مجله تاپ‌ناز‌

انواع پروتز سینه بر حسب جنس و تفاوت هر کدام

در سال‌های اخیر فراگیری عمل های زیبایی منجر به پیشرفت چشمگیری در این زمینه شد؛برخی از بانوان که به دنبال بهبود اندازه و ظاهر سینه های خود هستند به سراغ انجام عمل پروتز سینه می روند،با پیشرفت های انجام شده در حوزه پروتز سینه امروزه استقبال از آن در میان بانوان به شکل چشمگیری افزایش یافته است.

این گونه پروتز از نظر مواد، بافت، اندازه و شکل به انواع گوناگونی تقسیم شده است که بر اساس استایل، سبک زندگی، بافت سینه و فرم بدن هر یک از متقاضیان تعیین می شود، در ادامه مقاله قصد داریم به چیستی،مواد تشکیل دهنده پروتز سینه و انواع آن بپردازیم پس با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

پروتز سینه

پروتز سینه عملی است که بانوان برای حجم دهی به سینه به سراغ آن می روند، این عمل برای افرادی که به دلیل کاهش وزن، شیردهی و… اندازه و ظاهر سینه های خود را از دست داده اند مناسب است.

برای انجام عمل پروتز سینه می توان چربی مورد نظر را از سایر قسمت های بدن ذخیره و سپس آن را به سینه تزریق کرد،یکی دیگر از پرطرفدارترین و رایج ترین روش ها برای حجم دهی به سینه کاشت و جراحی پروتز است.

مطلب مشابه: انواع ماموپلاستی و تغییر سایز سینه (روش انجام عمل و مراقبت های پس از آن)

انواع پروتز سینه

با توجه به شرایط بیمار و همچنین موضوعاتی نظیر فرم بدن، سبک زندگی و… پزشک جراح یکی از انواع پروتز سینه به خانم ها پیشنهاد می کند؛ پروتز سینه بر اساس حجم و برجستگی به چهار گروه تقسیم می شوند که در ادامه به آنها می پردازیم.

انواع پروتز سینه بر اساس برجستگی:

1-پروتز سینه با حجم و برجستگی کم

2-پروتز سینه با حجم و برجستگی متوسط

3-پروتز سینه با حجم و برجستگی زیاد

4-پروتز سینه با حجم و برجستگی خیلی زیاد

بر اساس وضعیت بیمار و با مشورت پزشک ممکن است هر کدام از انواع پروتز برای بیمار انجام شود، عمل پروتز سینه برای بیمارانی که ازطریق سرطان سینه به مشکل برخورده اند یا افرادی که به دنبال حجم دهی به سینه خود هستند مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع پروتز سینه بر اساس مواد تشکیل دهنده:

1-پروتز سینه آب نمکی

2-پروتز سینه سیلیکونی

3-پروتز سینه کامپوزیتی جایگزین

پروتز سینه نمکی توبیوتی 3 e1676361757345

1- پروتز سینه آب نمکی

پروتز سینه آب نمکی یکی از انواع پروتز است که مواد تشکیل دهنده آن محلول آب و نمک یا سالین می باشد، این پروتز گرد است و در صورت پارگی مایع خارج شده از آن در بدن جذب می شود به همین دلیل اختلالی را در بدن ایجاد نمی کند.

استفاده از پروتز سینه آب نمکی برای نوجوانان زیر ۱۸ سال از سوی پزشکان این حوزه ممنوع اعلام شده است،یکی از معروفترین برندهای پروتز سینه آب نمکی که استفاده از آن بسیار رواج دارد، برند منتور است،استفاده از پروتز آب نمکی دارای معایب و مزایای فراوانی است که در ادامه به هر یک از آنها می پردازیم:

1-برای عمل پروتز سینه آب نمکی به تعداد برش کمتری نیاز است، به عبارت دیگر تعداد برش لازم در این نوع نسبت به سایر انواع کمتر است.

2-پس از انجام عمل و قرارگیری پروتز آب نمکی درون سینه نیاز به بازدید دوره ای پزشک به طور چشمگیری کاهش می یابد.

3-از معایب پروتز آب نمکی می توان به ظاهر غیر واقعی و همینطور به عدم حالت طبیعی سینه پس از عمل اشاره کرد.

4-همانطور که قبل تر در مقاله اشاره شد، احتمالا پارگی و خالی شدن خود به خود در عمل پروتز سینه آب نمکی وجود دارد.

5-انجام عمل پروتز سینه آب نمکی ممکن است تا حدودی بر بافت سینه تاثیر گذار باشد.

مطلب مشابه: بالا کشیدن سینه و جراحی لیفت سینه چه عوارضی دارد؟

silicone breast implant 768x509 1

2- پروتز سینه سیلیکونی

دومین نوع از انواع پروتز سینه، پروتز سینه سیلیکونی است، این نوع پروتز همچون پروتز آب نمکی ظاهری گرد دارد،اما تفاوت آنها در مواد تشکیل دهنده است، این نوع پروتز از موادی تشکیل شده است که شکل طبیعی و ظاهری زیبا به سینه می بخشد.

پروتز سینه سیلیکونی با ژل چسبنده ساخته شده است و در صورت پارگی بر خلاف پروتز سینه آب نمکی در بدن قابل جذب نیست به همین دلیل ممکن است مشکلات فراوانی را برای بیمار به وجود آورد، انجام این عمل برای گروه های سنی ممنوعیتی ندارد اما به تمامی افراد زیر ۲۲ سال پیشنهاد می شود برای جلوگیری از پیشامدهای ممکن در حد توان از این نوع عمل استفاده نکنند؛ اغلب پزشکان پیشنهاد می کنند، افرادی که به دلیل سرطان سینه بافت و ظاهر سینه خود را از دست داده اند از این نوع پروتز استفاده نمایند،این نوع از پروتز نیز داری مزایا و معایب بسیاری است که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1-پروتز سینه سیلیکونی،ظاهری طبیعی و بافت قابل لمسی را به سینه می بخشد.

2-این پروتز نسبت به پروتز سینه آب نمکی مقاوم تر بوده و ریسک پارگی و خالی شدن پروتز را کاهش می دهد.

3-از معایب این پروتز می توان به هزینه های گزاف آن در قیاس با سایر انواع پروتز اشاره کرد.

4-با توجه به حساس بودن آن بایستی بیمار در دوره های مختلف توسط پزشک خود مورد معاینه قرار گیرد.

5-برای انجام پروتز سینه سیلیکونی، بر روی بدن برش های بیشتری نسبت به پروتز سینه آب نمکی قرار می گیرد، که این برش ها یکی از معایب این نوع عمل زیبایی به شمار می رود.

انواع ایمپلنتهای پستان کدامند

3- پروتز سینه کامپوزیتی جایگزین

نوع سوم از پروتز سینه، پروتز سینه کامپوزیتی جایگزین است که نسبت به سایر انواع پروتز با استقبال کمتری رو به رو شده است؛ از مواد تشکیل دهنده این نوع پروتز می توان به  روغن سویا و رشته های پلی پروپیلن و … اشاره کرد.

جنس انواع پروتز سینه

قطعا تا کنون با بخش زیادی از عمل پروتز سینه آشنا شده اید، در این قسمت قصد داریم به صورت تخصصی تر به جنس انواع پروتز سینه بپردازیم، لایه خارجی تمامی انواع پروتز سینه از جنس سیلیکونی است و داخل آنها با مواد مختلف پر شده است.

پروتز سینه آب نمکی به وسیله محلول آب نمک یا سالین و پروتز سینه سیلیکونی توسط ژل چسبنده و… پر شده است، در حال حاضر برای انجام این عمل به دلیل انسجام بیشتر از پروتز سیلیکونی استفاده می شود.

مطلب مشابه: سفت کردن سینه با ورزش + تمرین ورزشی برای سفت کردن سینه ها در منزل

breast implant surgery 5 c

1- جنس پروتز سینه سیلیکونی

همانطور که قبل تر در این مقاله اشاره شد، پروتز سینه سیلیکونی با ژل سیلیکون یا ژل چسبنده پر می شود که شباهت زیادی به بافت طبیعی سینه دارد به همین دلیل ظاهر خوبی به سینه می بخشد.

اگر پوسته پروتز که از جنس سیلیکون است دچار پارگی شود ممکن است ژل درون پوسته بماند و یا از آن خارج شود، در صورت خارج شدن ژل نیز جای نگرانی نیست زیرا به کسیه بیرونی پروتز وارد می شود و فرو نمی ریزد.

افرادی که پروتز سینه سیلیکونی را برای انجام عمل زیبایی انتخاب می کنند باستی طی دوره های متناوب برای انجام معاینه به پزشک خود مراجعه نمایند تا از عملکرد درست پروتز مطمئن شوند؛ برای انجام این کار پزشکان از موج های فراصوتی و … استفاده کرده و اطلاعات مورد نظر خود را به دست می آورند.

از معایب پروتز سیلیکونی می توان به برش های بزرگ و زیاد،بدون علامت پارگی پروتز، هزینه های گزاف آن نسبت به سایر انواع پروتز و همچنین نیازمند بودند به مانیتورینگ آم آر آی اشاره نمود.

2- جنس پروتز سینه آب نمکی

همان گونه که قبل در مقاله اشاره شد، پروتز سینه آب نمکی با محلول آب نمک یا سالین به صورت استریل شده پر شده است، در صورتی که سینه آب نمکی دچار پارگی و سوراخ شود، بافت آن فرو ریخته و به صورت طبیعی جذب بدن می شود، پروتز های سالین از نظر ثبات و ظاهر یکسان هستند.

از معایب پروتز می توان به پارگی و خارج شدن خود به خود، غیرطبیعی بودن بافت آن،اثرگذاری بر روی بافت سینه و همچنین افزایش چین خوردگی اشاره کرد.

مطلب مشابه: روش های بزرگ کردن سینه + دلایل کوچک بودن سینه و روش های طبیعی برای خوش فرم کردن

تفاوت انواع پروتز سینه

همانطور که قبلا ذکر کردیم شباهت انواع مختلف پروتز سینه در جنس پوسته خارجی آنها یعنی جنس سیلیکونی بود، با این حال مقاومت، مواد تشکیل دهنده و ایمپلنت هر کدام از پروتز ها با یکدیگر متفاوت است؛در حال حاضر بیشتر افرادی که به دنبال عمل زیبایی پروتز سینه هستند ، از پروتز سینه سیلیکونی استقبال می‌کنند زیرا نسبت به پروتز سینه سالین مقاومت بیشتری دارد، ظاهری طبیعی به بافت سینه می بخشد و لمس آن واقعی تر است و پارگی آن نیز احتمال کمتری دارد.

پارگی انواع پروتز سینه

اگر پروتز سینه آب نمکی دچار پارگی شود،ایمپلنت درونی تخلیه شده و باعث تغییر سایز و ظاهر سینه می شود؛یکی از مزایای این گونه پروتز جذب مواد آن توسط بدن و دفع آن در مرحله بعدی است، اما برای برداشتن پوسته خارجی که جنس سیلیکونی دارد احتمالاً نیاز به جراحی خواهد بود.

اگر پروتز سینه سیلیکونی دچار پارگی شود ممکن است که هرگز متوجه پارگی آن نشوید زیرا سیلیکون های آزاد شده به دنبال حبس شدن در اطراف پوسته خارجی هستند؛اینگونه از پارگی پروتز به عنوان پارگی خاموش معروف است، پارگی ایمپلنت  پروتز سینه سیلیکونی شاید مشکلات حاد و جدی همچون سرطان سینه و… را در بدن ایجاد نکند اما باعث درد سینه، ضخیم شدن آن، یا تغییر در شکل ظاهری سینه می شود.

اگر پارگی اتفاق بیفتد پزشک قطعا برای برداشت پوسته یا ایمپلنت، حراجی را پیشنهاد می کند اما بهترین راهکار استفاده از پروتز مقاوم است تا احتمال پارگی را کاهش دهید؛ در صورتی پروتز دچار پارگی می شود که ضربه شدید و محکمی به قفسه سینه برخورد داشته باشد، پس در صورت رعایت برخی از نکات می توانید عمر پروتز خود را افزایش دهید.

در این مقاله سعی کردیم تمام جنبه های عمل زیبایی پروتز سینه را مورد بررسی قرار دهیم و به انواع مختلف آن، مواد تشکیل دهنده و قیاس آنها با یکدیگر بپردازیم؛ امیدوارم با مطالعه این مقاله اطلاعات مفیدی را در ارتباط با عمل پروتز سینه کسب نموده و آن را در اختیار دیگران قرار دهید تا بهترین تصمیم را در ارتباط به این عمل بگیرند.

مطالب مشابه را ببینید!