افزایش اشتهای کودک؛ روش های افزایش اشتهای کودک به صورت اصولی
کودکان در دوران یک سالگی رشد زیادی دارند. با عبور از سن یک سالگی، این رشد به شکل پیوسته ولی با سرت کمتر ادامه پیدا می کند. بیشتر کودکان در این دوران با بی اشتهایی مواجه می شوند. در این مطلب روش های افزایش اشتهای کودک را می خوانید.
برای درمان کردن بی اشتهایی کودک نیاز به انجام کار سختی نمی باشد فقط باید که باروحیه غذایی کودک آشنایی داشته باشید و بتوانید نوع خوراک و مواد غذایی مصرفی کودک را کنترل کنید. افزایش اشتهای کودک در پی عادت های غذایی صحیح به وجود می آید.
کودک شما پس از اولین سال زندگی زندگی اش از نوع تغذیه کودک یک ساله فاصله می گیرد. مثلا شیر مادر به صورت روزانه کمتر می شود و مکمل های غذایی به آرامی به غذاهای اصلی تبدیل می شوند. در این مواقع است که عملا کودک به غذا خوردن در کنار خانواده عادت می کند. نحوه برخورد پدر و مادر در افزایش اشتهای کودک موثر است.
کودک با دیدن واکنش های شما مانند تشویق کردن، توبیخ کردن یا هر نوع عکس العمل دیگری متوجه میزان اهمیت غذا خوردنش برای شما خواهد شد. این موضوع می تواند موضع گیری منفی یا مثبت کودک را به همراه داشته باشد. پس بدون شک می تواند از این موضوع به عنوان یک صلاح در برابر شما برای رسیدن به خواسته هایش کمک بگیرد.
روش های مفید و تاثیرگذار برای افزایش اشتهای کودک
برای درمان کردن بی اشتهایی کودک بهتر است به جای مشورت با متخصصان تغذیه در تربیت کودک تجدید نظر کنیم. کودک متوجه حساسیت ها به واکنش های پدر و مادر می شود و به مراتب قدرت نتیجه گیری بلایی از این عکس العمل ها دارند.

یکی از موثرترین و مهم ترین دلایل بی اشتهایی در کودکان خوردن خوراک های رنگارنگ و کاذب می باشد. نوشابه های رنگی، پفک، چیپس، شکلات یا بستنی رنگی و … از موادی هستند که اسانس و رنگ در خود دارند. ضمن اینکه این محصولات در نوع خیلی چرب، شیرین یا شور تولید می شوند. هله هوله های مصرفی آثار سوء بر تغذیه کودک دارند. اگر این مواد به اندازه ۶ تا ۸ دفعه در طی یک ماه مصرف شوند، قطعاً به عادت غذایی کودک مبدل می گردند و نوعی وابستگی را در او به همراه دارند.در هنگام غذا خوردن او را اذیت نکنید. با او دعوا نکنید و آرامش او را بر هم نزنید. توجه داشته باشید برای افزایش اشتها کودک و سرو یک غذای خوشمزه نیاز به آرامش دارید. تمام رفتارهای هیجانی و پرخاشگرانه خود مانند تهدید، فریاد، عصبانیت، شکوه و شکایت و … را در هنگام غذا خوردن کنار بگذارید. ضمن اینکه در هنگام سرو غذا با همسر نیز نباید مشاجره یا بحث کنید.
