روش درمان جوش های گرمازدگی
بر اثر گرمای زیاد و تابش نور خورشید ممکن است نقطه های قرمزی همراه با خارش به وجود بیاید که می توان این جوش ها را با روش های خانگی و طبیعی درمان کرد.
راه حل هایی برای درمان جوشو گرمازدگی
گرما ممکن است موجب آلرژی های مثل کهیر شود که در واقع عکس العمل منفی پوست در اثر تغییرات ناگهانی دمای بدن است ،این اتفاقات ممکن است به دلیل تابش طولانی مدت آفتاب یا منابع گرمای دیگر یا حتی در اثر ورزش کردن باشد. در چنین شرایطی بدن را با خارش ، قرمزی ، جوش می بینید که با احساس سوختگی و خارش همراه است جوش معمولا روی گونه ها ، گردن ، زیر سینه و نقاط حساس دیگر بدن مشاهده می شود گرمازدگی در بعضی مواقع حتی ممکن است موجب تب ، مشکلات شکمی ، حالت تهوع ، شود که با درد و التهاب هم همراه است . در حالیکه بعضی از این نشانه ها با آنتی هیستامین و کورتیزون کنترل می شود در این بخش از تاپ ناز ما به شما نسخه های خانگی را نیز پیشنهاد می کنیم .
نسخه های خانگی برای درمان جوش های گرمازدگی
1- خمیر خشک : مقداری خمیر خشک را روی پوست بمالید تا بدن از حالت فشار و جوش و خارش تسکین پیدا کند این خمیر ph بدن را تنظیم ، التهاب را کاهش و خاصیت آرام بخشی دارد.
نحوه مصرف :مقداری از این خمیر را با آب خیس کنید و روی پوست بمالید و اجازه دهید 20 دقیقه بماند و بعد با آب سرد بشویید این کار را تکرار کنید تا نشانه ها از بین برود.
2- درمان جوش گرمازدگی با یخ :
توصیه های ساده و موثر برای درمان جوش گرمازدگی
یکی دیگر از نسخه های معروف درمان خارش و جوش استفاده از تکه های یخ است. سرما التهاب بالا را کاهش و چرخش خون را بهبود می بخشد و دمای بدن را تنظیم می کند.
نحوه مصرف :مقداری از تکه های یخ را داخل دستمالی بپیچید و 5 تا 10 دقیقه روی محل خارش بمالید این کار را 3 بار در روز انجام دهید.
3- روغن زیتون برای رفع جوش گرمازدگی :
بسیاری از مردم خواص روغن مالی را می شناسند . اسیدهای چرب با خشکی و …مبارزه میک ند اگرچه بسیاری روغن را برای درمان آلرژی ، تنظیم ph ، کاهش خارش کمک کننده می دانند.
نحوه مصرف :مقداری روغن زیتون را به آرامی روی پوست بمالید و اجازه بدهید پوست آنرا جذب کند این کار را دو بار در روز انجام دهید.
4- با آلوورا جوش گرمازدگی درمان می شود:
همان طور که انتظار می رود آلوورا در درمان جوش و قرمزی پوست که بر اثر گرما ایجاد شده موثر است. آلوورا به دلیل اینکه حاوی فراوانی آب هست و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد رطوبت طبیعی پوست را بالا می برد و ph بدن را تنظیم می کند.
مواد اولیه :1 قاشق غذا خوری ژل آلوورا
نحوه ی مصرف :مقداری از این ژل را به مدت 20 دقیقه روی موضع بمالید و بعد با آب سرد بشویید این کار را 3 بار در روز انجام دهید.
5 – دم کرده بابونه تسکین دهنده جوش گرمازدگی:
چای خنک بابونه مثل لوسیون طراوات دهنده برای کنترل جوش و خارش استفاده می شود . علاوه بر این چای در هضم و تنظیم دمای بدن بدن موثر است.
نحوه مصرف :یک قاشق بابونه ی خشک را به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند وقتی به دمای محیط رسید روی محل مورد نظر بریزید و هم چنین می توانید روزانه 1 یا 2 فنجان از آن را بنوشید.
6- جوش گرمازدگی را با جو رفع کنید :
جو خاصیت آبرسانی ، بازسازی ، آرام بخشی دارد و یکی از بهترین نسخه ها در چنین شرایطی است . جو را مستقیما روی پوست بمالید تا قرمزی ، خارش ، جوش آرام شود.
نحوه مصرف :یک فنجان جو را داخل وان حمام بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند بعد داخل آن بنشینید . جو را با گلاب ترکیب کنید و روی موضع بمالید و ماساژ دهید این کار را روزی یک بار تا برطرف شدن جوش و خارش انجام دهید.
7- تاثیر فوق العاده سرکه سیب در رفع جوش گرمازدگی:
سرکه سیب برای تنظیم ph بدن مفید و از آلرژی جلوگیری می کند.
نحوه مصرف :آب و سرکه را به طور مساوی ترکیب و داخل بطری اسپری بریزید و روی موضع اسپری کنید و اجازه بدهید به طور طبیعی جذب پوست شود اینکار را روزی 2 بار انجام دهید.