حسادت در رابطه زناشویی + کنترل کردن حس حسودی و آگاهی داشتن از عواقب
حسادت در رابطه زناشویی می تواند باعث طلاق و نابودی شود. حسادت یکی از احساساتی است که در همه افراد وجود دارد ولی واکنش هایی که افراد به این حس منفی دارند با هم متفاوت است. هیچ انسانی بدون نقص نیست زیرا بیشتر حسادت ها به دلیل خود کم پنداری افراد است. در ادامه راه های کنترل این حس را بیان کرده ایم.
وقتی یک احساس در زندگی دو نفر بیش از حد شود می تواند باعث ایجاد بیماری شود و اگر نتوانید آن را درمان کنید می تواند باعث آسیب رساندن به زندگی شما شود و در نهایت باعث طلاق می شود. حسادت یکی از این احساسات است که می تواند زندگی شما را به سوی طلاق ببرد.
حسادت در رابطه زناشویی
حس حسادت در رابطه زناشویی مضر است و یکی از طرفین را تبدیل به بیمار روانی می کند. البته بسیاری از این حسادت ها در زندگی طبیعی هستند ولی نباید از حدی فراتر بروند. بیشتر زن و شوهرها این حس ها را در زندگی خود داشته اند. خیلی از افراد می توانند حساسیت هایی در زندگی داشته باشند که طبیعی است.
حسادت یکی از احساساتی است که در تمام افراد وجود دارد ولی افراد واکنش های متفاوتی نسبت به این حس ها دارند. در نظر داشته باشید که داشتن حس حسادت در صورتی خوب می باشد که به روابط عاطفی میان زوجین آسیبی وارد نکند.
گاهی این حساسیت ها ممکن است از اعتدال خارج شود و افراد واکنش هایی نشان هایی نشان دهند که باعث آسیب های جبران ناپذیر در زندگی شود. این حساسیت ها موجب می شود که زندگی زناشویی را تحت شعاع قرار دهد و باعث دلسرد شدن و از بین رفتن آن می شود.
در بیشتر موارد حسادت ها می توانند باعث ایجاد اختلال در فعالیت های اجتماعی بشوند. اگر تا به حال این حس را تجربه نکرده اید پس خوب می دانید که این حس قدرت زیادی دارد و اگر نتوانید این حس را کنترل کنید واکنش های نامناسب شما باعث می شود که یک رابطه را بهم بزنید و آن را از بین ببرید. رفتارهایی مانند حس مالکیت با حسادت تفاوت های زیادی دارد و نباید آنها را با هم اشتباه بگیرید.
اگر در یک زندگی مشترک هستید و دچار این حس شده اید باید یاد بگیرید که این حس را مهار کنید و واکنش هایتان را کنترل کنید تا بتوانید این حس را در خود کمرنگ کنید. اگر حس حسادت در شما وجود دارد باید گفت که شما بیمار روانی هستید که روش های درمان زیادی برای آن وجود دارد و می توانید از آنها استفاده کنید.
کنترل کردن حسادت
برای کم کردن حسادت در رابطه زناشویی باید از روش های خاص استفاده کنید که در ادامه آنها را توضیح می دهیم و البته باید بدانید که حسادت شما می تاوند باعث دلسردی و آزار همسرتان شود.
آگاهی داشته باشید
- دانستن این که حسادت می کنید بسیار خوب است زیرا می توانید حس های خود را بشناسید و برای بهبود آن ها و یا تغییر دادن آن ها تلاش کنید.
- شما که می دانید حس حسادت در شما وجود دارد با افرادی که نمی دانند و صرفا واکنش نشان می دهند بسیار فرق می کنید و از آن ها چند قدم جلو تر می باشید.
- آن افراد فقط به این مورد فکر می کنند که یک آدم چگونه می تواند از آن ها سرد بشود و گاها به وجود افراد دیگر و نزدیک تر به یک شخص خاص حسادت کرده و رفتار های نا مناسب از خود نشان می دهند.
- باید از جلب توجه کردن دست بر دارید و با روش های دیگری که در آن ها حسادت نباشد عشق خود را نشان دهید.
- بهتر است ترس از دست دادن زا در خود از بین ببرید زیرا ترس ها و دغدغه های شما می تواند برای رابطه زناشویی شما یک نوع تهدید جدی باشد.
- باید نگرانی های خود را با همسرتان در میان بگذارید تا احساس آن ها را نیز بدانید و از سوء تفاهماتی که بوجود می آید برطرف شود.
مطلب پیشنهادی: چگونه با ازدواج مجدد همسر سابق کنار بیاییم؟
جذب نشدن به دیگری
- اگر فکر می کنید که با وجود دوست داشتن شما نباید به شخص دیگری جذب شود یک احساس کاملا درست می باشد.
- اگر این احساس شما بسیار قوی باشد نمی تواند موجودیت داشته باشد.
- بهتر است اگر به فکر چنین چیزی می باشید کمی با خودتان فکر کنید که چقدر به چنین چیزی اعتقاد دارید و خودتان هم همین حس را دارید؟ و یا به فرد دیگری جذب نمی شوید؟
- این احساس در بیش تر موارد یکی از اشتباه ترین احساس ها می باشد که بر اثر حسادت ها و افکار بی محتوی بوجود می آید.
- بهتر است این حس را از افکار خود دور کنید و با آن مقابله کنید.
احساس گناه نکنید
- بسیاری از افراد فکر می کنند که این کار آن ها بسیار اشتباه می باشد. در این مواقع باید به خودتان گوشزد کنید که همه افراد این احساس را داشته اند و ممکن است هزاران نفر در دنیا این حس را داشته باشند.
- بهتر است به جای این که خودتان را گناهکار بدانید به تغییر رفتار خود فکر کنید.
- همه آن هایی که با این احساس درگیر هستند می دانند که سر و کله زدن با این احساسات بسیار سخت می باشد و می تواند انرژی بسیار زیادی از آن ها بگیرد و گاها آن ها را خشن و بی اعصاب می دانند.
- به جای این که به این حس اجازه پیروی بدهید باید در خود احساسات مثبت را ایجاد کنید و آن ها را افزایش بدهید.
- می توانید با ایجاد حس امنیت در خود و دیگری حسادت را کاملا ریشه کن کنید.
مطلب پیشنهادی: همسر حسود و حساس | چطور با همسری که حسود و حساس است رفتار کنیم؟
احساس نقض را از بین ببرید
- در حالی که شما در حال حسادت هستید در نا خود آگاه شما چیزی به اسم نقص آزارتان می دهد.
- بهتر است خودتان را دارای نقص ندانید زیرا هیچ انسانی نمی تواند بی نقص باشد. برای از بین بردن این احساسات باید ذهن خود را تغییر دهید و به جای منفی بافی آن ها را مثبت باف کنید تا بتوانید از زندگی لذت ببرید.