گردشگری, سفر مدل لباس, عکس, سریال, آهنگ
صفحه اصلی / سرگرمی / گردشگری / نحوه گرفتن ویزای توریستی فرانسه

نحوه گرفتن ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

یکی از زیباترین کشورهای اروپای غربی، کشور فرانسه است که به دلیل داشتن جاذبه های گردشگری زیاد یکی از اصلی ترین مقاصد گردشگران است. برای گرفتن ویزای توریستی این مطلب را مطالعه کنید.

روش گرفتن ویزای گردشگری فرانسه

فرانسه از سال ۱۹۹۷ میلادی به عضویت پیمان شینگن در آمده و از این رو، کلیه گردشگرانی که قصد سفر به این کشور را دارند ملزم به دریافتویزای شینگن پیش از سفر هستند. البته گفتنی است موناکو با وجود اینکه در خاک فرانسه – ناحیه جنوب این کشور – قرار دارد، از قانون ویزای شینگن مستثنی است.

انواع ویزاهای فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

در سال‌های اخیر کشور فرانسه، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را به‌صورت ویزاهای بلند مدت و کوتاه مدت به متقاضیان ورود به خاک کشور فرانسه ارائه می‌دهد. برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی (به استثنای کودکان زیر ۱۲ سال) الزامی است و مصاحبه انجام می‌شود. البته به جز ویزای توریستی این کشور بر اساس هدف سفر انواع مختلفی از ویزاها را مشخص کرده است.

  • ویزای شینگن توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای فرهنگی ویژه هنرمندان و ورزشکاران
  • ویزای مقامات رسمی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ازدواج با شهروندان فرانسوی
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی
  • ویزای کودکان (به منظور سهولت رفت و آمد کودکان زیر سنت قانونی که یکی از والدین آن‌ها در کشور دیگری ساکن است)
  • ویزای نخبگان

مراحل درخواست ویزا

ویزای توریستی فرانسه

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توان از بخش روادید سفارت فرانسه یا از طریق وب‌سایت سفارت تهیه کرد. اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هرکدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر شود.

پس از تکمیل مدارک نوبت به دریافت زمان مصاحبه می‌رسد. خواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وبسایت سفارت انجام می‌شود و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه چاپ شده صفحه مورد نظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد. مطابق اطلاعیه جدید سفارت فرانسه، از تاریخ ۱۷ خرداد ۱۳۹۵، تنظیم وقت جهت درخواست روادید فقط از طریق ایمیل انجام می‌شود. برای این کار بهتر است تا ۳ ماه پیش از موعد سفر اقدام کنید.

البته اخذ توریستی فرانسه کشور فرانسه با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می‌بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت؛ زیرا برخی افراد با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را دارند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

۱) فرم درخواست روادید (دانلود رایگان): فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل شود (لیست مترجمان مورد تائید سفارت فرانسه در ایران).

۲) دو قطعه عکس رنگی: دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید

۳) اصل گذرنامه متقاضی به همراه کپی: اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی بوده و دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد.

۴) کپی روادید شینگن قبلی: فتوکپی کلیه روادیدهای شینگن که تاکنون دریافت کرده‌اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.

۵) شناسنامه: اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه‌ها

۶) اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

الف) کارمندان: قرارداد کار، صورتحساب بانکی شش ماه گذشته، رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی، مفاصا حساب مالیاتی

ب) برای تجار و بنگاه داران: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی.

ج) مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی ۶ ماهه، مفاصا حساب مالیاتی.

د)  بازنشستگان: فیش حقوق بازنشستگی ۶ ماه گذشته.

ه) برای کودکان و دانشجویان: گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می‌کند، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه

و) واچر هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تأمین هزینه‌ها به اندازه ۱۲۰ یورو در روز را ارائه دهد)

ز) بلیط رفت و برگشت

ک) بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ مبنی بر پوشش هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه‌های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند. (دارنده روادید کثیرالسفر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست).

ل) نامه‌ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده است.

نکته:

۱) در برخی موارد مانند ویزای شینگن توریستی، ویزای تجاری، ویزای فرهنگی و مقام‌های رسمی از متقاضی درخواست می‌شود تا برگه دعوتنامه را نیز به همراه سایر مدارک ارائه کند.

۲)  از تاریخ ۱۸ ژوئیه ۲۰۱۷، جمع آوری پرونده‌های تقاضای ویزای فرانسه توسط شرکت خصوصی VFS در خارج از سفارت – واقع در مرکز تجاری پالادیوم – انجام می‌شود. این پیشخوان ویزا مورد تائید سفارت فرانسه بوده و توسط شخص سفیر افتتاح شده است.

هزینه و زمان اخذ ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

بررسی اولیه مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. هزینه صدور ویزا بر اساس گروه‌های سنی متغیر است:

  • کودکان صفر تا ۶ سال: رایگان
  • کودکان ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • افراد بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو

البته مبلغ ۲۵ یورو به ازای هر نفر برای بررسی مدارک نیز دریافت می‌شود.

 سفارت فرانسه در تهران

ویزای توریستی فرانسه

  • نشانی: خیابان نوفل‌لوشاتو، شماره ۶۶-۶۴
  • تلفن: ۶۴۰۹۴۰۰۰ ۔ ۰۲۱
  • نمابر: ۳-۶۴۰۹۴۰۹۲
  • وب‌سایت سفارت: www.ambafrance-ir.org

بیشتر بخوانید:

  • سفارت فرانسه و اخذ ویزای این کشور

ساعات کار بخش روادید سفارت فرانسه

  • دريافت مدارک فقط صبح‌ها يكشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۱:۳۰
  • تحويل گذرنامه فقط بعد از ظهرها يكشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

منبع کجارو

loading...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *