دلایل اصلی بیمار شدن کودک شما چیست؟
5 عمال اصلی بیمار شدن کودک
پدر و مادرها همیشه مراقب کودک خود هستند تا مریض نشود و یا به سرماخوردگی مبتلا نشود و یا اینکه بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا دوباره بازنگردند.
این بیماری می تواند باعث دور ماندن کودک از مدرسه و کارهای لذت بخش دوران کودکی مثل بازی کردن و رفتن به مهمانی شود. در چنین شرایطی با وجود آنکه پدر و مادر تمام تلاش خود را برای سلامتی فرزندشان می کنند اما همیشه خود را سرزنش می کنند و تصور می کنند پدر و مادر خوبی برای کودک شان نیستند.
سلامتی کودک شما تنها وابسته به داشتن ژنتیک خوب یا استفاده از مکمل های گران قیمت نیست. این مسأله از خانه هم شروع می شود. مقاوم کردن کودک تان در برابر میکروب ها می تواند یک کار روزانه باشد که در تعطیلات مدرسه شروع می شود و در طول سال تحصیلی ادامه پیدا می کند.
در اینجا به پنج دلیل بیمار شدن کودکان و روش های افزایش مقاومت بدنی آن ها در برابر میکروب ها می پردازیم. این روش ها آرامش را به شما باز می گرداند و از اتلاف وقت و پول شما در مراجعه ی متعدد به پزشک جلوگیری می کند.
۱- به قدر کافی باهم بازی نمی کنید
شرکت در فعالیت های خانوادگی راه خوبی برای حفظ رابطه است، اما رفتن به بیرون از خانه تنها به خرید و خوردن غذا در رستوران مورد علاقه ی شما محدود نمی شود.
برای به وجود آوردن یک سنت خانوادگی جدید هیچوقت دیر نیست. حتی می توانید از آخرین روزهای قبل از شروع سال تحصیلی برای به وجود آوردن زمانی برای فعالیت های خانوادگی استفاده کنید.
کارهایی مثل گردش، رفتن به پارک نزدیک خانه یا پیک نیک، کودکان را در معرض هوای تازه و فعالیت بدنی قرار می دهد. این موضوع به افزایش میزان طبیعی ویتامین دی کمک و در نتیجه سیستم ایمنی بدن را مقاوم می کند.
۲- از مزایای مواد پروبیوتیک استفاده نکرده اید
فرآورده های پروبیوتیک حاوی باکتری های مفیدی هستند که بعد از مصرف در روده باقی می مانند و اثرات مفیدی بر سلامتی انسان می گذارند.
داشتن یک روده ی سالم به داشتن سیستم ایمنی قوی تر، افزایش فلور مفید روده (میکرو ارگانیسم های موجود در مجاری گوارشی که در سلامت انسان نقش دارند) و مقاومت بیشتر در برابر مشکلات معده و دیگر بیماری ها منجر می شود.
برای استفاده از فرآورده های پروبیوتیک به عنوان یک مکمل روزانه، محصولات لبنی مانند شیر، ماست و حتی نوشیدنی های پروبیوتیک را می توان به راحتی در وعده های روزانه استفاده کرد و آن را به یک شیوه ی آسان و کم هزینه برای تقویت سلامتی کودک تبدیل کرد.
۳- فرزندتان خواب کافی ندارد
هیچ پدر و مادری آرزو نمی کند کودکش زمان بیشتری را به بازی با تلفن همراه بگذارد.
علاوه بر یک برنامه ی منظم خواب، کودک شما به خواب شبانه ی مناسبی هم نیاز دارد. یکی از راه های دستیابی به این امر، تعیین محدودیت زمانی برای استفاده ی روزانه ی کودک تان از وسایل الکترونیک است.
با استفاده از چراغ خواب و پرده های ضخیم، محیط آرامش بخش و دنجی را ایجاد کنید. برای کودکتان قصه بگویید تا آرامش یابد و به خواب برود.
۴- فرزندتان دچار کمبود ویتامین های ضروری است
کودکتان را مجبور به خوردن سبزیجات نکنید چون هرگز در این جدال پیروز نمی شوید. داشتن خلاقیت (و فریب کودک) تنها راه حل این موضوع است.
می توانید سبزیجات را با اضافه کردن آن ها به نوشیدنی ها پنهان کنید؛ مثلا نوشیدنی هایشان را با میوه شیرین کنید. همچنین می توانید سبزیجات را به شکل خوراکی های مورد علاقه شان درآورید (مثل هویج به شکل چیپس).
مواد مغذی مثل سیب، انگور و تمشک را که کودک از خوردن آن ها لذت می برد را به بستنی یا مربای خانگی تبدیل کنید.
از چربی های مفید موجود در تخم مرغ و آووکادو یا پخت غذا با روغن زیتون خالص و با کیفیت و مصرف هفتگی ماهی غافل نشوید. همه ی این موارد به حفظ یک سیستم ایمنی قوی کمک می کند.
۵- عادات بهداشتی خوبی ندارید
فرزندتان از شما تقلید می کند، پس به رفتارهایتان دقت کنید، به خصوص آن هایی که به بهداشت شخصی تان مربوط می شود. یکی از کم هزینه ترین راه های جلوگیری از بیماری های شایع در مدرسه، کمک به حفظ بهداشت کودک است.
یکی از عادت های خوبی که می توانید به فرزندتان نشان و آموزش دهید این است که دست های او را قبل از خوردن غذا و بعد از برگشت از مدرسه یا زمین بازی بشورید.
برای آنکه این کار سرگرم کننده باشد می توانید باهم شعر بخوانید تا مطمئن شوید او این کار را به طور کامل انجام می دهد.
با استفاده از صابون های آنتی باکتریال می توانید از محافظت کودک تان در برابر میکروب ها اطمینان بیشتری پیدا کنید.
همچنین بخوانید :