مجله تاپ‌ناز‌

زندگینامه زکریای رازی کاشف الکل؛ داستان زندگی از کشف الکل تا نابینا شدن

زکریای رازی

زندگینامه زکریای رازی دانشمند ایرانی

زکریای رازی را بیشتر ایرانیان به دلیل کشف الکل می شناسند ولس او یه کیمیا گر حرفه ای و داروساز بوده است که کشف های زیادی هم داشته است.

زکریای رازی یکی از مورخان بزرگ قرن بود و در سال 251 هجری در شهر ری دیده به جهان گشود. در زندگینامه زکریای رازی اینطور اشاره شده است که علاوه بر تحقیق در علوم مختلف به سرودن شعر و نواختن ساز هم مشغول بوده است.

بیشتر دنیا زکریای رازی را به عنوان کیمیاگر می شناسند و بیشتر مهارتش هم در مورد کیمیاگری و کشف داروهای حیات بخش بوده است. در زندگینامه زکریای رازی به فیلسوف بودنش اشاره شده است که در حقیقت در گذشته آنها را به عنوان فردی همه چز دان می دانستند. زکریای رازی در زمینه های مختلفی مانند فلسفه، پشکی و شیمی تبحر داشته است و از مهمترین کشف های او می توان به کشف الکل اشاره کرد.

فعالیت در کیهان شناسی، ریاضیات و منطق نیز موجب شده است تا زکریای رازی به شهرت بیشتری دست پیدا کند به قدری که او را از بزرگ مردان علم پزشکی در قرون وسطی دانسته اند. از دیگر کشفیات مهمی که توسط زکریای رازی به ثبت رسیده است می توان به کشف نفت سفید و جوهر گوگرد اشاره کرد که در صنعت و پزشکی بسیار پرکاربرد بوده اند.

اطلاع از زندگینامه زکریای رازی به خوبی شما را به زندگی و سرگذشت او آشنا می کند. زکریای رازی کودکی خود را در ری گذرانده است  و تا دروان جوانی در همان شهر سپری کرده است. در ابتدا به زر گری مشغول بوده است و بعدها به سمت کیمیاگری و علوم مختلف روی آورده است. زمانی که او در سنین بالا بود علم طبابت را آموخت و این علوم را در مراکز جندی شاپور سپری کرده است.

وی برای گذراندن دوره های تحصیل طبابت خود به بغداد سفر کرده است و بعد از گذراندن این دوره در بیمارستان معتضدی مشغول به کار شده است. زکریای رازی در بیشتر تحقیقات خود به کشف مواد شیمیایی تاثیرگذاری دست زده است و همین امر موجب شده تا دچار نابینایی شود.

از مهم ترین آثار زکریای رازی می توان به الفهرست، کتب فلسفی، کتب طبی، مافوق الطبیعه، کفریات و کتب در زمینه فنون مختلف می توان اشاره کرد.

تحقیقاتی که زکریای رازی انجام داده است در حال حاضر پایه ای برای بسیاری از تحقیقات مهم در جهان پزشکی است و موجب شد تا از استفاده مواد شیمیایی تاثیرات شگرفی ایجاد شود.

در این قسمت زندگینامه کوتاه فیلسوف ایرانی زکریای رازی را خواندید امیدواریم مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

مطالب مشابه را ببینید!