ی باغ بزرگ قصه ی گل قشنگ قصه ی شیر و پلنگ قصه ی موش زرنگ قصه ی باغ بزرگ قصه ی گل قشنگ قصه ی شیر و پلنگ قصه ی موش زرنگ آقای حکایتی، اسم قصه گوی ماست زیر گنبد کبود، شهر خوب قصه هاست زیر گنبد کبود، شهر خوب قصه هاست